- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkajt
csendes tag
-
ABE
őstag
Persze, ez igaz, de mondjuk most hirtelen elég durván leesett az ára, hétfőn legalábbis a bolti garanciás került kb. ennyibe a linkelt helyen, most meg annyiért gyári garanciás van. Ahogy néztem, hétfőn még a legolcsóbb helyen is vagy 100e volt a Motorola garanciás. Na mindegy, én így is nagyon örülök neki, csak a hangszóró hiba kerüljön el minket.
Hogy félig ON legyek: tud valaki olyan programot, amivel a moziműsorokat tudom sasolni?
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
ohhó köszi ez ennyiért még akár megfontolandó is!
(#2286) Quarell:
a paid market hiánya nagyon gáz, a magyar nyelv csak t-mobilnál ciki, az anyaghasználat meg szerintem remek, egy öregedő és szétszakadó gumifülnél tutira jobbak a fedők...anysoftkeyboard + magyar nyelvi kiegészítő hozzá free a marketen.
(#2287) Quarell:
ha meg fém lenne akkor meg a magasabb SAR érték lenne a gond meg hogy milyen nehéz. van akiknek semmi sem jó teljesen jó kis masszív telefon ez, egy e7x-nél biztosan több külső hatást bír azért, mindezt 117 grammban...(#2291) lcee79:
nekem sincs mobilnetem még hűségidő kibekkelés miatt, t-nél egyből letiltottam a webes felületen a gprs netet mint szolgáltatást, így tutira nem fog 13 ft/kb-ért csatlakozgatni. -
Dinamiq
tag
válasz pengemetal #2292 üzenetére
Nem rossz telefon az N8. Meg merem kockáztatni, hogy az eddigi legjobb érintős nokia. Már szinte android feeling volt nyomkodni. Gördülékeny a menü, érzi rendesen az érintést. Szuper kijelző és minőségi felépítés. Nagy negatívum, hogy nem ez az op.rendszer lesz a meghatározó a nokiánál. Biztos lesz támogatás sokáig és valószínű addigra új telefont vesz az ember, mire ezek a gondok előjönnek, de ez akkor is aggasztó.
Most mindenki joggal mondhatná, hogy mi garancia van rá, hogy a Defyre lesz 2.3 vagy 3.0? Jogos kérdés. Én azt mondom, hogy a Custom rom és az erős hardver a válasz. Persze ez nem gyártói támogatás, de egy létező jó megoldás.
-
Edge
veterán
Ugyan nem tőlem kérdezted, de:
Menügomb/settings/data manager/data delivery:
all mobile data mellől vedd ki a pipát
Ezután a notify bar-on megjelenik két piros nyíl ez jelzi neked mindig hogy a mobilnet le van tiltva.Más: srácok én mivel csak wi-fi-zek átállítottam a mobil network-öt 2g-re és ez sztem az aksit jobban kíméli hogy nem próbálkozik a 3g-re rámenni ha váltakozik a térerő.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Dinamiq
tag
Settings/Wireless&Networks/Mobile network (on-off)
(mivel nincs még meg a Defym, ezért csak a Desire-s megoldást tudom leírni)
Ezzel engedélyezed, hogy ha nincs wifi, akkor is letölthet mobil hálózatról.
De ami tuti megoldás, az a Quick settings (ennek mennie kell Defy-n is). Ebben, amikor az APN Off van kiválasztva, akkor az APN beállításoknál betesz egy - jelet az APN nevéhez, meg még egy pár helyre. Így képtelenség csatlakozni. Ha APN On-ra van téve, akkor meg kiveszi.
Így elég ez a Quick settings. Nem kell mást állítani.
Ráadásul ingyenes, és minden mást is lehet állítani. Ha a gomb mellett a feliratra nyomsz, akkor meg az aktuális menü jön elő a settingsben. Így nem kell keresgetni.
http://www.appbrain.com/app/quick-settings/com.bwx.bequick
[ Szerkesztve ]
-
drzsoo1
aktív tag
Látványosan kevesebbet fogyaszt a 2G hálózaton. Ami még érdekes hogy egyelőre nem érzem hiányát a 3G nek, még. a beágyazott videók is gyorsan betöltődnek a skyfire-on.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
ihi007
csendes tag
Hogyan tudok a mem. card-ra másolni? pchez usb-vel csatlakoztam de nem enged másolni,éscsak valami driveres cuccot látok amit fel is pakoltam !
-
Tanisz
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan kell beállítani a hívásvárakoztatást?!
Keresgéltem, de nem találtam...http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
ihi007
csendes tag
mem card-ra tett hangot hogy lehet csengőhangnak beállítani ?
-
Trabby
aktív tag
"Csengőhang bővítés:
* Az SD kártyán hozzunk létre egy ringtones könyvtárat és másoljuk be ide azokat az mp3-akat, amelyeket csengőhangként szeretnénk használni.
* Válasszunk csengőhangot.
Értesítőhang bővítés:
* Az SD kártyán hozzunk létre egy notifications könyvtárat, és másoljuk be az új értesítőhangokat. Kész is vagyunk.
* Válasszd ki alkalmazásonként az értesítő hangot.
Ébresztőhang bővítés:
* Az SD kártyán hozzunk létre egy alarms könyvtárat és másoljuk be az új ébresztő hangnak szánt csengőhangokat.
* Most már kiválaszthatod."Nem tudom előttem kiírta, de elnézést tőle, hogy csak így másolgatom.
(ezért jó kimásolni a dolgokat) -
Maxtreme
addikt
No ahogy nézem nemsoká a go launcher is képes lesz átméretezni a widgeteket
katt
A sebességen még kicsit javítanak, és a legjobb lehet a legjobbak között -
Maxtreme
addikt
Erről jut eszembe!
Az mi a fenéért van hogy ha kiválasztok a notificationson belül valami custom hangot, akkor megkergül a telefon? (de ez eddig minden androidos készülékemnél így volt)
Mit is értek ez alatt?
Elállítódik a csengőhang valami tök másra, illetve a kábel lehúzásánál és csatlakoztatásánál veszettül csörög a cucc (tehát itt is elbaxa az beállított hangot) -
rum-cajsz
őstag
válasz Maxtreme #2327 üzenetére
valószínűleg olyan csengőhangot állítottál be, ami az SD kártyán van.
Amikor csatolod az sd kártyát, (hogy a gép USB-n keresztül lássa), akkor értelemszerűen a kártya nem látszik a telefon számára, így valami alapértelmezett hangot használ.Üzenet jelző hangból többféle is lehet.
Van az alap, amit a főmenüben lévő Settings-ben állítasz be. Ez lesz a rendszer üzenetek alapértelmezett hangja, hacsak nem állítasz mást be a programon belül. A csatlakozásnak és lehúzásnak is van hangja, még nem fejtettem meg, hogy ezt ki lehet-e kapcsolni valahol.
De az Üzenetkezelő, Gmail, stb.. alkalmazásokban általában van lehetőség más üzenet jelző hangot használni.
Nekem külön hang van SMS-re, mailre, Talkra, Twitterre.Remélem sikerült érthetően leírnom.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
zsirfecske
addikt
válasz drzsoo1 #2315 üzenetére
ti most miről beszéltek?? hanghívásról 3g hálózaton vagy mobilnetről? csak mert ilyen sorrendben beszéltek másról:
Más: srácok én mivel csak wi-fi-zek átállítottam a mobil network-öt 2g-re és ez sztem az aksit jobban kíméli hogy nem próbálkozik a 3g-re rámenni ha váltakozik a térerő.
Látványosan kevesebbet fogyaszt a 2G hálózaton. Ami még érdekes hogy egyelőre nem
érzem hiányát a 3G nek, még. a beágyazott videók is gyorsan betöltődnek a skyfire-on.ha egyszer letiltod a mobile datát akkor nem fog netre menni és akkor tényleg tökmindegy hogy 2g van-e beállítva, mert a hanghívásnak elég. de hogy 2g-n netezzél az már perverz, akkor minek 3g mobil? monjduk ha tényleg ugyanolyannak érződik a netezés sebessége, akkor megéri lekapcsolni, hehe
-
Edge
veterán
JA már leesett, dede rings extendeddel is ez van nade pont azért amit rum-cajsz is említ, sd unmountolva van akkor egy default hangra vált a készülék.
-
Edge
veterán
válasz zsirfecske #2330 üzenetére
Igen én hanghívásól beszéltem.
szerk: a hanghívásnál is törekszik a 3G hálózatra és mivel próbálkozik ha a térerő ingadozik ezért az aksit meríti(én napi szinten ingázok sokat utazok ezért sok olyan helyen is átutazom ahol szar a térerő)
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Maxtreme #2327 üzenetére
nekem csak olyan kergülés volt hogy más csengőhang szólal meg néha adott személyhez mint kéne, meg a híváslista képei összekeverednek ez is mind a notifications átállításától lenne? nemhiszem, bár tény hogy 4 féle külön fájlból vett notification hangot is beállítottam.
kábel lehúzásakor nekem is csörög (bár nem veszettül), de az a default, nem? amúgy usb töltésre vagy usb adatkapcsolatra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz rum-cajsz #2329 üzenetére
"valószínűleg olyan csengőhangot állítottál be, ami az SD kártyán van.
Amikor csatolod az sd kártyát, (hogy a gép USB-n keresztül lássa), akkor értelemszerűen a kártya nem látszik a telefon számára, így valami alapértelmezett hangot használ."Pfff.. én marha hogy erre nem gondoltam
-
lcee79
őstag
Én letöltöttem egy zenelejátszó progit, de lehet hogy gyári is tudja ezt.
Rámentem a zenére és beállítás csengőhangként...
Utána már azt is ki lehetett választani csengőhangnak...
Igaz HTC DESIRE HD rom-mal HTC HD2-n
De szerintem ezt az android tudja, úgyhogy biztos működik más telefonokon is.https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
szkajt
csendes tag
bocs a hülye kérdésért, de ha szeretnék új microSD kártyát venni bele akkor a régiről elég ha csak egy az egyben átmásolok mindent, az összes azon levő progi menni fog mint azelőtt?
[ Szerkesztve ]
-
ihi007
csendes tag
A főképernyőn van valami zöld figura szöveggel hogy lehet eltüntetni ?
-
gagavectra21
tag
hy.Volt olyan aki közületek aki a defy elôtt is androidos volt?én x10 röl vàltanék ezért kérdem..
Motorola MB525 (Defy) egyéb:SE X10
-
ihi007
csendes tag
Ja és a legfontosabb hol lehet eltávolítani ?
Valamint hol tudok képet kirakni háttérképnek?
Más4 leszedtem egy alkalmazást amit ha elinditok egy kép jön be és ha hozzáérek fodrozodik mintha viz fedné az ilyen alkalmazásokat ki lehet tenni a hátérképre és ha igen ugy is hogy mindig ott maradjon ?[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Szerintem is olvasd el a leírást, mert így rövidtávon kiutálnak innen
-
ihi007
csendes tag
Bocsánatot szeretnék kérni mindenért,de hiába nézem nem találok rá válaszokat.Sajnálom ha valakit megbántok a tudatlanságommal !
-
Maxtreme
addikt
bazze neked Vágó István volt a jeled az óvodában v mi a lófasz? Ennyi kérdést b+
Menüikonokat alap esetben sehogy nem lehet könyvtárakba rendezni (van rá 3party apps, de ezt most hagyjuk)
Widgetet úgy tudsz kirakni hogy a deskre ráböksz hosszan egy üres területre
Háttérkép ugyanígy, wallpapers menü. Custom képet a galeryből.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest