Új hozzászólás Aktív témák
-
losi73
senior tag
ment ujra.
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
losi73
senior tag
válasz s3nsitivity #6503 üzenetére
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
losi73
senior tag
üdv ez kexec rom vagy nem ?sajnos nem tudok rá jönni
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162827
-
asztriknagy
csendes tag
Olyan bajom lenne, hogy újraindítottam a telót, és azóta nem jön be a felső csík, amint térerő, akksijelző, stb. van. A helyén sima fekete csík van. Lehúzni le tudom de ezzel nem érek sokat. Akárhányszor rebootoltam ez nem változott pedig nemcsináltam semmi újat a telóval, és eddig is indítgattam újra, nem volt baj mostanáig. Valami ötlet? /4.1.2 Aggression Rom/Tárgytalan. Megjavult magától
[ Szerkesztve ]
-
losi73
senior tag
válasz s3nsitivity #6507 üzenetére
jó jàtékot
-
s3nsitivity
addikt
-
MrPetya19
addikt
válasz s3nsitivity #6509 üzenetére
Kipróbálnám.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Haugland
aktív tag
Sziasztok,
Új vagyok itt és a Razr (maxx) tulajok közt is.
Csak be szerettem volna köszönni, üdvözölni mindenkit aztán nekilátni elolvasi a hozzászólásokat az elejétől, hogy lehetőleg minél kevesebb hülyeséget kérdezzek/mondjak majd -
djszido
tag
Idáig tartott a türelmem. Augusztusban vettem a telefont, azóta folyamatosan használom. Még nem volt factory reset, és már nagyon lelassult. Amikor csatlakozom wifire vagy 3g-re szinte percekig használhatatlan a telefon, mert a háttérben mindent frissít. Amikor a playből jön egy szoftverfrissítés, közben nem reagál semmire. Soha nem rootoltam, nem szeretem az ilyen piszkálgatásokat. Úgy gondolom amire én szeretném használni, azt root nélkül is tudja. Viszont most a lassúsága miatt már nagyon fontolgatom, hogy kap egy resetet. Szerintetek érdemes várnom JB-re, vagy felesleges? Lesz hozzá egyáltalán? :S
A mostani verzió: 672.180.41.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU[ Szerkesztve ]
-
djszido
tag
válasz MrPetya19 #6516 üzenetére
Épp ezért tettem fel a kérdést. Külföldi fórumok szerint állítólag a hivatalos motorola válasz az volt, hogy nem is lesz nonefigs JB. Viszont ha nem lesz, akkor rátennék valamit. Ehhez tudna linkelni valaki egy leírást? (Vagy esetleg egy itteni komment száma is elég.)
[ Szerkesztve ]
-
Mályki
aktív tag
Köszi Igu!!Öszeejött a frissítés..Csak totál 0 ról kell mindent telepítenem.Van pár dolog amire nem emlékszem..Pl ezt a szövegkiegészítést ami nagyon idegesít ezt hol tudom kilőni ?!?!? Folyamatosan rosszul irok mert behelyettesíti a szavakat.Nem hiszem hogy ez a T9 lenne! Vannak szavak amit be sem tudok írni. Beirom a szót egy szóközzel odébblépek...és már át is írta...mit tegyek? kössz
[ Szerkesztve ]
K.M.
-
glehel
senior tag
mostanában frissített a google csevegő az új hangouts-ra.Mindenki írta a playen milyen sz..r lett.
Lehet kinézetre meg funkcióra más lett de van egy nem elhanyagolandó fontos dolog amit észrevettem.Megszűnt a pattogás,recsegés a videótelefonálásnál.a google+ nál ugyanúgy megvan. szóval szoftver bug ez a voip pattogás.Így már lehet használni a hangouts-ot.Amit megfigyeltem és orvosolni kellett, amikor felfrissítette és elindítottam onnantól a telefon ismét nem volt hajlandó deep sleep módban tenni magát.Van egy jó kis progi Wakelock detector ezzel sikerült kiszűnöm hogy melyik process nem engedi aludni.ezt kikapcsoltam a system tuner pro-val és most tökéletesen működik a teló meg a hangouts is.
-
MrPetya19
addikt
Gondolkodom azon, hogy a eus leaket lecserélem véglegesre, és azt lehet, hogy nem rootolnám mert ugye elméletileg most már backuppolja az alkalmazások adatait a felhőbe. Szerintetek ez tényleg működik?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
hajcsaka
csendes tag
Van infótok JB-re írt Miui Rom-ról Razr ra ? Vagy ne is keressem mert ha a Miui hivatalos oldalán nincs akkor veszett fejsze ?
Más ... profiktól kérdezném hogy ha az alap JB mellé akár 3. 4. stb slotra is lehet újabb romokat pakolni vagy ne zsúfoljam a 2. mellé a 3. at mert kusza lesz ?
Terv hogy ha végre lenne egy Miui ..akkor azt a 3. slot ra tenném míg be nem válik. Ugyanis most az elsődlegesen azon van a hivatalos JB. a 2.. -on egy magyar nyelvű fut és e mellé menne a leendő próba Miui.
köszi !
[ Szerkesztve ]
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!!!
Valami google kártyát kínált fel a semmiből...ismerem,tudom hogy tök jó dolog..de véletlen elvetettem és nem tudom hogy ajánltassam fel vele mégegyszer..Van valami ötletetek?
K.M.
-
Mályki
aktív tag
There is no SUbinary installed,and SuperSU cannot install it.This is a problem...Ezt irja rootolas utan a teló ha el akarom indítani a Super SU t...Ez mi?Valamit elrontottam?
K.M.
-
djszido
tag
-
s3nsitivity
addikt
Ha nincsen bináris SU-d akkor nem sikerült a root, én teljesen tiszta romon szoktam rootolni például
De prábld meg ezzel újra, ha nem jön össze akkor mentsd le a dolgaid aztán RSD-fel flashelj fel egy clean romot és azt rootold" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
glehel
senior tag
aki keres kijelzőt a telóhoz itt van
[link] -
asztriknagy
csendes tag
Valaki nem adna el nekem egy EB20-as sima XT910 akksit véletlenül? Nagy szükség lenne rá, meghallgatom az ötleteket
-
dan_sxc
csendes tag
Hello
Nem nagyon vagyok járatos ezekben a dolgokban és vissza/utána olvasás csak rontott a helyzeten, szóval előre elnézést ha hülyeségeket kérdezek.
Nos, van nekem egy MAXX-om, alapból NonEFIGS.Retail, jelenleg Rootolva és szeretnék rá tenni egy minél stabilabb JB-t.
Tudom, hogy ehhez a verzióhoz nem adtak ki hivatalos JB-t (csókoltatom a kedves anyukájukat), így először le kéne cserélnem a mostani ICS-met egy Retail.EN.Eu verziójúra, ezen oldal leírását követve: http://motorola.wow-panda.com/index.php?lang=hun&page=officialromHa ez megvan, akkor már gondolom működik a legegyszerűbb frissítési megoldás, a wifin keresztüli ami így egy teljesen új rendszerre felhúzva nem hordozna magában veszélyeket
Itt jön egy kérdés rögtön: Gondolkozom erősen a CyanogenMod 10.1 felrakásán a gyári helyett, mert más készülékekkel az csodákat képes művelni, arról nem beszélve hogy bloatware mentes és 4.2.2 verzió ellenben a gyári 4.1.2.
CM 10.1 jobb mint a gyári rom? Úgy értem hogy sebesség, akku üzemidő meg hasonlók terén van pozitív hozadéka?Ami az egész update procedúrában a legnagyobb homályt okozza az a bootloader lockoltsága, ami ha jól vettem ki
mindenféle fórumokból, meggátolja hogy szabadon cserélgessük a kerneleket és így nem lehet downgradelni meg semmi ilyesmi.Valami ködös folyamat azért megfogalmazódott bennem hogy hogyan kéne ezt az egészet megcsinálni, az pedig így néz ki:
1: jelenlegi rendszeren SuperSU - full unroot majd settings/privacy/factory data reset
2: RSD lite-val a fenti oldalt követve a retail.en.eu verziójú ICS felrakása
3: a teljesen tiszta frissen feltett rom rootolása
4: itt leírt, () OTA rootkeeperes megoldással feltolom a JB-t (ha csak simán wifin keresztül frissítem az nem működik amúgy? vagy akkor nem veszi figyelembe a rootkeepert?)
5: Mivel valószínüleg nem fog tetszeni a gyári és pozitív visszajelzéseket fogok kapni a CM-et illetően, a gyári, elvileg rootolt JB helyett felrakom EZT a CM-et ezt a leírást követve: http://wiki.cyanogenmod.org/w/Install_CM_for_umts_spyderTermészetesen md5-öket mindenhol ellenőrzöm, stb..
Innen egy rakat kérdés:
Mivel a linkelt "how to install umts_spyder for gsm razr" oldal írja hogy a kernele kexec működésű ezért merem feltételezni hogy ha esetleg CM-ről vissza akarnék váltani gyárira (esetleges bugok vagy gariztatás miatt, tudom q/e, de nekem az látszólag nem működik, mikor megvettem is 2/1 volt meg root után is) akkor az azért lehetséges ugye? Szóval az alap kernel nem módosul véglegesen vagy "romlik el" vagy nemtudom mit szoktak csinálni ezek
Emiatt a kernel felülírósdi / bootloader lezárósdi miatt nem lehet visszaváltani JB-ről ICS-re?
Pontosan mi az a Safestrap és az miért kell nekem?
Pontosan mi az a ClockworkMod és az kell nekem?
Ott a lépéseknél amikor írja hogy SD rootjába tegyem fel a .zip-es formában a romot akkor azt a belső tárhelyre érti vagy külső sd kártyára?
Köszi hogy ha valaki válaszol erre, nagy segítség lenne mert így ködösen nem nagyon akarok belevágni a custom romozásba, nehogy utána már csak vágódeszkának lehessen használni a telót.
Az is elég ha utaltok valami hozzászólásra pár ezer sorral följebb, ha ott hülyebiztosan le vannak írva ezek a dolgok. -
Haugland
aktív tag
válasz dan_sxc #6545 üzenetére
Szia,
Tök jó, hogy ezt megkérdezed, mert engem is érdekel a többiek (hozzáértők válasza).
Annyiban előtted járok, hogy nekem 4.1.2 volt fent a telón, így tegnap reggel hirtelen felindulásból feltettem a CM10.1-et a maradék emlékeim szerint (factory reset + minden fajta cache törlés).
Mielőtt nekiláttam volna, csináltam egy full backupot a külső SD kártyára, pluszt átmásoltam a fényképeket, IGO mappákat szintén a külső SD kártyára MAJD biztos ami bitzos alapon ki is vettem a memkarit a készülékből.
A CM10.1 és googleapp zip fájlokat felmásoltam a telefon belső SD kártyájára (8Gb használható) aztán indítottam a factroy reset, stb dolgokat majd a telepítést.Minden gond nélkül felment, majd az első indulás után egyből vissza is frissített minden programomat a felhőből, mert ezt elfelejtettem kikapcsolni.
Node sebaj, töröltem ami nem kellett....A teló azóta jól működik, 1x kíváncsiságból újraindítottam akkor 103 alkalmazást frissített is automatikusan és azóta minden szép és jó. De ez persze tegnap reggel óta van úgyhogy nincsenek (még) hosszú távú tapasztalataim.
Ami megjegyzésem van, az annyi, hogy amin sikerül szereznem egy lapdock-ot, egyből megyek vissza gyári állapotra (ha kell, fizetek egy szervíznek érte) csakhogy használhassam a telefont a lapdock-kal is.
üdv,
Feri -
s3nsitivity
addikt
válasz dan_sxc #6545 üzenetére
Na hát mivel ugye zárt a bl így nem lehet szabadon cserélgetn ia kerneleket, nincs down, de ezt SS-el vagy BMM-el ki van küszöbülve mivel az multi bootként a stock rom mellé rakja fel a romot(romokat)
Így semmi akadálya annak, hogy visszatérj a stockra mivel csak 1 gomb a boot közbe és máris a stockal bootolsz be!
CM10.1 ről annyit, hogy ha nem lenne dockolóm azt használnám
Szerk.: Amúgy ha egyből a JB-t rakod fel RSD-vel akkor nem kell várnod az OTA-ra, valamint OTA-val nem megy a root keeper, de már egy jó ideje van root megoldás JB alá is!
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
asztriknagy
csendes tag
Én is jönnék egy kérdéssel Slot1-en JBleak Aggression rom van fent (elég stabil, belaktam rendesen, eddig nem volt vele gáz) és Slot2-re tudnék CM10.1-et rakni, nem kavarodik be, "ütközik" a két rendszer?
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz asztriknagy #6548 üzenetére
Nem kavarodik bele DE
CM nek volt egy ilyen hibája ( lehet még mindig megvan) ,hogy CSAK slot 1-en fut el" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
asztriknagy
csendes tag
Hm Na mindegy, akkor maradok így, nem kísérletezgetek
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest