Hirdetés
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Backlight fix ez lett bele rakva és a file manager lett kicserélve ezek nem működtek
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
dh66e
veterán
válasz Black Phone #19149 üzenetére
Köszi!
-
senior tag
-
sec0nd
tag
válasz Black Phone #19136 üzenetére
FR után feltoltam újra, még most is rossz :/
-
senior tag
válasz sec0nd #19155 üzenetére
tedd fel amit most csináltam....
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
sec0nd
tag
válasz Black Phone #19156 üzenetére
Sajnos így sem jó
-
senior tag
válasz sec0nd #19157 üzenetére
próbáld ki akkor,hogy mentsd le a kártyát és utána formázd le.
most próbáltam 3 telón és mindegyiknél felismerte a zenéket.[ Szerkesztve ]
-
sec0nd
tag
válasz Black Phone #19158 üzenetére
Ok, csak az a furcsa hogy Defy+-ban régebbi Quarx rommal felismerte a zenéket.
Nekem sima piros Defy-om van. -
jeni
félisten
válasz Black Phone #19147 üzenetére
amit felraktál ennek a CM10-20121102-NIGHTLY-mb526.zip 02-Nov-2012 16:03 (143MB) általad javított változat?
-
senior tag
válasz sec0nd #19159 üzenetére
Családon belül van soc,bayer és defy+ mind hárman normálisan megy most próbáltam ki
(#19160) jeni: Igen mivel nem nagy javításokat végeztem benne quarx érdeme
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Black Phone #19161 üzenetére
Szerintem az is elismerésre méltó hogy ilyen hamar neki ugrottál.
Gondolom Quarx is javítja majd egy pár update erejéig a fellépő hibákat.Nem semmi amit művel ezzel a CM10-el-meg gondolom a régebbi romokat is szépen kidekorálta okosságokkal,de azokat én nem használtam.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
biztos fogja,már az xda-n külön zipbe javította a világítást és azt tettem bele
-
hj.jani95
aktív tag
Oh, azt hiszem hogy lemaradtam valamiről. Akkor senkinek sem müködik a fájl kezelő a mai frissitésben?
Kis Pál vagyok, na hali!
-
senior tag
válasz hj.jani95 #19164 üzenetére
Pontosan,kicseréltem egy másikra ott van feljebb a link ha érdekel....
-
hj.jani95
aktív tag
-
bisa44
csendes tag
válasz bisa44 #19168 üzenetére
mire megválaszolná valaki, már kész is vagyok. NEm volt nagy dolog, de kérdezni mindig egyszerűbb. Namármost feltettem a 7.2 egyik legújabb verzióját
CM7.2.0-20121026.1801-SKANKY-Defyplus
Nem tudom mitől de ez nekem nagy visszalépés sebességben. Mitől lehet ez?
Szaggat és érezhetően lassan reagál. Az előbbi azt hiszem májusi az patent gyors volt! Memória pedig 250Mb free szóval nem tudom hol van a kutya elásva -
-
M_AND_Ms
veterán
válasz bepken #19171 üzenetére
Igen, és pont nem értettem a válaszod, hogy 'mount filesystem'
Ott tartok, hogy rootolt telefonon, egy fájlkezelővel böngészgetem a belső memóriát. Csak hát ugye mobilon, meg amúgy is elég nehézkes ahhoz, hogy megtaláljam azt amiről nem tudok semmit.
Lehet, hogy hülyén kérdezem, de ez csak azt jelzi, hogy annyira tudáshiányban vagyok, hogy kérdezni se tudok.Szóval a 'mount filesystem' -mel mit kezdjek? Írjam be valahova? Hmmm..
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
szabof1
őstag
válasz M_AND_Ms #19172 üzenetére
Ez a leírásom talán segít: Rendszer állomány törlés ES File Explorerrel
-
IV. Béla
tag
Lehet appot folyamatosan a memóriában tartani? Találtam hívásinfó appot, de híváskor kell vrni pár másodpercet mire betöltődik. Az lenne a cél, hogy bejövő híváskor azonnal induljon. Megoldható?
-
szabof1
őstag
válasz IV. Béla #19174 üzenetére
Ezt találtam: [Guide]Locking Apps In Memory
-
Louro
őstag
Sziasztok
elég sok infóhoz jutottam a fórumon, de egyvalamire még nem találtam megoldást. A telefonomon levő mobilnetet szeretném megosztani (munkahely), de a gép wifije nem látja a telefonom megosztását. A beállításokban a megosztás alatt találtam egy megosztás gombot és jelszót is átírtam, de semmi.
A legújabb quarx féle rom van a telefonomon. A 3-as update-tel.
Mess with the best / Die like the rest
-
IV. Béla
tag
válasz szabof1 #19175 üzenetére
Belenéztem a gyökér data/app-ba, némelyik app com.-mal kezdődik, némelyik nem. Mi a különbség?
A com.-mal kezdődők lennének a rendszeralkalmazások? Vagy a data könyvtárban minden app rendszeralkalmazás?
Azért kérdezem, mert az app, amit indítanék annak fájlneve nem com.-mal kezdődik.[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz M_AND_Ms #19172 üzenetére
ES Explorer >> Settings >> Root settings >> "Root Explorer" - "Up to root" - Mount filesystem" - pipa be
ezután pedig "felmászol" egészen a root könyvtárig, majd megkeresed ezt: /data/data/ ...
ennyi az egész
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Primary92
senior tag
Tapasztaltatok olyat a Plusszon, hogy nagyon lassan reagál a híváskezeléssel kapcsolatos dolgokra a WIUI 2.10.27?
-
pete_21
addikt
válasz killzone1987 #19082 üzenetére
Köszönöm!
Bekapcsoltam a zRamot, 10%-ra tettem. A 16 bit átlátszóságot is bekapcsoltam. Ez utóbbiról tudunk valamit a nyilvánvalón kívül?
Segít abban is, hogy pl. az animációk, áttűnések folyamatosabbak legyenek? Bekapcsoltam, de sok változást nem veszek észre egyelőre (az animációkban)(#19145) belavagyokbp: Nekem is volt ilyen problémám. Nekem gyárilag nem világított a menü gomb. Egyből visszavittem a telefont, így kicserélték (3 napon belül muszáj nekik...). Azt viszont már nem tudom, hogy Nálad mi lenne a helyzet. Lehet, hogy javítanák, és nem cserélnék. Hol vetted a telefont?
-
bepken
veterán
válasz IV. Béla #19184 üzenetére
lényegében a /data/app tartalmát az alkalmazás kezelőben, a "Letöltött/Telepített" fül alatt találod. ezeket root nélkül is tudod módosítani (törölni).
a /system/app mappa tartalmát pedig csak az "Összes/Mind" fül alatt láthatod. módosítani (törölni), de még csak leállítani sem tudod őket.
azt hiszem, ennyi a különbség
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
addikt
akit érdekel sikerre vittem a hárombetűs navi telepitést (2.0) hátha másnak is kell ez az infó
a telefon létrehoz egy DCIM mappát, oda fényképez
de ez a navigációs program is akar egy saját DCIM mappát, és az nem jó neki ami megvan a telefonon, mert akkor kilép telepités közben 10mp után mindenféle hibaüzenet nélkül.
szóval nem a telefon gyökerébe, hanem egy almappába kell tenni a rigó mappát és akkor ott az almappában hozza létre a saját kis DCIM mappáját ami igy nem akad össze a telefon gyökerében levő DCIM mappával.
