- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Sziasztok nem teljesen ide vág a kérdés,de biztos tudtok segíteni!
Adott egy 930 ami egy kedves ismerősömé,semmi insider sima win10 van rajta. Ha viberen küldök neki képet azt le tudja menteni de a videót nem! Pontosabban lementi mert amikor megnézi akkor ugye le is tölti na de hova? Galériában nincs fájlkezelőben nem találom,tud esetleg valaki ebben segíteni? Köszi előre isiPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
luminer88
csendes tag
Egy napja elérhető sima 950-re is a 01078.00053.16236.35006-os új firmware, ami visszahozza a jóöreg duplakoppos felébresztést. Egyéb javításokról tud valaki? Esetleges üzemidő javulás vagy töltés közben melegedés megoldása? Tapasztalatok?
-
Gusztáv
addikt
Magyarországon még mindig 12 hónap a törvény által szavatolt garancia. A második év a gyártó által adott kiterjesztett gyártói garancia, aminek a szabályait már a gyártó határozza meg. A Samsungnál az a feltátel, hogy csak a Samsung Magyrország által forgalomba hozott készülékekre érvényes, meg regisztrálni kell a Samsung weboldalán, az MS-nél csak az kell, hogy EU-régióba szánt készülék legyen.
Az IMEI szám alapján a vásárlás pontos időpontja nem határozható meg. Kisebb javításoknál nem nagyon szoktak ezen pörögni, megnézik IME alapján, hogy még garis e, aztán ennyi. Ha központi szervizbe kell küldeni, akkor szokott kelleni a rendesen kitöltött garancia papír, vagy a számla is jó, ha fel van rajta tüntetve a készülék IMEI száma.[ Szerkesztve ]
Laci
-
T0rnad0
addikt
-
gabor907
tag
Sziasztok!
remélem, ha kijön az Redstone frissítés a mobilaréna leteszteli nekünk.
Jó lenne egy olyan teszt amivel a régi verziókkal szemben állítják... akár egy lumia 950-en mivel ott kijön a continuum illetve azon a teszten amit itt olvashattunk elég régi win 10 van. Aóta sokat fejlődött. Nem telefon teszt kellene, hanem az új rendszeré. Én örülnék nagyon itt a sok androidos teló között.. remélem összejön, illetve valahogy eljut ez a szerkesztőség felé ha többen is szeretnénk ilyet!üdv
[ Szerkesztve ]
core
-
T0rnad0
addikt
válasz Sztyepadzso #2660 üzenetére
-
törölt tag
Sziasztok!
Fél órán belül telefont kell vennem..találtam egy ilyen készüléket,dual simet,kellemes árban.. sosem volt windows telefonom...sztetek belevágjak? stabil,szerethető már ez a 950 telefon? -
T0rnad0
addikt
válasz Sztyepadzso #2664 üzenetére
1: még nem csináltam úgy visszaállítást, nem tudom
2: én is így teszektetobau: ha csak pár programot használsz és nem kell semmi extra, illetve fontos a fényképeknél a jó képminőség, a gyors működés, akkor vedd meg szerintem.
-
Cooley18
aktív tag
válasz Sztyepadzso #2664 üzenetére
Lehet, de nem tudom, mennyire érdemes, korábban rengeteg problémát okozott. A képek meg a névjegyzék úgyis visszakerül. Ha mindenféleképpen vissza akarod állítani, azt érdemes ugyan azon a verzión csinálni - vagy ahhoz legközelebbin - amin a mentés készült.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #2666 üzenetére
scenner,viber,chrome... kb ennyi.. nem sok appot használok.. world,kamera,irodi funkciók a fontosak nekem...
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #2671 üzenetére
köszi a gyors választ...
-
wandor0930
aktív tag
Sziasztok!
950es vásárlását fontolgatom, bár az ára miatt inkább csak használtat nézegetk garival.
Van valami típushiba amire esetleg érdemes odafigyelni?
-
spider23
aktív tag
A duplakoppos firmware ota-n fog jönni a közeljövőben? Nincs kedvem nekiállni újra mindent felrakni fast ring backup stb. több óra kínlódás.
-
Cooley18
aktív tag
Egyáltalán Insiderben megkapjuk-e? Régebben csak úgy lehetett az FW frissítéseket OTA letölteni, hogy visszaraktuk Production ringre. Most ilyen opció azonban nincs. Ráadásként ki sem lehet lépni az Insiderből, mert ha töröljük a címünket, a telefon képtelen lesz bootolni... Valkinek amúgy erre bármi ötlet, hogy WDRT nélkül hogyan lehet kilépni az Insiderből?
-
LAStar
tag
Sziasztok!
Csatlakozom a Lumia 950-es tulajok táborához, és mindjárt a segítségeteket is kérném: nem tudok névjegy adatot küldeni a telefonnal.
Az MMS beállítások rendben vannak: leteszteltem, és például képet minden további nélkül tudok MMS-ben küldeni, de ha névjegyet csatolok, a kimenőben úgy látszik, hogy rendben van, a címzett viszont csak egy üres szövegbuborékot kap tőlem...
A kontakt adataim google és outlook szervereken vannak.
Van tippetek, hogy mit csináljak? Az androidos telefonomon minden gond nélkül ment a .vcf adat csatolása.
Köszönöm szépen!
-
hroberto
veterán
válasz wandor0930 #2677 üzenetére
Nincs általánosan jellemző hiba. A lehetséges hibák inkább szoftveresek.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
jeni
félisten
Szia!
Ez működik Offline módban a Microsoft 950 teló esetén? -
Sztyepadzso
őstag
Valamiért le van tiltva az FM antenna, ami egyébként bele van építve a készülékbe. Vagy kihekkeled belőle(nem próbáltam) egy halom program segítségével, vagy egy w10-es, működő antennás telefon(pl L920) biztonsági mentését telepíted vissza, csempék közé kitűzött állomással(próbáltam).
És bár próbáltam, nem működött.... Nem az app hibás a telefonnál. Volt itt másik is, ott azt írták, hogy át kell állítani angolra meg USA régióra, és akkor majd lesz antenna, de nekem akkor se lett.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Sztyepadzso #2687 üzenetére
Ja, itt a forrás:
http://techfaqs.net/smartphone/how-to-activate-radio-on-lumia-950/ -
mtm800
senior tag
Nálam előjött a "néma "üzemmód navinál .....eddig pedig működött...Ötlet esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
válasz Trevize1987 #2691 üzenetére
Próbáltam már ....de semmi. Mindegy szabi van időm akad ...lehet újra belakom
-
NoNick
tag
Saját topikját jól leölték egy jó kis flémmel, ezért itt is kérdezném, hogy használható-e a dokkoló bármilyen random vezeték nélküli billentyűzet/egér kombóval, vagy vannak megkötések? Konkrétan ilyesmire gondolok, alaklomszerű használatra:Emag
-
-
Macsek1988
tag
Nekem van fél éve kb asztali gép mellé... Ne vegyél! Kihagy a billentyűzet néha, főleg akkor mikor elkezd az ember írni valamit. Gyorsan merül 3-4 hét alatt, ha napi használatban van (napi 3-4 óra). Egér nagyon pontatlan és szintén kihagy. Semminél jobb, de inkább 2x ennyiért valami logitech terméket nézz, ha nem akarod kidobni azt a 3500-at.
-
khron78
őstag
Tempered glass-t használtok?
Ha igen, mik a tapasztalatok, mert nálam a 2. üvegfólia se tökéletes!
Jelenség:
- a jobb alsó sarokban a képernyő nem mindig reagál
Szöveg írásánál a backspace és körülötte lévő gombok az őrületbe kergetnek,
A jelenség leginkább akkor tapasztalható, ha a telefon NEM a kezemben van, hanem csak lerakva, mondjuk az ágyra és úgy próbálok gépelni.Mr Shield tempered glass-nél elvileg ez nem tapasztalható, viszont EU-ban nem lehet hozzájutni.
Incipio féle üveg, meg drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest