Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Anno én két évet dolgoztam Call Centerben. 2006-2008-ig.
A cég szerződéses partnere volt a T-csoportnak, ergo mobil, vezetékes, internetes, és üzleti dolgok is kerültek nálunk terítékre.Munkaidő 8 és fél óra volt, mert a félórás ebédszünetet a 8 óra munka felett adta a cég.
A bejelentkezés sima, mezei PC-ken, és multifunkciós vezetékes telefonon történt.
Egyedi szoftverrel dolgoztunk.A headsetet a Plantronics gyártotta, azt bizony névre szólóan kaptuk, ha tönkrement, elveszett, súlyos ezreket vontak le a bérünkből.
Plantronics P261: 140-150 dollár között mozog most az ára...Ilyen telefonok voltak: Nortel M3904:
Szóval, a bérezés hagyott némi kívánnivalót, pláne, hogy minden operátor munkaközvetítő cég(ek) alkalmazottja volt, tehát nem a Call Center - pontosabban Contact Center - saját alkalmazottjai, így a közvetítő cégek nem kevés pénzt tettek zsebre a bérünkből...
Épphogy csak átléptük a 100E forintos nettó összeget. (plus a cafeteria)
Ellenben az 50 perc munkaidő, és 10 perc pihenő szigorúan betartásra került, ezt a fenti gép jegyezte is, mert bizony minden tevékenységet, kódokkal a telefonba és a számítógépbe is be kellett ütni.
Ha elmentél 10 perces szünetre, akkor azt, ha ebédelni, akkor azt. Ha beültél dolgozni, akkor azt.
Idle-ben azaz semmit nem kódolva max 1 percet lehettél, különben már a szerver jegyezte is, hogy adott operátor ennyi ideje nem csinál semmit, nem ütötte ki magát semmilyen tevékenységre... Ez a havi vagy esetenként sűrűbb operátori kiértékelésnél döntő és kézzel fogható tény volt...Egyébként a headsetek mikrofoncsöve rengetegszer eltömődött, illetve a fejpánt műanyagja eltörött, ilyenkor a HR-es és CC vezető jóindulatán múlt, hogy rádverték-e a 10+E forintos összeget, vagy sem...
A leggyakoribb hiba viszont a csatlakozó törése volt:Mivel a headset a saját neveden volt, így munkaidő végeztével vitted haza magaddal, így a csati pici pöcke hamar megadta magát.
...aztán szerencsére a viszonylag rövid operátori munkám egy magasabb beosztás követte...
-
Érdekes volt olvasni én nem lennék jó call centeres....Nincs türelmem magyarázni olyannak aki nagyon nem érti amiről beszélek...
-
vtechun
veterán
ja tényleg, azt nem is írtam, hogy az én headsetem 5 éves
és ilyen : Plantronics H171N DuoPro Szerény 30 ezer ft + áfa a mostani ára, talán nem véletlenül
-
Valentino K.
senior tag
-
HXY
addikt
válasz
Valentino K. #44 üzenetére
És az alapítvány biznisz? Hány százalékot kapnak az adományozottak?
Halottam már olyat is, hogy csak 20%-ot, a többi az alapítvány kiadásaira megy...
Hogy ez igaz, vagy sem azt nem tudom, de ha valaki dolgozott alapítványnál, akkor érdekelne, hogy Ő mit tapasztalt. -
Valentino K.
senior tag
Tipikus tévhit, miszerint a telco business-ben mindenki milliomos
Főleg nem az egyszerű telefonos kezelők vagy értékesítők keresik szarrá magukat, holott sokszor ők rendelkeznek a legnagyobb tudással és rálátással a legalapvetőbb dolgokra.
Ilyen ez a multi
Ami szánalmas az az, hogy külföldön egy telesales-es vagy ügyfélszolis munkatárs nagyon jól tud keresni. -
hemaka
nagyúr
mi pénzt kapnak?
200e-ért elmennék én is kólcenteresnek, még diplomával is. -
Thome
veterán
Ez a zene övön aluli volt...
-
rep3at
őstag
válasz
Valentino K. #40 üzenetére
Meg az se amikor mindezt mondjuk kétszer végezheted el egy munkaidő alatt.
-
válasz
PowerBuldog #37 üzenetére
szép is lenne -
rep3at
őstag
Ez aztán a jó munkahely, bár mondjuk a sok idióa mellett kellhet is az az óránkénti tíz perc "játékidő".
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Fancy-boy #32 üzenetére
Nagyjából annyi, nem pontosan annyi. Ezeknek a cuccoknak a minőségét ismerve ritka az elhasználódás, pár póttermék meg természetesen van, az épp tesztelésen lévő új modellekről nem is beszélve. De nyilván fölösleges nekik plusz száz headsetet tartani, hogy szedjék a port.
-
cannibal
senior tag
Jó ez a cikk. Csak az a baj, hogy annyi bepillantást enged csak, hogy az emberben elinduljanak a kérdések
Érdekelne, hogy milyen tudásbázist/milyen CTS rendszert használhatnak, meg még egy sor dolog... Ezek nagyon érdekes dolgok lehetnek.
-
bubi92
őstag
fhuu nagyon érdekes cikk
öröm volt olvasni.
az meg, hogy egy-két év alatt elhasználódik egy ilyen headset, az kit érdekel? sokkal nagyobb bevételük van szerintem, minthogy ez érdekelje őket.
-
Fancy-boy
addikt
"A Telenornál nem meglepő módon nagyjából annyi headset teljesít szolgálatot, ahány ember az ügyfélszolgálaton dolgozik, tehát úgy háromszáz darab."
Hát ez elég meglepő.
Bármikor beadhatja a kulcsot a termék, vagy leönthetik, elszakadhat, stb... olyankor nincsen pót? Szerintem biztosan van, ha nincsen, akkor jó nagy béna gézák. -
Fancy-boy
addikt
Nem csak elhasználódnak ezek a headsetek 1-2 év alatt, hanem tele lesznek baktériummal.
Úgy hogy mindenképpen érdemes őket kihajítani. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Nagyon örülnék, ha fizetne valaki ezekért a cikkekért!
Szóval miért is? Nyilván a Jabra vitt be minket, ezért írtunk egy oldalt az ottani technológiákról, de nem volt szájbarágás konkrét termékek kapcsán. A többi mind telenoros tapasztalat, hogy ők mit mondtak a Jabra termékeiről, az már nem az én hatásköröm, azt írom le, ami az ő véleményük. -
Valentino K.
senior tag
Ha mindenki elolvasná, hogy mit ír alá s milyen feltételekkel veszi igénybe az adott szolgáltatást, akkor kvázi tized ekkora méretűek lennének a telco üzletág ügyfélszolijai
-
HXY
addikt
A Telenornak berakni a Voda zenéjét.....
-
kerelo
aktív tag
érdekes és jó cikk.köszi
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem a T-nél van ismerősöm...
Egyre több negatívat hallok onnan...
-
Pikkolo^^
addikt
"ami 3 óra és 45 pernyi aktív beszélgetést jelent"
percnyi -
PowerBuldog
veterán
Én is most egy call centerben dolgozok, de ott sajnos nem ilyen jó a környezet.
-
vtechun
veterán
na, én egy hasonló helyen dolgozom, tegnap fel is tűnt a cikk, de valamiért leszedtétek
nekem Plantronics fülesem van
-
Mondjuk ha egy (x)-el kezdődött volna a cikk...
...mert ez ugye nem más, mint egy eszközgyártó cég fizetett hirdetése! -
Geby
senior tag
Milyen notebook állványt használnak itt?
-
LiVili
csendes tag
"És még valami: bocs Balázs!"
Nagyok vagytok!
-
JanFe
aktív tag
Erdekes cikk
-
opr
nagyúr
Köszönjük a cikket, érdekes volt
Én a jabra-t mindig is ilyen fosch cuccnak tartottam, amivel kb. foglalkozni se nagyon érdemes. 1-2 headsetjüket kipróbáltam, halk volt, rossz minőségű és kényelmetlen, de legalább drága
Ezek szerint a professzionális cuccaik jobbak... -
Bog
HÁZIGAZDA
A cikket még kicsit visszatartjuk (nem mára terveztük), helyette kaptok 3 percen belül másikat, ez pedig remélhetőleg holnap - végleges formájában - lesz olvasható. Addig is a témát egyelőre zárom. Sorry a kellemetlenségért.
-
Agro
senior tag
eltünt a cikk vagy én vagyok vak?
-
Soni84
tag
Mellesleg volt egy Jabra bluetooth-os headsetem, kb. 24000Ft-ot fizettem érte. Annyira hulladék volt, hogy vissza kellett küldenem.
-
Fulmi
senior tag
csak nekem nem jon be a negyedik oldal:
404 - Not Found
Sajnos kérését nem sikerült teljesíteni, mivel a kért adat nem létezik.
Unfortunately your request could not be fulfilled, because the requested data does not exist.
http://mobilarena.hu??a jabra nem fog orulni, hogy feleslegesen szerveztek nektek egy kirandulast
-
NakedMan
csendes tag
Érdekelne a cikk de 404-es hibát ír ki ha lapozok
Majd megpróbálom később -
Soni84
tag
Több 10.000Ft-os headset, és 1 év alatt tönkremegy?
Annak aztán tényleg van értelme.
Ügyfélszolgálati munka egyébként más országokban eléggé alantas meló, kb. egy szinten van a hamburger árulással a mekdonaldsba. -
Straw
senior tag
Érdekes volt olvasni, jó ilyenekbe is bepillantani.
Amúgy a videóban a zene választás valamilyen célzattal esett erre a számra?
-
pschio
őstag
kár hogy minden második telefonhívásom megszakad 5-10 másodperc után
telefoncsere simkártya csere volt
-
osztraksajt
őstag
Ez a csirkegyár ez nagyon szép példa volt.
Lehet csirketenyésztő telep, esetleg vágóhíd, de csirkéket (bár vannak már kísérletek egész biztosan) még mindig nem gyártják.
Amúgy UP a dolgozóknak, nem irigylem őket hogy sokszor rajtuk csapódik le mindenkinek a gondja baja, amiről ők a legritkább esetben tehetnek.
-
CLAWz
tag
Elküldöm a barátnőmnek, itt dolgozik ÜFSZ-en suli mellett, kíváncsi vagyok hogy tetszik neki a leírás.
-
nbg
senior tag
Erdekes iras lett, koszi.
(Bar picit reklamszagu, de hat istenem... valamit valamiert.)
-
forintuser
őstag
Nincs felvétel?
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest