- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
prompt
tag
Én sem vitáztam, a kép magában tényleg nem lenne bizonyíték, de a hátlap, a sebesség, és hogy a videón is látszik, hogy nincsenek olyan widgetjei (bemegy a widgetek menübe), elég meggyőzőek számomra.
Ami amúgy már kicsit gázabb, hogy a T honlapján a blur-os változatról vannak képek és videók (persze mert csak azt reklámozza a Moto), de nem azt kapjuk, szóval átverés (de ha valakinek nincs viszonyítási alapja, akkor lehet, hogy fel sem tűnik neki, hogy hiányzik valami.. ahogy tesztelőnknek sem tűnt fel )
[ Szerkesztve ]
-
Dotcom
aktív tag
na ezt szépen összefoglaltad, akkor ugye marad a kérdés, hogy akinek nem fontos ez a social szarakodás (én pl semmilyen közösségi oldalon nem vagyok fent), akkor melyik éri meg jobban, hisz mint mondtátok gyorsabb enélkül, és még részletre is meg lehet venni.
a másik van-e egyéb funkciója a motorola account-nak ezen kívül, ami miatt mégis érdemes lehet független telót venni? egyébként bármikor rárakható az xda forumok alapján egy független UK ROM.
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
zsirfecske
addikt
hmm, akkor már csak azt érdekelne, hogy ha felrakom a launcher pro-t és kilövöm a home theme-et plusz eltávolítom mondjuk a voice dialert, a car dockot meg az amazon mp3-at a systemapp remover-el, akkor attól még a blur accom élni fog és a telefonkönyvben a facebook arcok megmaradnak/továbbra is szinkronizálnak, ill. az a néhány motorolás widget amit használok (pl. naptár és weather) is továbbra is hibátlanul fog működni?
illetve ami fontos, hogy ha ezek után frissíteni akarok froyo-ra, akkor vajon mi lesz? sőt, ha vissza akarom állítani az eredeti állapotot akkor mit teszek? root-olást vissza kell-e csinálni froyohoz is? mindre kéne válasz.
csak azért kérdem, mert nekem a fent részletezett állapot lenne az ideális, és ha minden megoldható lehet rászánnám magam a rootra és szép lassan a fenti lépésekre is. köszi
[ Szerkesztve ]
-
soscnupp
csendes tag
Tokot szeretnék hozzá, meg lehet, hogy fóliát is, merre lehet találni hozzá? Nézegettem neten, de egyenlőre nem találtam...
-
Prien
addikt
A rootolás utáni CPU húzgálások nem károsítják a procit hosszú távon, ez biztos?
A kevés is több a semminél.
-
ronaldo
őstag
Aki húzza a procit: az xda fóruma alapján 1000mhz-en a vsel beállítás legyen 56, így atomstabilnak kell lennie. Ez 1,3V-ot jelent végeredményben, mert 1 vsel = 0,0125 V, ami 56 esetén 0,7V és 0,6V-ot kap alapból. Van aki kicsit lejjebb is tudott menni (50-53, de volt akinek 48), és ott is stabil, de fontos, hogy nem a quadrant mondja meg, hogy stabil-e. Attól, hogy az lefut, még fagyhat működés közben. Valamilyen stress testet rá kell ereszteni és az kideríti az igazságot.
Milestone Overclock alapból 1000/74-es beállítást használ, mert ugye az a proci régebbi, jóval magasabb feszültség kell neki az 1ghz eléréséhez. Persze a defy processzora (direkt nem írok típust, már teljesen megkergültem az xda olvasgatása közben, volt itt már omap 3610, 3611, 3615, 3630, minden az igazságot csak az égiek tudják. Bár a 3630 sajnos valószínűleg nem állja meg a helyét, mert akkor a hd videókat gond nélkül kellene vinnie. Nekem pedig sem a beépített lejátszó sem a rockplayer nem tudja. Igaz, szoftveres módban megy a rockplayer, úgy jóhogy akadozik, 5-10 fps-el megy, viszont ha hardveres dekódolást választok, akkor meg fekete a képernyő, akárcsak a beépített lejátszónál.) is megy 1000/74 beállítás mellett, de ha kevesebb feszültséget kap, praktikus módon többet bír az akksija.
Az OMAP3630-nak kell 1,26V az 1ghz-hez, ebből is következik, hogy ha mégis ez lenne benn, akkor 56 alatt is stabilnak kellene lennie.
1,6V környékén bírja az 1,3 ghz-et, illetve van akinek stabilan ment 1362 mhz-en is, 80-as vsel mellett.
Egy figurának 1,2 ghz-n ment 60-as vsel mellett.
Underclocking:
Ez is fontos rész, itt rengeteget lehet nyerni a készenléti idővel, persze ha minden sikerül.
Egy működő beállítás a 800/39, vagy 800/44.
Még alacsonyabb órajelen: 300/18.Stabilitás tesztelőnek pedig a sunspider-t ajánlotta egy fórumozó.
A legjobb az lenne, ha valahogy lehetne csinálni egy ilyen egygombos boost-ot, hogy 800/39 ill. 300/18 között skálázna a program, de ha megnyomja az ember a widgetet, akkor mondjuk csutkán menne a rendszer.
Én most a fix. 1000/56-ot próbálom, battery indicator pro szerint 12:53-kor lett lekapva a töltőről a telefon 100% mellett.
-
soscnupp
csendes tag
Nagyon megszerettem 3 nap alatt ezt Defy-t. Még 2005-ben vettem egy Nokia 6230i-t, szintén függetlenül, az is 86e Ft volt... Eddig nyúztam, de még mindig szép és tökéletesen működik, tudásilag sem olyan rossz még mindig, (jó, nem egy android) eddigi legjobb telefonom volt. Mellette volt egy Sam. B2100, (munkám miatt) valóban bírja a strapát, de valami oltári buta készülék. Már egy ideje fontolgatom, kellene "tapis" teló, de féltem venni, sérülékenyek, méretben is nagyok voltak... Volt régen Motorolam, (V300) akkor azt mondtam többet soha, de mikor megláttam "döfi"-t, beleszerettem... Nekem keeell! Eladtam az összes mobilt mi felhalmozódott a családban, kivéve 6230i-t, és a jézuska kipótolta a maradékot. Pont jól áll, pici női kezemben... Jelentem, jól bírja terepen a kiképzést, havat, latyakot, sarat, kutya fogakat...
-
Edge
veterán
Lehet hülye kérdés sry, de hogy lehet a kamerával zoomolni?
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
soscnupp
csendes tag
Voltunk lovagolni, leejtettem kezemből, pont egy latyakos, koszos homorú részen. Gondoltam tesztelem kicsit. Ebem kértem meg hogy utánam apportírozza, ez sikerült is, de előtte még kicsit ki is kapargatta a gödörből, meg elég nehezen tudta felvenni is... Leöblítettem, megtöröltem és semmi baja, se karc, se semmi...
-
csofti
tag
Nekem a hátlap bal alsó sarka picit mozog és nyikorog, szerintem egy papírt is be tudok csúsztatni a résbe...ötlet? Ha egy kicsit mozgatom akkor elmúlik, de nem valami megnyugtató...mert aztán újra elkezdi...
hopsz ezt most találtam itt, ABE írta:
A Defynek tulajdonképpen csak a hátlapja nyöszörög ott, ahol a rögzítő csúszka van, de használat közben nem fogod rosszul összerakottnak érezni a telefont.
Ez általános másnál is?
[ Szerkesztve ]
cs
-
cotag
senior tag
Valakit nem érdekel egy htc Desire csere???
Nagyon bejön nekem ez strapabíró készülék....
Eddig HD-ra akartam cserélni, de azthiszem inkább ez....
-
Maxtreme
addikt
Nos akkor a hasonló tudatlanoknak (mint én ) egy tipp hogyan törölhetik a stock appokat.
Megoldás a Titanium backup nevű progi. Mint a nevéből is látszik. még biztonsági másolatot is készíthetünk a teleptett alkalmazásokról. Marketről letölthető, természetesen rootolt telefon kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Paladin13
csendes tag
Valóban még mindig jobban jártam akkor. Nem rendszeresen gondoltam a marketes töltögetést mobilneten, de ha valami éppen kellene, akkor azért elvárható lenne, hogy működjön. Tudom pazarlás alapjába véve, de szerencsére 2gigás netcsomagon van, abba belefér szükség esetén pár mega.
Ha valakinek van valami ötlete mitől áll meg a letöltés megköszönném, ha megosztaná. -
zsirfecske
addikt
ne féljünk már ennyire, nektek nem volt még igazán béna telefonotok sosem? ami 1 hónap után kopott és karcos volt meg recsegett? persze nem full fémházas nokia szint, de nekem még mindig etalon a defy minősége, bő 1 hónap után még vadiúj állapotnak megfelelő (jó a fémcsavarok enyhén megkoptak júj).
[ Szerkesztve ]
-
Paladin13
csendes tag
válasz soscnupp #2707 üzenetére
Tokok közül a Case Logic TBC-302 ajánlanám,nekem nagyon bejött, tökéletes méret (övre fűzhető, karabineres) illetve az otterbox védő tokját, amit közvetlenül a defyre kell rápattintani.
Fóliából az egyetlen amit érdemes megvenni szerintem az a Skinomi TechSkin. Karcolhatatlan (élettartalom garanciás, ha mégis sikerül), mindent kibír és abszolúte nem ront a kijelző láthatóságán és érzékenységén. (tapasztalatból mondom)
Tudom, hogy voltak már viták a fóliák/tokok feleslegessége miatt, de szerintem mindenki úgy vigyáz a defyjére, ahogy akar. Ha fémkofferben akarja hordani valaki szíve joga... -
Maxtreme
addikt
No kitisztogattam én is a dolgok nagy nagy részét. Még a gyári home felületet is leszedtem (persze először mindent backupoltam)
Restartoltam a telefont, müxik flottul minden. Lehet placebo, de az egész cucc gördülékenyebbnek tűnik amúgy. -
Prien
addikt
válasz zsirfecske #2727 üzenetére
Nem kizárt,hogy jövő év vége felé úgyis lecseréli az ember és akkor úgysem számít, de én mondjuk el tudok képzelni 2 évet is a Defy-vel.
Más: a böngészőben hol lehet állítani az automatikus szöveg-tördelést? Vagy van olyan böngésző egyáltalán? Ugyanis így multi-touch-nál tényleg húzgálni kell a weboldalt jobbra-balra.
Most kezdett el zavarni ez. Ötletek?A kevés is több a semminél.
-
Maxtreme
addikt
Ezeket gyalultam én ki, eddig úgy néz ki minden oks a cuccal:
-
zaskar
senior tag
Tényleg, kinek hogy működik ez a tördelés? Ha megnyitok egy weboldalt, az tördelve jön be. Ha belenagyítok multitouch-al, akkor bizony nem tördeli utána, húzgálni kell jobbra-balra. Viszont ha elfordítom a kijelzőt, akkor úgy már ismét tördeli. Ez így normális?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest