Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz bepken #21259 üzenetére
Ezt már hallottam, hogy ICS/JB alatt is csak az utoljára megnyitott alkalmazásokat listázza, és ha "félrehúzzuk", azzal semmi nem történik, csak a listát takarítjuk. De ez tapasztalatom szerint nem így van.
A gyári alkalmazásoknál, pl. beépített böngésző, beállítások ablak, stb, ott tényleg nem történik semmi, de én használom a Facebook klienst, és a Facebook Messengert. A Facebook kliens automatikusan indul a telefonnal, mindig fut egy háttérfolyamat, 20-30 Mb memóriát fogyasztva. Ahogy elindítom magát a klienst, megeszik kb. 60 Mb memóriát. Mivel a kliensen belül nincsen bezárás opció, csak a home vagy vissza gombbal lehet kijönni belőle (mint a legtöbb programból), viszont akkor még mindig fut a háttérben, és eszi a memóriát. Programváltóban ilyenkor "félrehúzom" a programot, és ha gyorsan belépek az alkalmazások kezelése/futó alkalmazásokba, akkor látom, hogy kiírja a FB kliensre, hogy: Újraindítás. Majd néhány másodperc múlva már újra 20-30 Mb-ot fog fogyasztani.
Ez igaz a Facebook Messengerre is. Megnyitva felmegy 40 Mb-ra, vagy fölé a memóriahasználat. Kilőve pedig visszaáll 20 Mb körülire (bár a Messenger néhány óra múlva bezáródik teljesen).
Szóval tapasztalatom szerint ez nem csak "előzmény lista", itt tényleg be lehet zárni az alkalmazásokat.
Ilyen ezek szerint tényleg nincs GB/CM7 alatt, ugye?A CM7-ben engem is az vonz, hogy nincs "tötymörgés", pörög rendesen a rendszer. És az, hogy nem kell 40 óránként újraindítani, mint a CMX-et a lassulás miatt. Na meg hogy kicsit tovább bírja az akksi.
De a CMX funkciói nagyon hiányoznának. Sokkal kényelmesebb a kezelése, és ez nagyon hiányozna, ha visszatérnék CM7-re. Nekem így a CMX teljesen alkalmas mindennapi használatra, csak ez a néhány hiba van, amihez már hozzászoktam. Valószínűleg a CM7-tel többet vesztenék, mint nyernék.Google Now: A Google Asszisztens lényegében a Google Now?
"a helyzetinformációkhoz kötött ilyen olyan felugró apró infókat"
Ez pontosan mit takar? Kíváncsi vagyok, miket tud.
Azt, hogy leszámolja, mennyit mentél, azt a GPS-segítségével nézi, ugye? Tehát akkor a GPS-nek is folyamatosan mennie kell? Nem eszi az nagyon az akksit?
A Google Now-t nem lehet külön feltenni, csak ezzel a nagy Gapps csomaggal? (mert most a minimal van fent nálam, és ez bőven elég, sőt, még ez is sok. ebben meg jóval több minden van)
Köszi az infokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pendrive irás-olvasás sebesség