Új hozzászólás Aktív témák
-
acura13
aktív tag
válasz WinstonWolf #7249 üzenetére
hogy értve milyen rádios egységm?? elvileg 4 sávos ez is, az pedigszabvány..ha jol tudom
sajna sok a Verizonos azt meg nem merem megvenni mert szerintem nem tudná senki függetleniteni itthol..
hol tudnék specifikáciokat olvasni mert eddig csak különféle feltételezésekről hallottam, olvastam...16 vagy 8 vagy épp 32 Gb-al is hirdetik..mi lehet a valos??Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
MrPetya19
addikt
válasz acura13 #7253 üzenetére
Nincs mem kari slot.
Én Motomakeren néztem, ami at&t-s de lehet teljes árat fizetni és utána kérvényezni az unlock code-ot a szolgáltatótol. Ja és én az usa expresszel hozatnám, a moto maker miatt.
Egy a lényeg, hogy ha független gyárilag az jó, ha nem, akkor az at&t-s a tuti. asszem uazon frekiket használják, mint az itthoniak, és ha t-s vagy még lte-d is lesz.
Ja és ez már nano simes, amit kérj, mert vékonyabb mint a micro és a mini azért, hogy az átalakító ne szoruljon be.[ Szerkesztve ]
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
-
bigdee888
tag
Sziasztok!
CM 10.1-et használok, egy aug.10-ei nightlyt. Számomra teljesen jó, nincs különösebb hibája, egy dolog viszont böki nagyon a szememet.
A kameráján nem tudom beállítani, hogy a képek szélesvásznúak (16:9) legyenek.
Az lgCameránál be lehet állítani, de annak a felülete nekem nem tetszik a CameraZoom FX pedig csak 3MP-es képeket enged 16:9-es arány mellett.
Úgy emlékszem, hogy az eredeti rendszeren 5,1MP volt a felbontás a 8 helyett.Van valakinek valamilyen ötlete, hogyan lehetne elcsalogatni a (leginkább alap) szoftverből a szélesvásznú fényképezést?
Előre is köszönöm!
-
MrPetya19
addikt
Egy maxxnál egy óra alatti 2-3% merülés milyennek számít?
Tel zsebben, 3g be, mozogtam egy picit, wifi keres, szinkronizáció be, minden pushon.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
kurion
senior tag
Egyik napról a másikra nem működött a jack csatlakozóm, valakinek erre megoldása van e?
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
kurion
senior tag
A hiba oka a koszosodás, úgy oldottam meg hogy egy fültisztítóval megtörölgettem rendesen, és már működik is. Más is koszosodik
-
acura13
aktív tag
válasz MrPetya19 #7252 üzenetére
Hello Petya
megrendelted az X-et??? vagy még gondolkozol??, én még mérlegelek.az expandsyson 113 e Ft-ért van már Razr HD
Az X olyan tucattelefon forma lett.mint pl a Samu.....a Razr HD jobban bejönne formailag, tudásra alig marad el....árban pedig közel ugyanaz
..szóbakerült az Xperia Z1 is de tetzteken állitolag szar a kijelzö, a kamera és ujjlenyomatgyüjtö a burkolat ugyhogy kiesett.....Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
MrPetya19
addikt
válasz acura13 #7268 üzenetére
Még nem, de én is gondolkozok a hd-n. De igazándiból okt 26-án lesz egy éves, és egyenlőre bőven elégedett vagyok vele, szóval szerintem egyenlőre marad.
Az x akkor nem lesz tucat telefon, ha egyedivé teszed, főleg európában.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
acura13
aktív tag
válasz MrPetya19 #7270 üzenetére
de épp a forma miatt lett tucat..hardverileg sem csucs....
a HD az ütös forma, elég szép képernyö....lehet veszek egyet és maj dmárciusban megreszkirozom az X-et..hátha olcsobb lesz és esetleg europai is...Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
acura13
aktív tag
szia Petya
most okositottak fel hogy ebayen számoljam hozzá az ÁFA-t és vámot is..ha meg nem irnak értéket rá és elveszik véletlenül, bukta a pénz??? igaz ez? vagy van rá kiskapu????,
Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
levill
tag
Sziasztok! BMM-el felraktam 2. slotra a CM 10.2-t, el is indul, viszont nem talál hálózatot, nem is kér pin kódot, nemtudok csatlakozni semmilyen mobilhálózathoz, valakinek jelentkezett hasonló? AZ 1.es sloton stock rommal minden jó.
-
SztiviVander
őstag
válasz acura13 #7273 üzenetére
EU-n belül nincs se áfa, se vám, se semmi. DE ha nem EU-ból rendeled (kína, usa, svájc, stb) akkor bizony fizetni kell vámot is. amit persze az áfá-val felszorzott árra raknak rá (pl egy 100e-es telefon = 127e * 6-10% vám attól függően hogy mennyire értékes a cucc). és tökmindegy hogy írnak-e rá értéket mert ha kibontják vámkezelésre akkor nem érdekli őket mi van ráírva, vagy akár mi van a dobozban lévő kamuszámlán, rögtön bekéri a vámos a paypal-os fizetés bizonylatát (ingyen meg ugye nem fogod megkapni). ha nem tudsz/akarsz ilyet mutatni akkor valami alapján meghatározzák ők az árat és azzal az értékkel vámolják. ezzel a megoldással 10-ből 9x rosszabbul jársz mert ilyenkor nem az ebay-t hanem az itthoni bolti árakat nézik (ha nem találnak olyan típust akkor egy hasonlót vesznek alapul, te meg vitatkozhatsz az áron de a vége max az hogy mégiscsak beviszed a valódi számlát), amin ugye már eleve rajta az áfa, a vám és a kereskedői haszon. ja és persze még fizethetsz a postának/ups-nek vámügyintézési díjat mert nincs már szermélyes vámügyintézés az orczy téri postán. szóval jobb ha ezekkel a költségekkel számolsz. persze van amikor lusta vámos van szolgálatban és simán arrébrúgja a csomagod ami így átjön a vámkezelés nélkül (kollegám két telefont is vett így kínából) de ebbem is csak akkor reménykedhetsz kb 50%-os eséllyel, ha kínából jön. ha usa vagy svájc a feladó, akkor kb 95% az esély hogy kibontják és ha 30-40$-nál értékesebb holminak látszik akkor azonnal vámkezelés.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
próbáltad már újraindítani? mert a wifi az eleve csak egy reboot után megy, hátha a mobilhálózat is. bár nekem nem volt ilyen gond a legutóbbi nightly-val. viszont mivel csak nightly ezért még erősen bugos. lehet hogy amit próbáltál abban épp el lett vmi bszva. próbálj meg egy elző napi vagy frissebb verziót tiszta telepítéssel. én utoljára a 09-23 -as nightly-t próbáltam, vodafone, bmm 2-es slot, nem volt vele mobilhálózat probléma. volt más, pl nem látja a belső sd-t (de ezt ahogy láttam nem csak nekem tűnt fel), úgyhogy én majd akkor foglalkozom vele ha már lesz legalább egy rc.
-
Haugland
aktív tag
Sziasztok,
nincs véletlenül valami infótok a 10.3 stabil verziójáról? Mennyire stabil?
Valamint olyan kernelről, amelyek már tudja kezelni a hdmi portot és képesek a hd esetleg full hd videorögzítésre?
-
SztiviVander
őstag
-
Haugland
aktív tag
válasz SztiviVander #7279 üzenetére
Szia,
Oks, köszi szépen az infót!
Akkor lehet, hogy felteszem majd kipróbálni 3.slotra a többin pedig marad a gyári -
amanoba
őstag
sziasztok
adott egy razr xt 912, ami úszott nagyjából 2-3mp-et, aztán szárítgatás, rizs stb.
most töltőre dugva piros M logoig jut, majd újrakezdi a bootolást.
kérdés: lehet-e valamit tenni vele, és aha igen mit, hogy újra működjön?Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
amanoba
őstag
válasz MrPetya19 #7282 üzenetére
jaja, ez a verizonos verzioja a 910-nek asszem.
szóval bootlogóig jut, de csak akkor ha töltőre dugom, és folyamatosan újrakezdi pár másodperc után a bootolást.
gépre dugva az állapotjelző led fehéren világít.
valaki, valami ötlet?szerk. közben találtam olyat, hogy a fehér led töltési problémát jelez, vagy halott akksit.
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
amanoba
őstag
válasz SztiviVander #7284 üzenetére
nem szedtem szét, nem volt nálam semmilyen eszköz (sem tudás) ehhez.
nem szoftvereztem soha, de ha a hangerő fel+le+power amire gondolsz, arra sem reagál..Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
kurion
senior tag
Esetleg valakinek nincs eladó Hd dockja vagy valamilyen linket tudna dobni honnan tudok egyet rendelni?
Ebay-en nézelődtem de kicsit para hogy HD dock néven van meghirdetve és nincs a képeket USB csatlakozó az eszközön.
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég lejárt a garancia a Maxxom-ra és úgy döntöttem,h váltanék már hivatalos JB-re,viszont az én Maxxom Asia retail-es,amire a mai napig nem érkezett frissítés,gondolom nem is fog már ezek után. Valaki lenne olyan kedves és akár ide egy válasz üzenetben,akár pm-ben írna nekem egy kis tutorial-t a frissítéssel kapcsolatban? Melyik Rom-ot rakjam fel (linkkel),milyen programok segítségével (szintén linkekkel)? Illetve nem tudom,h számít-e vmit,de Win8 van a gépemen,h ez akadályozhatja-e a programokat?
Előre is Köszönet!
-
MrPetya19
addikt
Nektek jól működik a youtube?
Szerintetek ha kitörlöm a system mappából, akkor playből fel tudom rakni?,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
caverinha
aktív tag
Nah,időközben megtaláltam,ami nekem kell,csak nekiugrás előtt egy kis megerősítést szeretnék kérni. Szóval,ha az asiaretail-es ICS-ről váltok EU ICS-re,akkor ezt kell végigcsinálnom: [link]
Ha ezzel megvagyok,akkor nekieshetek ennek: [link]
Szóval ez lenne a menet? Nem akarom rootolni a telóm,nem is kell,ugye? Kell factory resetelnem vagy nyugodtan csináljam anélkül,örülnék,ha úgy menne fel az EU-s ICS maj JB,h a mostani dolgaim megmaradjanak. -
morfondőr
őstag
válasz caverinha #7298 üzenetére
Nem árt a telepítés előtt egy factory reset, de amúgy is minden gyárira áll vissza, mivel komplett romot cserélsz. Még az SD kártyákról (külső és belső) is csinálj biztonsági mentést, mert nekem letörölt mindent, mikor feltettem a JB-t. Az, hogy megmaradjanak a dolgaid csak OTA frissítéssel megoldható, az meg ugye nincs a te telefonod régiójához...
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest