Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pitiless

    senior tag

    válasz ShadowX #3335 üzenetére

    Pontosan erről van szó. A Nexus sorozat kivégzésével nem igazán maradt más alternatíva, ha valaki nem akar súlyos százezreket költeni egy Pixelre, de vegytiszta androidot szeretne.

    Nekem már évek óta nem tetszik az az irány, ahová a Google tereli az Androidot. Kézzel fogható változást nem érzek, nincs már az az érzés, mint amikor 2.3-ról ugrottunk 4.0-ra. Állandóan megy a mantra, hogy gyorsabb, kevesebb memória, energiatakarékosabb, blablabla. De igazán nem lehet belőle érezni semmit sem. A UI meg sok esetben visszafelé fejlődik és ránk erőltetnek olyan dolgokat, mint pl. az eltüntethetetlen kereső sáv. Tudom, rakjak fel másik launchert, de mi van, ha nem akarok? Ennyi erővel vehetnék Samsung telefont is vagy más brandelt telefont. Nekem az első androidos telefonom egy HTC Desire volt, már ott éreztem, hogy a custom UI nem nekem való. Pedig az akkor szépen össze volt rakva.

    Nekem egyelőre csak a sztereo bluetooth átvitellel van bajom. Sokszor recseg, élvezhetetlen az egész. Nem tudom, hogy másik headsettel milyen lenne (ez egy JBL T460BT), más telefonnal viszont tökéletesen működik. Az autóban viszont teljesen rendben van.

Új hozzászólás Aktív témák