Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- DIGI Mobil
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Sziasztok
Előre is bocs, ha már ki lett vesézve, de akkor nekem van túl reggel még, hogy nem találtam emg.
Szóval, mivel szeretnék már egy jóideje idetartozni , az lenne a kérdésem, hogy valóban mindegyik defy+ független vagy a szolgáltatók mégis korlátozták? Akitől venném, feleslegesen nem szivatnám, hogy ha korlátos a telefon.
Mess with the best / Die like the rest
-
-
Louro
őstag
Ti, akik tulajok vagytok. Ma, ha nem ilyenetek lenne, a jelenlegi tapasztalatok alapján vennétek Defy+ telefont? Több helyen írták, hogy elavult már a hardver.
Azért fontos, mert legalább 2 évig nyúznám, azt biztos és ha jól bírja, akár még tovább is. Akksi se jönne rosszul, ha jól bírná.
Segítségetek előre is köszönöm.
-
Louro
őstag
Sziasztok
Meguntam a gyári alap OS-t. Lehet kipróbálnék egy sokak álltal kedvet főzöttet, de néztem ezt a dícsért quarx féle 4.1.2-öt, de nem találtam leírást, hogy hogyan lehet felrakni kezdőként. Vagy logout-on nézelődjek ezzel kapcsolatban?
-
Louro
őstag
Sziasztok
elég sok infóhoz jutottam a fórumon, de egyvalamire még nem találtam megoldást. A telefonomon levő mobilnetet szeretném megosztani (munkahely), de a gép wifije nem látja a telefonom megosztását. A beállításokban a megosztás alatt találtam egy megosztás gombot és jelszót is átírtam, de semmi.
A legújabb quarx féle rom van a telefonomon. A 3-as update-tel.
-
Louro
őstag
Sziasztok
Melyik a legstabilabb verzió most? Én a 20121018-ast használom update3-mal, de azóta biztos sikeredett még stabilabbá tenni.
Előre is köszönöm.
-
Louro
őstag
Sziasztok
Na nagy bajba kerültem.
Reggel még bátran használtam a telefonom, megnéztem az indexet, de aztán lehet az átázott nadrágzsebet nem szereti, de bírnia kellene.
A csatolt kép akkor jelenik meg, ha a bekapcs és a hangerő le gombot nyomva indítom.Ha a bekapcs és hangerő fel gombot nyomom, akkor kiír pár infót:
Bootloader
09.10Battery OK
OK to Program
Connect USB
Data CableHa meg szimplán bekapcsolom, akkor meg boot-ol, mint az állat, de nem jut tovább. Esetleg ötleteket van?
Telefon pontosan: Motorola Defy + (MB526)
OS: http://quarx2k.ru/cm10-2ndboot-nightly-defy(+)/ Innen a dec.22-iÉs van a telefonhoz garancia, de hátha nem kell hetekre megválnom tőle.
Aki idáig eljutott, annak köszönöm és ha tud segíteni, azt pláne
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz Moleman #23674 üzenetére
Uh, nagyon szépen köszönöm. Akkor megnyugodtan. Amúgy is itt a hosszú hétvége. Max, ha nem értek valamit, utánaolvasok, hogy 100x leírt dolgot ne kérdezzek már
....A kékledes esetnél bejött a recovery!!!! Szerencsére. Régen LG Optimusom volt és ott folyamatosan nyomni kellett....na de nem is magyarázkodok.
Nagyon szépen köszönöm mégegyszer.
-
Louro
őstag
Sziasztok
tanácsot szeretnék kérni tőletek. Új munkakörbe kerültem és sokat kell használnom a telefont. SevenRock rom van fenn. Nagyon sokat emailezek rajta. Swype-ot használok. A beállításokban az akkumulátorra a kijelzőre ír mostanában 70% felett.
Nem tudom, hogy csak a hirtelen jött melegnek vagy az intenzívebb felhasználásnak köszönhetően, de annyira melegszik a készülék, hogy sokszor kézben alíg bírom tartani.
EGy factory reset vagy más rom segíthet vagy kinőttem a telefont?
Köszönöm előrei s a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest