Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Schanyee

    senior tag

    válasz Kront #2435 üzenetére

    Nem szeretnék kötekedni, csak két meglátásom lenne:

    a razr i belakásához is kellett nekem vagy 2 hét. ez alatt azt kell érteni, hogy ennyi idő alatt sikerült úgy bekonfigolni, hogy bátran zsebre merjem tenni, tudván, hogy csörögni fog, ha kell, néma lesz, ha kell, nem csatlakozik fel idegen hálóra, 3g-n nem frissít feleslegesen és a leveleimet is rendesen szinkronizálja.

    Én első perctől kezdve zsebre mertem tenni, nekem tényleg ez volt az első andoridos telefonom, előtte 4 évig egy nokia okostelefonom volt, és nem okozott semmi meglepetést a rendszer (illetve de, de azok mind pozitívak voltak) Az hogy tovább tartott belakni azért volt, mert 1. andoridos telefon és még 2 hét után is találtam olyan újdonságokat amikről nem is hallottam és megtetszett. Ha nem mint okostelefon szeretnéd használni, hanem csak hogy menjen, lehessen vele jól telefonálni, akkor meg a belakási idő is sokkal rövidebb. Egyébként akit zavar, hogy mindent a google fiókon keresztül lehet megtenni azt nem igazán tudom megérteni, mert az összes többi ugyanúgy gyűjti az adatokat, csak max nem olyan nagy cég mint a google. (nem azt nem értem meg, hogy ez valakit zavar, hanem csak azt nem, hogy valakit pont a google zavar). A másik, hogy nekem a nokia után a híváskezeléses dolgokkal voltak pozitív meglepetéseim.

    A másik pedig ehhez:
    igaz ugyan, hogy a razr i volt életem első okos telefonja, (leszámítva egy szűk hónapos nexus 4 használatot), de több éves androidos fejlesztői tapasztalatom ellenére (tabletekre fejlesztünk a cégemnél) a mobil készülék beállításában itt ezen fórum tagjainak a segítsége és több alkalommal külföldi fórumoknak a tapasztalata is kellett.
    Remélem nem sértődsz meg, de ez így kívülről elég viccesen hangzik, hogy bár sok éve fejlesztesz androidra de ahhoz nem értesz, hogyan lakd be a készüléket 1 hét alatt. Úgy hangzik mintha olyan rendszerre fejlesztenél, amit nem is ismersz. Szerintem ezt a dolgot ne nagyon hangoztasd. :)

    Amúgy nem kötekedni szeretnék, sőt igazából megvédeni sem akarom az android rendszert, pláne nem a blackberry ellen, amit nem is ismerek, csak leírom én is a többiekhez hasonlóan a véleményem. Meg remélem nem hal ki a symbianhoz hasonlóan a bb, mert legalább van kiről példát venni ha jót csinál, mivel ők kb csak a minőséggel tudnak kitűnni.

    Meg úgy vettem észre sokan azért szídják a rendszert, mert vesznek olcsón (vagy drágán) egy hulladék telefont, és persze, hogy nem működik jól. Az már más kérdés, hogy jogos elvárás lenne egy átlag felhasználónak, ha kiad valamire egy adag pénzt, akkor működjön jól, de sokszor sajnos a gyártók hibája, nem nagyon van olyan cég, amelyikben meg lehetne bízni.

Új hozzászólás Aktív témák