Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz Lacics25 #7888 üzenetére
Kicsit ki kell hogy álljak Fulmi mellett, (habár én is ilyen telót készülök venni) mert nekem meg az a véleményem, hogy egy telefonhoz ne kelljen már érteni!!! Meg ne kelljen hetente ujrainditani mint mondjuk egy windowst.. Lehet, hogy androidosnak szokatlan az iphone menürendszer, meg sokkal butább és kevésbé testreszabható, mókolható, stb.. én ahol lehet szidom az apple-t, de azért el kell ismerni, hogy sokkal stabilabb maga az ios mint a droid, és nem érzem ugy hogy egy dacia-porsche összehasonlítás, maximum stabilitásban, mert árban nincs akkora különbség: egy 4-es iphone használtan 50k körül van, mig egy 8GB-os moto g szintén 40k-48k között, a 16-os meg ugye mégfeljebb mozog.
Én droid párti vagyok, de évről évre nagyon nehezen küzdi le azokat a hibákat amik ios-en nincsenek. Sok ismerősöm van aki az aktuális csúcs androidos Galaxy S2-3-4 stb telóról iphonera vagy Lumiára váltott és mind azt mondta, hogy megérte.. ez lehet, hogy a gyártók bénasága is de akkor is ez van. Én most még adok egy esélyt a moto g-nek, mert sokan dicsérik, és szeretnék android vonalon maradni. Ha viszont ez se hoz stabilitásban érdemi javulást az előző telóimhoz képest, akkor asszem továbbálok WP-ra. (Iphone-t régebben megfogadtam, hogy nem veszek mert az apple cég üzletpolitikája stb. nekem annyira unszimpatikus, de ha a WP-ban is csalódnék még az is lehet..)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest