- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz drzsoo1 #1900 üzenetére
Nokiafélénél szerintem másról beszélünk.
N79en lenyíl, elkezdem írni hogy pis, és minden kontaktot feldob (minden gomb nyomkodás nélkül gyorstippszerűen) amiben ez szerepel - finoman körzök az újammal a navigyűrűn körbe és ződgomb. Mivel vezetéknevekkel eléggé hadilábon állok, illetve 'csoportokba' rendezem a neveket egy-egy előtaggal ez számomra így pont jó.Ez a smartcucc amit leírtál a most nálam lévő Elm-ben is van (szerencsére megjegyzi az el nem mentett és híváslistáról már hiányzó számokat is) és jó-jó, de amikor van 20-20 azonos előtagos (pl biciklis, cégnév, stb) nevem akkor elég kényelmetlen hogy 6-7 karaktert is be kell írnom...
szerk1: Kis bt billen gondolkozik valaki vagy használta már? Android és android között is van difi kompatibilitásban
[link]szerk2: Ha azt a szuper fülest nem kapom meg (akciós csomag) akkor vezetéken marad a zenehallgatás, bt-on meg telefonálás? Tökre nem értem hogyha az összes headset úgyis 4 pines, a hívásfogadó/hangerő stb gombok a fenéért nem ugyanúgy működnek a gyáróknál
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Devilske
tag
válasz MotorBoy79 #1903 üzenetére
Tehát felbontják?
Motorola Defy black + 8gb micro sd + Se.MW600 headsett \m/ Finom a kindertojás csak a sárgáját nehéz lenyelni...
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség
Botor módon szinkronizáltam a gmail fiókomat és a defy-t még mielőtt elrendeztem volna a címjegyzékemet. Sikerült "teleszemetelnem" a defy contact listáját.
Most már szépen elrendeztem, de így sem sikerült normál állapotra hozni
Van rá valami mód, hogy kipucoljam?Valamint hogyan kell azt csinálni, hogy a gmail fiókomból csak egy bizonyos címtár csoportom jelenjen meg a telefonomon. Pl munkatársak, vagy család..stb.
Van erre mód?
Gondolom van, csak én vagyok a béna?!http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Tanisz
senior tag
válasz TripleB #1892 üzenetére
Nem tudom, elég valószínű.
Mikor én rendeltem, akkor az ügyintéző azt mondta, hogy jelenleg egyenlőre még van raktáron. Gondolom vitték mint a cukrot ..bár ahhoz egy kicsit drága mulatság..http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Tanisz
senior tag
Hát akkor europára nagy ívben "sz@rnak", ez van...nincs mit tenni, akkor a Milestont azért frissítik mert felső kategóriás? Ha igen,akkor Defy-re nem lesz hivatalos 2.2 ezek alapján, hiába is várja az ember.
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
drzsoo1
aktív tag
válasz Yogi Bear #1895 üzenetére
kontaktokra itt a a legjobb módszer.
hopp.pcworld.hu/7473 itt is a kommentek között keresd
naptárra van Google saját alkalmazás, google calendar sync, ez a gépen lévő outlookot szinkronizálja, akár oda vissza is. Megbízhatóan működik.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
Robi BALBOA
őstag
Megnéztem a verzió számát: blur_version.2.21.0.mb525.retail.en.FR
Tegnap megkaptam a telót délután és feltettem a töltőre(kikapcsolt állapotban) és reggelig hagytam tölteni(úgy tudom első pár alkalommal hagyni kell jó sokáig tölteni, meg sok helyen voltam és nem volt kadvem babrálnia telót), reggel levettem és kis nyomkodás (2 óra, de nem egyfolytában) meg kis kamerázás (10kép 2 perc videó) után már mostanra lemerült, kb 10 órát ment abból 7-8órát készenléti állapotban, ez mennyire szokványos, tudom, hogy az elején még nem megy fullon az akku, de ez még szerintem akkor is túlzás, hogy alig használtam és lemerül alig 10óra alatt.
A másik kérdésem az, hogy amikor leteszem a készüléket és készenléti állapotba teszi magát(mintha kikapcsolna) akkor csak a bekapcsoló gombbal tudom csak felébreszteni, ezen esetleg lehet változtatni?
A képernyő sarkára hogyan kell kirakni, hogy hány százalékon van az aksi?
A mobil netet, hol kell kikapcsolni (mert azt írja, hogy csatlakozva vagyok), mert nem szeretném, hogy csináljon nekem egy kis számlát és majd amúgy is a wifit szeretném erre használni.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
addikt
válasz MotorBoy79 #1903 üzenetére
Mondjuk a 2go-s kártya eleve manapság fiókban csücsülős, mert már nem elég semmire, 16go-st meg már 7e-ért lehet kapni, bt stereo headset 10e körül, szóval inkább legyen 10e-rel olcsóbb a telefon headset, memkari nélül, abból meg veszek egy jó headsetet, memkarit meg amúgy is vennék. Csak egy kérdés, jól emlékszem, hogy Rusi a GSMhome-ról írta, hogy a gyáriszervízben szervizeltetnek, vagy az az xxl, meg a line?
My name is Bond, James... Dean.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz DeadMeat #1911 üzenetére
"Gmailon belül rendezd el,töröld a telefonról a contactokat,majd szinkronizálj.Talán így a legegyszerűbb."
Szerintem ezzel törölni fogja a contactjait Elég ha a Gmailon belül PC-n helyrerakja. Ha be van kapcsolva a sync akkor rendbe lesz a telón is. Ha törli a telón és be van kapcsolva a sync, akkor törlődni fog a szerverről is - vagyis elveszik.
Mondjuk bármit is csinálj, előtte Backupoljon a Gmailen belülFeel Good Inc.
-
Prien
addikt
válasz Robi BALBOA #1912 üzenetére
Hát, igen. Engem is meglepett a rövidebb üzemidő, már jóideje kísérletezek,hogy bírna ki legalább egy bőséges napot. A tesztekben olvasott 2 nap....álom csak.
A kevés is több a semminél.
-
DeadMeat
nagyúr
Valahogy így gondoltam én is.Csak én anno lekaptam a telóról az összes számot,és úgy ment a sync.AZtán contacts2sim-el meg átpakoltam a kártyára is biztos ami tuti alapon.Nameg mybackupp-al is csináltam mentést már párat.
Más:valaki mondjon már nekem egy olyan apn kapcsolgatós progit,ami működik is.Apn on/off apn droid fc-zik,a harmadiknak nem jut eszembe a neve,de az meg nem csinál semmit.
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
MC Pite
veterán
Pedig bt bill támogatás(), jobbra forgatás(?), kártyára telepítés, rendes flash, kevesebb belassulás stb várható 2.2től... Az a Q2 elég távolinak tűnik sajna...
Kicsit olyan mint a nokia féle ingyen navis kamu szöveg, addig vártunk v3 ingyenes navira, amíg el nem törölték végül.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
Te mennyit nyúzod?
Furcsa vagy sem, imádom hogy 4-5 napig el tud menni az N79 konnektor nélkül energiatakarékos módban. Ennek persze a szinte azonnal lekapcsoló és gyenge fénnyel világító a kijelző az ára - de egy töltő nélküli hirtelen navigációt a harmadik nap legalább lazán visz szükség esetén. Enélkül (e.t.mód) mínusz 2 nap.
Gondoltam hogy szintén hamar lekapcsoló és nem túl erős fényű kijelzővel(jut szembe, ennél is van egy fényvisszaverő valami a kijelző mögött, azaz bármilyen atomvillanás erejű napsütés esetén is leolvasható marad a kijelző megfelelő szögbe fordítva?), csak akkor kapcsolódó net/wifivel amikor használom, 3g, bt és egyebek nélkül azért 3 nap reális lesz amikor csak napi 15 perc duma, 2-3 üzenet, negyed órácska net a használat - márcsak haverom Desire-jéből kiindulva, persze 'energia' managelő progival.Tehát ezt benéztem?!
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Ethar
csendes tag
válasz DeadMeat #1901 üzenetére
A hátlap nekem is nyekeregni kezdett ma, így két hét után, sőt, még az akksi is lötyögött plusszba. Megoldás ugyanaz, mint amit anno ugyanitt a SE W850 fórumban javasoltam: papírzsepi több rétegben összehajtva be a hátlap mögé. Ha pár óra/nap múlva megint nyekereg picit, akkor kilapult az előző adag és kell még rá egy réteg.
DEFY-nál azért óvatosan ezzel, mert a hátlapnak rá kell szorulnia a gumitömítésre, bár szerintem pár réteg papírzsepi nem fogja elnyomni a hátlapot.
Tudom, nem valami profi megoldás, de eddig minden hasonló gonddal küszködő telefonnál bejött. -
Prien
addikt
válasz MC Pite #1920 üzenetére
Én csak az én telómról tudok nyilatkozni, nekem nem sokat bír, ez van. Többiek?Beszerzek majd egy másik töltőt, pl.melóhelyre és a probléma kiküszöbölve.
Amúgy ez a CPU Tuner progis órajel szabályozás nem károsítja a procit hosszú távon? Vagy ez csacskaság?A kevés is több a semminél.
-
Trabby
aktív tag
Nekem lenne, hogy olyan kérdésem, hogy ezeket az új akksikat, hogy érdemes tölteni? Hallottam már olyat is, hogy le kell meríteni aztán 16 órát. Olyat is, tök mind1 neki. Akkor olyat is, hogy minden nap kell tölteni egy kicsit. Szerintetek?
-
ronaldo
őstag
Na, összegyűlt pár kérdés
#1: z4root-al volt sikertelen próbálkozása valakinek? Mert tegnap letöltöttem az 1.3-as verziót, "permanent root", és darál, darál, 20 perc eltelik és semmi. Szemlátomást lefagyott. Újraindítottam, a telefonnak semmi baja, de nyilván nem lett rootolva.
A probléma a MarketEnabler miatt van, mert szeretnék a fizetős appokat is látni.
#2: ugye van notification led a telefonban, gmail alapból zölden pittyeg ha esemény van, tweetdeck sárgán, stb.
Feltettem az SMS Notifier-t és az E-mail Notifiert ahol elvileg be lehet állítani, hogy milyen színnel villogjon, meddig, milyen jelzést adjon még. No ez nem működik. Hiába nyomok rá, hogy tesztelje a ledet, meg se mukkan.
Aztán feltettem a LED Disco 0.812-es verziót, amiben külön ki van hangsúlyozva, hogy Defy-n MŰKÖDIK. Nálam az se szólal meg. Ahogy az ugyanattól a készítőtől származó LED Tester 1.3 sem, de még a LED me know 1.09.01 sem. Más próbálta ezeket?
Ez zavar kicsit...
#3: A kontaktokat mivel lehet összefésülni közösségi portál (facebook) adataival? Főleg kontakt képek miatt érdekelne. Nekem ilyen motoblur accountom sincs, nem is tudom hogy lehet csinálni. Nekem nem kérte, hogy csináljak...
-
DeadMeat
nagyúr
Lemeríteni a li-ion aksikat nem is szabad,mert megdeglik/het.A 16-órás töltés is hülyeség.Anno a spicát,előtte az f480-at,azelőtt d600-at sem töltöttem ennyit,volt hogy csak 10-20 percekre kapott konnektort a telefon,mégsem csökkent a készenléti idő az akku miatt.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Devilske
tag
Nem tudod 16 órát tölteni mert ha feltöltött nem tölt tovább még akkor se ha lehúzod s utána rögtön visszadugod.
Ez egy régi berögződés hogy töltsd 16 órát.
Lemeríteni viszont nem ajánlatos ne várd meg amig kikapcsol úgy lemerül mert az nem tesz jót neki.
Az a régi telefonoknál volt,hogy ki kelett sütni ha nem merült le teljesen töltés előtt.Motorola Defy black + 8gb micro sd + Se.MW600 headsett \m/ Finom a kindertojás csak a sárgáját nehéz lenyelni...
-
Trabby
aktív tag
Köszi szépen a válaszokat, és a linket is. Holnap elolvasom, de ma már tartok tőle, hogy nem fognám fel.
-
ABE
őstag
Lehet, hogy holnap én is benevezek egy Defy-ra. Jelenleg itt találtam a legjobb áron: [link] Tartozékok nekem nem olyan fontosak, egyedül adatkábelt kell majd utólag vennem, ha az "akciós" verziót veszem. Van valakinek tippje, hogy 80-85e között van-e ennél jobb ajánlat?
-
Tanisz
senior tag
Hmmm...érdekes ez az üzemidő dolog.
Mikor megkaptam a telefont, kb délben, azon nyomban összeraktam.
Elkezdtem ismerkedni vele. Kb háromnegyedig volt alapból töltve. Meló közben nem nagyon tudtam app-okat telepíteni, így estére maradt. Nem raktam töltőre sem.
Viszont addig is telefonáltam róla aznap legalább kb fél-3/4 órát .
Aztán este hazamentem, 2 órát minium ismerkedtem vele. Nem is raktam oda tölteni sem, mert még félig sem volt az aksi.
Másnap estére (kb 5-fél6) ment negyed -ötöd alá a töltöttség, akkor raktam a töltőre.Azóta 1,5-2 órás napi tapogatás (app telepítés, próbálás, ismerkedés a funkciókkal..stb.) és fél-1 órás össz beszélgetést 2 napig simán kibír, ha hagynám lehet többet is bírna.
Lehet nem vagyok túl aktív felhasználó ezek szerint, de nálam nem tűnik olyan rövidnek az üzemidő.
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Tanisz
senior tag
válasz DeadMeat #1911 üzenetére
Köszi.
Próbálgatom, próbálgatom, de úgy néz ki, túl sok fölös kontaktom van, bele fog telni néhány napba, amíg helyrepofozom a dolgokat
Már kb az 1/3-t kiszórtamhttp://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Tanisz
senior tag
Okok, neked is köszi a segítséget
Látom meg lesz vele az izzadás, de hát ez az ára annak, hogy évek óta letojtam a címlistámathttp://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Robi BALBOA
őstag
Hát még próbálgatom, de ha nem javul az üzem idő akkor nem tudom mi lesz, mert az men frankó, hogy 10óra alatt lemerül a cucc úggy, hogy közben alig csináltam valamit.
A töltés is alig tartott 1 óránál tovább, nekem már ez gyanús.Normális az ha a telefonkönyvben tekerek vagy egy számot pötyögök be akad a telefon egy-egy pillanatra?
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
acura
tag
Kint van végre a Trémobilnál!
2év hűséggel 79 990, feltöltősen 96 990. -
Maxtreme
addikt
új market App 2.1-re
Teszteltem, működik -
drzsoo1
aktív tag
Érdemes megkérdezni, mert lehet hogy nem függő a telefon. Akkor már nek olyan rossz ár. A pannonnál vett milestone om is független.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
drzsoo1
aktív tag
válasz DeadMeat #1942 üzenetére
adatforgalom kikapcsolásra a quick settings progi a tuti. 2 féle módon is ki tudja kapcsolni és a szinkronizálást külön is lehet kapcsolni.
-
67tuareg
tag
Még két dolgot nem találtam meg benne:
Nem tudok SMS küldésnél kézbesítési jelentést állítani.
Bluetooth-nál nem tudom hogy kell láthatatlanná tenni atelót, ha mondjuk blue-s szettet használok.
Én sem győzöm tölteni az akksit hétközben. Most hétvégén viszont 30 óra alatt 80%-ra ment le a töltöttség, úgy hogy letöltöttem egy csomó alkalmazást, azt mind kipróbáltam.
Adatforgalom kikapcsolása:Settings- Data manager- Data delivery- All mobile data. Ha nem zöld a pipa akkor ki van kapcsolva, ezt fent két piros nyíl jelzi is ha él a képernyő[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
LED: nem mindegyik progi tudja kezelni mert nem kompatibilisek, én a chomp sms legújabb verzióját használom az tökéletesen kezeli a led-et még színt is tudok állítani milyen villogjon új sms-nél.
Lemerülés:
néztem a battery usage-t és a display többet ehet sztem ha az automatikus fényerő szabályzás ki van kapcsolva én kikapcsoltam mert nem szeretem, ezért akár joggal fogyhat az aksi gyorsabban, a settings/battery managerben meg lehet profilokat váltani amiket még külön testre is lehet szabni. Smart-on van alapban ugye.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest