Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r4pid

    tag

    válasz Phami #6483 üzenetére

    2.2-es miui kicsit stabilabb mint 2.3-as, ez főleg a programok futtatása alatt veheted észre. Kevesebb a force close (habár az utolsó 2-3 miui alatt nekem már csak sygic aura 2.1.3 és 3.0 verziója fagy ki, ez a 2.3 android és a sygic hibája elvileg, 2.1.2-vel megy).

    Nekem a sygic az egyetlen ami sok memóriát foglal, pl legutóbb 1szer kifagyott telefon 30 km alatt, utána újraindítottam, és vezettem vele 60 km-t hiba nélkül.
    Persze ha pont városban vagy, elég ciki ha ilyet csinál, de ez gyári rom alatt is lehetséges.

    3-4 verzió óta próbálgatom a beépített 3g hotspotot, de az istennek nem akar működni, nem tudom mi kell hozzá (telenoros vagyok lehet ez a baj? :\ )

    2.3-as alapú miuiban voltak még az elején lassulások, most nem emlékszem h az újabb romokkal produkálna ilyet, szerintem már nincs. VM heap-et beraktam 44 mb-ra, auto memory managert agresszívre, így tökéletesen fut.

    Szóval szerintem próbáld ki, mert mindenki más programot használ, lehet hogy nálad pont 1 program van ami kéne, de nem megy alatta..

    + 1 kérdés/észrevétel: az új miui alatt (talán az uccsó 2 verzió óta) nem írja ki a neveket, csak a telefonszámokat, gondolom ez azért van, mert hibásan választja el a telszámokat (pl 062-0 06-20 helyett) De érdekes h nem mindegyiket, csak a legtöbbet...

Új hozzászólás Aktív témák