remélem értelmesen fogalmazok
hangja van, és a tts is működik bár én fizettem mariska-ért“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
bepken
veterán
válasz pete_21 #19185 üzenetére
a 16 bit átlátszósággal gyakorlatilag csak lejjebb tekered a minőséget... régebben én is sokáig kerestem, hogy hol lehet igazán észrevenni, de sikerült
legegyszerűbb, ha valahol a menüben fel vagy le görgetsz. ha be van kapcsolva a "túlgörgetés effekt", akkor (alap beállítás szerint) kék "neon" világítást kapsz. minél tovább húzod, ez az effekt annál jobban előjön, egyre halványabban. na most! ezt az effektet próbáld ki alap beállítással, majd próbáld ki 16 bit átlátszódással. szerintem látni fogod a különbségetnéha egyébként képeknél is észrevettem ezt a csúnya "effektust", ráadásul minimális gyorsulást vettem észre a görgetésben (ha olyanja van, így is úgy is megakad...), szóval én nem szoktam használni.
-
tibibi
őstag
válasz belavagyokbp #19189 üzenetére
az enyémben sem világit a home gomb csak nem tudom vissza vigyem e garanciába mennyire foglalkoznak vele t mobilos.
-
kikitaki
csendes tag
Sziasztok!
"Sima" (cache + dalvik) update (Quarx CM10 10.18 --> 11.02) esetén a google apps-t is fel kell újra tenni, vagy elég csak a rom?
Kiki
"A világon 10 féle ember létezik. Azok, akik értik a bináris számokat, meg azok, akik nem. ..."
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok lenne egy kérdésem mi történik ha a beállítások->>>>>CyanogenMod Beállítása->>>>>Teljesítmény
menüpontban a virtuális memória méretét átállítom mondjuk kevesebbre ??cm-72-20120923-NIGHTLY-Defy+
Segítséget előre is köszi -
bepken
veterán
válasz Atlantisz48 #19195 üzenetére
szerintem semmi olyan, ami tetszene - értsd: lag gyanús a dolog...
-
pete_21
addikt
válasz bepken #19188 üzenetére
Köszi a választ!
Mintha a 16 bit átlátszóság nélkül átmenetesebb lenne ez a túlgörgetési effektus. Akkor végülis kikapcsoltam én is. Gyorsulást én sem tapasztaltam...
(Egyébként ezt a túlgörgetést CM10 alatt hol lehet állítani? Most nem találom a menüben...)(#19189) belavagyokbp: Értem. Nem tudom, náluk mennyire kifutó példány... Viszont ez elég gyakori hibának tűnik nekem, szerintem tudják szervizelni. Majd írd meg, hogy mit mondtak rá.
(#19190) tibibi: Ez hibának hiba, szóval foglalkozniuk kell vele garanciában! Én amikor visszavittem, mondtam, hogy a menü gomb nem világít, pedig ugyanúgy kellene neki is, mint a többinek. Ránézett az ügyintéző, mondta, hogy persze, ez tényleg hiba, igazam van. És már írta is a papírokat, és intézte a cserét.
Nem tudom, hogy a Motorola szervizbe lenne-e érdemesebb vinni a telefont, hogy pár napot megspóroljatok az ügyintézésen... Majd a többiek megmondják, akik jobban képben vannak, hogy lenne érdemesebb. -
bepken
veterán
válasz pete_21 #19197 üzenetére
pontosan ha ez a 16 bites bigyusz be van kapcsolva, akkor elég csúnyák tudnak lenni ezek az átmenetes effektek. ergó romlik a megjelenítés, cserébe kapsz egy minimális sebesség javulást, melyet persze ugyanúgy szabotálnak a rendszer szokásos akadozásai ezt én kissé deficites vállalkozásnak tartom - azt nézd, hogy ez egy CM fícsör, mely valószínűleg egy más adottságokkal rendelkező eszköznél a megváltást, esetleg a tökéletes megoldást jelenti görgetési sebesség szempontjából. nekünk, úgy vélem, nincs rá szükségünk.
-
laleeee
őstag
válasz belavagyokbp #19189 üzenetére
majd írd már meg hogy mit mondtak,mert nekem sem világít a menü gomb és a vissza gomb is csak félig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest