Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
válasz
vonatos2010 #63 üzenetére
Sorry, ez privát akart lenni.
-
Mercutio_
félisten
A 20% már szép eredménynek számít, elvégre a nevük "Nonprofit" alapítvány, ami annyit jelent, hogy a tevékenységükből nincs hasznuk, de ez úgy is elérhető, hogy elköltik a pénzt teljesen így nullszaldósak.
A nagy segélyszervezetek (vöröskereszt, félhold, stb.) állítólag 10% körüli hatékonysággal teljesít, a többi pénz elmegy marketingre, szállítási és ahhoz kapcsolódó költségekre, alkalmazottakra, irodára és annak költségeire, kommunikációs költségekre, stb. -
gaborbp
tag
Azt azért remélem tudjátok, hogy egy ilyen helyen max 1-1.5 évnél többet senki nem bír ki (ez a nagy átlag) és nem véletlenül ezen az oldalon jelent meg ez a cikk mert sok fiatal olvassa ezt az oldalt és szeretné a Telenor ha innen jelentkeznének a CallCenter-be. Mivel a fiatalokat könnyebben be lehet etetni mindenféle hülyeséggel és könnyebben lehet irányítani Megnevelni befenyíteni őket egy ilyen munkahelyen.
Sok sikert a jelentkezőknek.
-
Tim82
félisten
Egyébként én soha nem vittem haza a fülest, így némileg lecsökkent az esélye az elvesztésnek.
Jah, jah, HR-esként könnyű dolgod volt.
Depression: így van, de nem feltétlenül ez az a hely, ahol a call center-es munkahelyi szennyest ki kellene teregetni, írjunk a témáról másik cikket, majd ott...
-
Marci79
senior tag
Már csak az hiányzott a videóról vagy képekről, hogy a dolgozók kézenfogva, füligérő mosollyal futkorásznak és ugrándoznak egy virágos mezőn.
Ha valódi lenne az az állapot amit bemutattak, akkor nem a Mapei nyerte volna el többször is az év munkahelye címet (az alkalmazottak szavazatai alapján), hanem ez! -
Depression
veterán
Baráti körömben rengeteg a call centeres. Így tudom, hogy ami itt idilli módon le van írva kb. olyan, mint amikor a "hogyan készül" című sorozatban érdekesnek mutatják a leggányabb sormunkát is.
Azért azt is megkérdezném, hogy az a 12 hónap utáni átvétel mennyire törvényszerű, és mennyien dolgoznak már ott évek óta 1-3 hónapos szerződésekkel.Azt is megkéfdezném az ottani dolgozóktól, hogy ki mert már munkaidőben odaállni a csocsóasztalhoz.
Az ilyen látogatások előtt meg tartanak agymosást, szájbarágósan többször is elmondják, hogy miket kell mondani, teljesen függetlenül az igazságtól.
Az egyetlen bökkenő ebben az, hogy ez egy fórum, és itt egy cikk ténylegesen egy "témaindító írás", ahol azért hamar lehullik a lepel.
-
mrlujoak
veterán
Jah, egyértelmű. Pl, ha letörött a kis pöcök, vagy eltömődött a mikrofoncső, akkor szól az ember, ez természetes.
Az elhagyását, vagy ha eltöröd, nem igazán tudtad "időben" bejelenteniEgyébként a cégnél töltött nagyobbik hányadban nekem már nem is kellett használnom a headsetet (a munkakörömnél fogva)
Egyszer-egyszer, amikor opira csörögtem rá, vagy egyeztettem vele mondjuk szabit, vagy beosztást, akkor maradt az állandóan bedugott kagyló...
-
Tim82
félisten
Azt azért tegyük hozzá, hogy ha időben szóltál, hogy gond van a fülessel - szakadozik stb. - akkor becserélték, anélkül, hogy bármit is levontak volna a béredből.
A mostani munkahelyemen (ez is ügyfélszolgálat) vezetéknélküli fülessel dolgozom (szintén Plantronics), sokkal kevesebb lehetősége van a meghibásodásra, mint egy vezetékesnek. A leggyakoribb gondok abból fakadnak, hogy ha nem teszem rendesen vissza a dokkolójába, akkor nem töltődik fel az akkuja normálisan, ez pedig a hangminőségre is ki tud hatni.
-
Nunder
őstag
Telekomé is hasonló, ott is nagy a tér, csak nincs így elosztva, mondjuk nem a budapesti részlegről nyilatkozom. Nálunk sorokban ülünk, kis boxokban, de legalább szabad a járás, és kevéssé kaotikus. Ennek ellenére meg tudnám szokni ezt is, mondjuk a hibakezelőknek mindegy hol dolgoznak, teszik a dolgukat
-
vonatos2010
csendes tag
Igazad is van, úgy is bánnak velünk mint egy alantas lényekkel..
- hogy ezt érdekes miért is nem írták a cikkben ??- mert külsősként csak a szép...
- Én ott dolgoztam, külsős-belsős viszony ? röhögnöm kell, külsősként semmit se kapsz meg.
- szabad hétvégék ? felejtsd el ha ott dolgozol ..
- d.u és hétvégi pótlék ? - elfelejtve miért is ? -" mert a telenorra nem vonatkozik a magyar munkajog"Kérdezzetek Engem, Én majd megírom mi az igazság egy ügyfélszolgálaton, és vagy még 50 kollégám akit eltávolítottak, és közte volt csoportvezető is..
-
Mindig úgy gondoltam, hogy egy ügyfélszolgálat nekem való hely lenne, de lehet nem túl sokáig maradnék...
-
Na ezt is megértem, hogy a munkahelyemmel kapcsolatban született egy jó kis cikk.
Köszi Mobilaréna -
Telenor ügyfélszolgálat? Jó lenne ha nem a headsetet hajtogatnák, hanem arra figyelnének amit mondok, és a hiperszuper "minőségbiztosítási szempontból rögzítjük a hívást" duma mellett nem kéne ugyanazt a szolgáltatást 3x kikapcsoltatni, hanem elég lenne 1x is...
-
HXY
addikt
válasz
Valentino K. #47 üzenetére
Nem kifejezetten a mobilszolgáltatókra gondoltam, hanem az alapítványokra úgy általában.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Valentino K. #53 üzenetére
Sajna a füles minden tartozéka a neveden volt, pedig maga a kábel két részből állt. Csak sajnos a hosszabb és rövidebb kábel is a neveden volt...
-
Kobaljov
senior tag
(Aki esetleg további belső képekre volna kíváncsi: itt)
-
Valzor
aktív tag
Érdekes cikk, köszönjük.
A zenén pedig: I just lol'd -
Davidoff91
aktív tag
válasz
Valentino K. #53 üzenetére
Igazad van, sok mindent lehet tanulni egy ilyen munkából. Eszméletlenül fejleszti például a kommunikációs készésget (milyen meglepő
). Szimpatikusnak tűnt a hely a cikk alapján, lehet, hogy el kéne mennem melózni a Telenor ügyfélszolgálatára, talán alkalmazottként elégedettebb lennék velük, mint előfizetőjükként...
-
Valentino K.
senior tag
Nem volt locker a füleseknek?
LOL!
Én üzleti telesales-en dolgozom az egyik mobilszolgáltatónál, s bizony a kommunikáció, gyors problémamegoldás, stressztűrés, türelmesség, kedvesség, segítőkészség terén iszonyat sokat dob\dobott a munka. Mindennapokban is kedves és türelmes vagyok pl. egy bolti eladóval, nem esik nehezemre szép napot kívánni, amin sokan meglepődnek (sajnos), holott ez természetes lenne.
Abszolút olyan meló ez, amiből sokat lehet tanulni s a megszerzett tudást, önismeretet simán fel lehet használni egy totál más szegmensben is. -
Ez a zene üt
-
mrlujoak
veterán
Anno én két évet dolgoztam Call Centerben. 2006-2008-ig.
A cég szerződéses partnere volt a T-csoportnak, ergo mobil, vezetékes, internetes, és üzleti dolgok is kerültek nálunk terítékre.Munkaidő 8 és fél óra volt, mert a félórás ebédszünetet a 8 óra munka felett adta a cég.
A bejelentkezés sima, mezei PC-ken, és multifunkciós vezetékes telefonon történt.
Egyedi szoftverrel dolgoztunk.A headsetet a Plantronics gyártotta, azt bizony névre szólóan kaptuk, ha tönkrement, elveszett, súlyos ezreket vontak le a bérünkből.
Plantronics P261: 140-150 dollár között mozog most az ára...Ilyen telefonok voltak: Nortel M3904:
Szóval, a bérezés hagyott némi kívánnivalót, pláne, hogy minden operátor munkaközvetítő cég(ek) alkalmazottja volt, tehát nem a Call Center - pontosabban Contact Center - saját alkalmazottjai, így a közvetítő cégek nem kevés pénzt tettek zsebre a bérünkből...
Épphogy csak átléptük a 100E forintos nettó összeget. (plus a cafeteria)
Ellenben az 50 perc munkaidő, és 10 perc pihenő szigorúan betartásra került, ezt a fenti gép jegyezte is, mert bizony minden tevékenységet, kódokkal a telefonba és a számítógépbe is be kellett ütni.
Ha elmentél 10 perces szünetre, akkor azt, ha ebédelni, akkor azt. Ha beültél dolgozni, akkor azt.
Idle-ben azaz semmit nem kódolva max 1 percet lehettél, különben már a szerver jegyezte is, hogy adott operátor ennyi ideje nem csinál semmit, nem ütötte ki magát semmilyen tevékenységre... Ez a havi vagy esetenként sűrűbb operátori kiértékelésnél döntő és kézzel fogható tény volt...Egyébként a headsetek mikrofoncsöve rengetegszer eltömődött, illetve a fejpánt műanyagja eltörött, ilyenkor a HR-es és CC vezető jóindulatán múlt, hogy rádverték-e a 10+E forintos összeget, vagy sem...
A leggyakoribb hiba viszont a csatlakozó törése volt:Mivel a headset a saját neveden volt, így munkaidő végeztével vitted haza magaddal, így a csati pici pöcke hamar megadta magát.
...aztán szerencsére a viszonylag rövid operátori munkám egy magasabb beosztás követte...
-
Érdekes volt olvasni én nem lennék jó call centeres....Nincs türelmem magyarázni olyannak aki nagyon nem érti amiről beszélek...
-
vtechun
veterán
ja tényleg, azt nem is írtam, hogy az én headsetem 5 éves
és ilyen : Plantronics H171N DuoPro Szerény 30 ezer ft + áfa a mostani ára, talán nem véletlenül
-
Valentino K.
senior tag
-
HXY
addikt
válasz
Valentino K. #44 üzenetére
És az alapítvány biznisz? Hány százalékot kapnak az adományozottak?
Halottam már olyat is, hogy csak 20%-ot, a többi az alapítvány kiadásaira megy...
Hogy ez igaz, vagy sem azt nem tudom, de ha valaki dolgozott alapítványnál, akkor érdekelne, hogy Ő mit tapasztalt. -
Valentino K.
senior tag
Tipikus tévhit, miszerint a telco business-ben mindenki milliomos
Főleg nem az egyszerű telefonos kezelők vagy értékesítők keresik szarrá magukat, holott sokszor ők rendelkeznek a legnagyobb tudással és rálátással a legalapvetőbb dolgokra.
Ilyen ez a multi
Ami szánalmas az az, hogy külföldön egy telesales-es vagy ügyfélszolis munkatárs nagyon jól tud keresni. -
hemaka
nagyúr
mi pénzt kapnak?
200e-ért elmennék én is kólcenteresnek, még diplomával is. -
Thome
veterán
Ez a zene övön aluli volt...
-
rep3at
őstag
válasz
Valentino K. #40 üzenetére
Meg az se amikor mindezt mondjuk kétszer végezheted el egy munkaidő alatt.
-
válasz
PowerBuldog #37 üzenetére
szép is lenne -
rep3at
őstag
Ez aztán a jó munkahely, bár mondjuk a sok idióa mellett kellhet is az az óránkénti tíz perc "játékidő".
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Fancy-boy #32 üzenetére
Nagyjából annyi, nem pontosan annyi. Ezeknek a cuccoknak a minőségét ismerve ritka az elhasználódás, pár póttermék meg természetesen van, az épp tesztelésen lévő új modellekről nem is beszélve. De nyilván fölösleges nekik plusz száz headsetet tartani, hogy szedjék a port.
-
cannibal
senior tag
Jó ez a cikk. Csak az a baj, hogy annyi bepillantást enged csak, hogy az emberben elinduljanak a kérdések
Érdekelne, hogy milyen tudásbázist/milyen CTS rendszert használhatnak, meg még egy sor dolog... Ezek nagyon érdekes dolgok lehetnek.
-
bubi92
őstag
fhuu nagyon érdekes cikk
öröm volt olvasni.
az meg, hogy egy-két év alatt elhasználódik egy ilyen headset, az kit érdekel? sokkal nagyobb bevételük van szerintem, minthogy ez érdekelje őket.
-
Fancy-boy
addikt
"A Telenornál nem meglepő módon nagyjából annyi headset teljesít szolgálatot, ahány ember az ügyfélszolgálaton dolgozik, tehát úgy háromszáz darab."
Hát ez elég meglepő.
Bármikor beadhatja a kulcsot a termék, vagy leönthetik, elszakadhat, stb... olyankor nincsen pót? Szerintem biztosan van, ha nincsen, akkor jó nagy béna gézák. -
Fancy-boy
addikt
Nem csak elhasználódnak ezek a headsetek 1-2 év alatt, hanem tele lesznek baktériummal.
Úgy hogy mindenképpen érdemes őket kihajítani. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Nagyon örülnék, ha fizetne valaki ezekért a cikkekért!
Szóval miért is? Nyilván a Jabra vitt be minket, ezért írtunk egy oldalt az ottani technológiákról, de nem volt szájbarágás konkrét termékek kapcsán. A többi mind telenoros tapasztalat, hogy ők mit mondtak a Jabra termékeiről, az már nem az én hatásköröm, azt írom le, ami az ő véleményük. -
Valentino K.
senior tag
Ha mindenki elolvasná, hogy mit ír alá s milyen feltételekkel veszi igénybe az adott szolgáltatást, akkor kvázi tized ekkora méretűek lennének a telco üzletág ügyfélszolijai
-
HXY
addikt
A Telenornak berakni a Voda zenéjét.....
-
kerelo
aktív tag
érdekes és jó cikk.köszi
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem a T-nél van ismerősöm...
Egyre több negatívat hallok onnan...
-
Pikkolo^^
addikt
"ami 3 óra és 45 pernyi aktív beszélgetést jelent"
percnyi -
PowerBuldog
veterán
Én is most egy call centerben dolgozok, de ott sajnos nem ilyen jó a környezet.
-
vtechun
veterán
na, én egy hasonló helyen dolgozom, tegnap fel is tűnt a cikk, de valamiért leszedtétek
nekem Plantronics fülesem van
-
Mondjuk ha egy (x)-el kezdődött volna a cikk...
...mert ez ugye nem más, mint egy eszközgyártó cég fizetett hirdetése! -
Geby
senior tag
Milyen notebook állványt használnak itt?
-
LiVili
csendes tag
"És még valami: bocs Balázs!"
Nagyok vagytok!
-
JanFe
aktív tag
Erdekes cikk
-
opr
nagyúr
Köszönjük a cikket, érdekes volt
Én a jabra-t mindig is ilyen fosch cuccnak tartottam, amivel kb. foglalkozni se nagyon érdemes. 1-2 headsetjüket kipróbáltam, halk volt, rossz minőségű és kényelmetlen, de legalább drága
Ezek szerint a professzionális cuccaik jobbak... -
Bog
HÁZIGAZDA
A cikket még kicsit visszatartjuk (nem mára terveztük), helyette kaptok 3 percen belül másikat, ez pedig remélhetőleg holnap - végleges formájában - lesz olvasható. Addig is a témát egyelőre zárom. Sorry a kellemetlenségért.
-
Agro
senior tag
eltünt a cikk vagy én vagyok vak?
-
Soni84
tag
Mellesleg volt egy Jabra bluetooth-os headsetem, kb. 24000Ft-ot fizettem érte. Annyira hulladék volt, hogy vissza kellett küldenem.
-
Fulmi
senior tag
csak nekem nem jon be a negyedik oldal:
404 - Not Found
Sajnos kérését nem sikerült teljesíteni, mivel a kért adat nem létezik.
Unfortunately your request could not be fulfilled, because the requested data does not exist.
http://mobilarena.hu??a jabra nem fog orulni, hogy feleslegesen szerveztek nektek egy kirandulast
-
NakedMan
csendes tag
Érdekelne a cikk de 404-es hibát ír ki ha lapozok
Majd megpróbálom később -
Soni84
tag
Több 10.000Ft-os headset, és 1 év alatt tönkremegy?
Annak aztán tényleg van értelme.
Ügyfélszolgálati munka egyébként más országokban eléggé alantas meló, kb. egy szinten van a hamburger árulással a mekdonaldsba. -
Straw
senior tag
Érdekes volt olvasni, jó ilyenekbe is bepillantani.
Amúgy a videóban a zene választás valamilyen célzattal esett erre a számra?
-
pschio
őstag
kár hogy minden második telefonhívásom megszakad 5-10 másodperc után
telefoncsere simkártya csere volt
-
osztraksajt
őstag
Ez a csirkegyár ez nagyon szép példa volt.
Lehet csirketenyésztő telep, esetleg vágóhíd, de csirkéket (bár vannak már kísérletek egész biztosan) még mindig nem gyártják.
Amúgy UP a dolgozóknak, nem irigylem őket hogy sokszor rajtuk csapódik le mindenkinek a gondja baja, amiről ők a legritkább esetben tehetnek.
-
CLAWz
tag
Elküldöm a barátnőmnek, itt dolgozik ÜFSZ-en suli mellett, kíváncsi vagyok hogy tetszik neki a leírás.
-
nbg
senior tag
Erdekes iras lett, koszi.
(Bar picit reklamszagu, de hat istenem... valamit valamiert.)
-
forintuser
őstag
Nincs felvétel?
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ellátogattunk a Telenor ügyfélszolgálatára hogy megnézzük, milyen körülmények között és milyen eszközökkel dolgoznak az ottaniak.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest