Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Nekem az értesítésekkel semmi gondom nincs. Miért ne tudnád feltölteni Onedriveba? Lemented, majd fájlkezelőből feltöltöd, mi ezzel a baj? A töltés valamilyen szinten jogos, bár a 630 miatt nem reprezentatív a véleményem, 1 gigásat még nem próbáltam. Skype dettó, nem használom.
Igen, meglátjuk a W10-et. Egyelőre ennyit lehet tenni.
-
kolosanyi
veterán
Nekem matt narancs a 630-am, megosztja a az embereket, de nekem nagyon bejön.
(#33) easeus
Ez se feltétlenül igaz. A Snapdragon 400 még elég is - úgy általában elég minden hétköznapi feleadatra, casual gamingre -, de a RAM kell itt is. Fél gigával nincs multitask gyakorlatilag, csak swapol a rendszer. Nem véletlenül 1 gigásak a belépő Lumiák is.(#35) DS39
Én két dolog miatt maradtam a 630 mellett, mikor decemberben vásároltam. Méret és ár.(#45) zombinyul
A 630-nak baromi jó az üzemideje relatíve kis aksival is. Szerintem ez rátesz egy lapáttal.(#50) vicze1
Az XL-t megértem, kellett a 1320 utód, viszont a simának sok értelme valóban nincs. Így legalább nem csak a 630 tulajok szívhatják a fogukat (egy giga RAM-os belépő telefonok, ráadásul a telenoros 635), hanem a 73x tulajok is. -
kolosanyi
veterán
szép képet kaptunk arról, hogy hol is tartottak az iOS- és Android-appok két éve
Ezt miért kell? Felesleges flame keltés. Az iOS hogy áll a cloud backuppal? Megoldották már rendesen a képfeltöltést, vagy még mindig egy rakás szar az iCloud? És az Android hogy áll a gyors működéssel? Ja, hogy ja... Mindegyik renszernek vannak előnyei és hátrányai, de nem baj.
Hogy érdemben is hozzászóljak. Sikerült a 63x lényegi pontjain javítani, jó készülékek lettek. Az elnevezések furák elsőre, de biztos tudják a marketingesek, mit vesz be az egyszeri user agya. Egy dolog zavar csak, az új Lumiák mindegyike 5 hüvelykről indít, kivéve a legalsó kategóriákat. Ez nagyon nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest