- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Hú, de csúnyák, azt a jó életbe! Ilyet még én is tudnék rajzolni, pedig a "tehetségem" a pálcika emberig terjed.
A cikk meg nagyon gonosz.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
kolosanyi
veterán
Nekem matt narancs a 630-am, megosztja a az embereket, de nekem nagyon bejön.
(#33) easeus
Ez se feltétlenül igaz. A Snapdragon 400 még elég is - úgy általában elég minden hétköznapi feleadatra, casual gamingre -, de a RAM kell itt is. Fél gigával nincs multitask gyakorlatilag, csak swapol a rendszer. Nem véletlenül 1 gigásak a belépő Lumiák is.(#35) DS39
Én két dolog miatt maradtam a 630 mellett, mikor decemberben vásároltam. Méret és ár.(#45) zombinyul
A 630-nak baromi jó az üzemideje relatíve kis aksival is. Szerintem ez rátesz egy lapáttal.(#50) vicze1
Az XL-t megértem, kellett a 1320 utód, viszont a simának sok értelme valóban nincs. Így legalább nem csak a 630 tulajok szívhatják a fogukat (egy giga RAM-os belépő telefonok, ráadásul a telenoros 635), hanem a 73x tulajok is.[ Szerkesztve ]
-
Vassili_Zait
senior tag
Aki szidja itt a fényes hátlapot, annak valószínűleg még sosem volt olyan a kezében... sokkal jobban tapad mint a matt... plusz nem látszanak az ujjlenyomatok rajta annyira. Az meg, hogy karcolódik, ritka nagy baromság, én 1,5 évig használtam tok nélkül egy 720-ast fényes hátlappal, alig volt rajta karc, pedig nem kíméltem...
Szerintem ez két jó telefon, ha az árakat is figyelembe vesszük...
-
Gusztáv
addikt
A cikkírónak az már nem tűnt fel, hogy pl az új levelező kliensben van szövegformázás, de akár egy táblázatot is be tudsz illeszteni, tényleg annyit vett észre, hogy gesztussal lehet törölni a leveleket? Számomra az elnevezéssel sincs baj, szerintem a 1320 jobban kiugrott a nevezéktanból.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
törölt tag
Jó páros lett szerintem, az árazás is ok. 640 XL-re figyelni fogok még, kíváncsi leszek mennyire sikerül jól a kamerája. A Zeiss felirat miatt több mint korrekt képminőségre számítok.
Viszont ezek fényében érdekes lehet a felsőbb kategóriás Lumia széria a jövőben. Ezek alapján a 740 vagy a 740 XL PureView kamerát is kaphat igencsak baráti áron. És ezek már talán Snapdragon 410-zel fognak érkezni.
-
L4mie
veterán
ÉS?
HTC One-ról van tapasztaltom (M7)...gyönyörű-szép-csudagyors.
meddig bírod akkuval? /mennyi idő alatt tölti fel fullosa/
kontra lumia 720 vagy legyen 930 mindkettőt használom/tam
720 2-3
930 1-2
napot kihúz ugyanolyan használati habitus mellett mint a one.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Arcanine
tag
Az XL-ben is van Glance? A cikkbe nem találtam, a Lumia Conversations pedig csak a sima 640-nél említette
-
Arcanine
tag
válasz nightshadow #65 üzenetére
Köszi
-
WinPho
senior tag
Hellóbelló 640XL
Az elnevezésekért meg jár a pofon.
[ Szerkesztve ]
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
no more
veterán
válasz Nebogipfel #67 üzenetére
www.youtube.com / akármelyik Droid flasgship vs Lumia 930
-
zombinyul
addikt
válasz kolosanyi #52 üzenetére
Igen, mert relatív kis felbontású a kijelzője. De egyebkent jol birja, mint szinte minden Lumia (persze, vannak kivételek, 820 etc).
no more: ezen most jot kacagtam. Ezt melyik pizsidbe álmodtad? Vannak olyan alapfunkciok, amikbe egy 520-as hülyére ver egy Droid flagshipet. Egy komolyabb Lumia meg plane. De azert udv egy WP-s topicba.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
papesz5
tag
Nekem kell a 640 Nem droid,és ez már számomra jó!Tömik az ember torkán a robotot.30 mag,10 giga ram,és millió az ára,hurrá.
Nekem bejön a WP,tetszik.Működik rendesen,az igényeimnek tökéletesen megfelel.
Megvárom mennyi lesz az ára.[ Szerkesztve ]
Bazinga!!
-
no more
veterán
válasz zombinyul #73 üzenetére
Pl. milyen alapfunkció? "töltés.... . ..... . . ... ...."? Tényleg, a Droid nem tud ilyen gördülékenyen pöttyöket megjeleníteni.
(#78) Freyrx: Hát, azt inkább a WP szeret, ismerőseim tapasztalatai szerint. Meg rebootolni naponta. Az Android ilyeneket nem csinál sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem jó ez az XL elnevezés. A 1330 név egy 930-nál is erősebb high end készüléket sugallna az egyszerű vásárlónak. Aztán húzná a száját hogy csak 720p meg ilyenek. Jó ez az XL-ezés, ha mindennek lesz egy XL verziója akkor szépen lefedik a phablet piacot.
XXL kóddal meg jöhetnének a 7"-os mini tabletek
-
lacruise
tag
ezen hangosan felnyeritettem!
a kollegammal beszlgettunk edeb kozben, aki azt mondta, hogy nem tudja elkepzelni, hogy nem Androidot hasznla a mindennapi dolgaihoz.
- Mit hasznalasz nap mint nap az S4-en?
- Videot nezek a Youtuberol, navigalok, kicsi email, kicsi internet, es csetelek....LG G5 & BB Z30
-
lacruise
tag
egyet ertek!
az iphone 5 utan meghuztam egy hatart, hogy telefonert 200 GBP-nel tobbet nem adok (erre vettem egy BB Z30-at 280-ert) ugyhogy modositottam a hatart 300-ra.
Ennyi penzert tobb hasznalhato alternativa van a WP kinalatban ugyhogy HELLO 640XL, mar varlak.LG G5 & BB Z30
-
Gusztáv
addikt
Csak még a hírhez visszatérve, ami kimaradt:
Mindkét készülék WP 8.1 Update 2-vel jön ki, és ebben a frissítésben a beállítások rész kap egy kis vizuális update-et, már tagolva vannak a beállítások. Itt van kép róla.Laci
-
calocsay
tag
válasz Tigerclaw #10 üzenetére
Ennyi pénzért ez több, mint nagyon jó vétel! Stabil, kiforrott cuccokat pakoltak bele, az XL-be 13Mpixeles Carl Zeiss optika is parádés, az akku kiváló, szolgáltatói ártámogatással ez röhej árba fog menni. Kiváló cucc mindegyik.
[ Szerkesztve ]
Nokia 520 - Nokia 735 - Nokia 105 - Nokia 215 - Samsung A5 (2017) - Nokia 2720
-
razzorr
őstag
Egy kék színű XL-re beneveznék. Remélem lesz vodabácsinál.
Nekem mondjuk kifejezetten tetszik az XL hátlapja. Ízlések és pofonok. Ekkora hardver meg ebbe a kategóriába való,se több se kevesebb. -
chipesz
őstag
Milyen verzió fut ezen? Csak mert a Settings kategóriákba van rendezve.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
törölt tag
Mindenki nyugodjon le, a kamerája specifikációit senki nem vette észre? Ahelyett, hogy a "csúszós" hátlapot ócsároljátok (kézbe vettétek már? ), inkábbb nézzétek a jó oldalát. Középkategória, ne felejtsétek!
-
chipesz
őstag
válasz #21055488 #94 üzenetére
Na ezaz, hogy én is így tudom, csak ugyebár a sajátomon még a régi elrendezés van.
Már szívesen lecserélném, de még nem járt le a hűségem, meg eddig nem igazán volt a Microsoft vonalból olyan, ami megfelelne. Viszont ez a 640XL kifejezetten tetszik.
(#95) junior11:
Áhá, Update 2, így már értem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
dave987
aktív tag
nem rémlik a cikkben hogy emlitve lenne a wp8.1 update2,wcentralon olvastam hogy azzal érkeznek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs