Hirdetés

  • Ilyen lesz a Zenless Zone Zero

    gp A készíők egy hosszabb gameplay videót osztottak meg velünk a hamarosan megjelenő játékból.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lyndon

    tag

    válasz kliszi #1163 üzenetére

    Szia!

    Nekem is ilyen telefonom van, bátor szívvel ajánlom. Kérdezted korábban az anyaghasználatot, összeszerelést, ezzel kezdem. Amit a tesztben is olvashattál erről, az megállja a helyét: kiváló anyaghasználat, fém hátlap, a műanyag részek is korrekt minőségűek. Az összeszerelés remek, nem recseg, nem ropog, az illesztések hajszál pontosak, összességében nagyon jó érzés kézbe venni a telefont. Nekem ennél jobb anyagú és összeszerelésű telefonom még nem volt.

    Szoftveres rész következik.

    WiFi: amikor megveszed szolgáltatónál a telefont, valóban először csomag alapú adatátvitellel akar netezni, azonban ez egy 2 perces beállítás kérdése, onnantól teljesen hiba- és zökkenőmentesen kapcsolódik WiFi hálózatra. Szerencsére ebben a fórumban már sokan leírták ennek a beállításnak a pontos módját, így a WiFi-vel nem lesz problémád, ez garantált.

    A számológépről annyit, hogy valószínűleg egy tervezési figyelmetlenség miatt a 3-as szám az Y billentyűre került. Ez bizonyára azért van így, mert angolszász nyelvterületen az első billentyűk QWERTY sorrendben szerepelnek, nálunk ez QWERTZ, így az Y és a Z helyet cserélt, és gondolom ezt elfelejtették átírni a számológép szoftverében. Szóval a 3-as szám az Y gombom van a számológépben. Idegesítő hiba, de emiatt szerintem nem érdemes lemondani a telefonról.

    Említetted a YouTube-ot is. Nos ez az, ami sajnos nálam sem működik, sem letöltött YouTube programmal, sem a böngészőből megnyitva. Erre sajnos még nem találtam megoldást, remélem lesz majd.

    Összességében abszolút ajánlom a telefont, meg vagyok vele elégedve, egy remekül használható és szerethető készülék a C3-00.

Új hozzászólás Aktív témák