- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
(^)(>.<)(^)
-
ghiottone
nagyúr
válasz TaylorPro #2553 üzenetére
Csak ha elküld valamit gariztatni az ember az alzához, akkor azt alaposan fotózza körbe. Nekem már karistoltak össze mélyen és hosszan egy Moto műanyag hátlapját pár hónapja. Nem ismerték el, hogy ki hibázott, de megcsináltattam velük gariba a hátlap cseréjét is.
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok!
Milyen töltőt ajánlanátok ami tudja a gyorstöltést? Vettem egyet ami 33w-os, de azt veszem észre, hogy a gyorstöltés nem megy.
Alex -
ghiottone
nagyúr
válasz AlexDaywalkr #2556 üzenetére
Olyat, ami pd-s - pl.: [link]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
laskr99
addikt
válasz AlexDaywalkr #2556 üzenetére
BlitzWolf BW-S21/S22 35W PD PSS
-
ghiottone
nagyúr
válasz AlexDaywalkr #2558 üzenetére
20W-nál többet nem tud a 7-es, a Pro pedig 23W
-
K82
őstag
válasz AlexDaywalkr #2558 üzenetére
Ha csak a Pixelt töltenéd elég a 25W, a P7P is megáll 23W-nál. Ha jó áron találsz akár Apple töltő is jó, lényeg a Power Delivery és az sem baj ha azon belül ismeri a PPS-t is.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Ettől mennyire kell tartani ? [link]
-
K82
őstag
válasz mrThomi #2562 üzenetére
A Google support thread számlálója jelen pillanatban 164-en áll, a Reddit kicsit többön. Az eladott darabszámhoz képest nem sok de tény h a probléma létezik. A Google hozzáállása kicsit érdekesebb, mondhatni hozza a szokásos formáját.
-
mrThomi
addikt
Köszi, egy kicsit jobban utánna olvasok akkor. Tartok ettől, mert a kocsiba a kis tartórekesz ahova teszem a telókat telen baromira meleg a fűtés miatt, és ha kiszállok a -10-be, nem akarom hogy berobbanjon.
Van erre valami megoldás egyébként amivel ez megelőzhető? Bármi...
Ilyesmi megoldás ? [kép] Lehetséges, hogy ez jobban egybentartja az üveget ? -
ghiottone
nagyúr
válasz TaylorPro #2565 üzenetére
Sajna egyre jobban kell figyelni szinte mindenhol.
Igaz csak visszaküldés, de pl. a német amazonnál pénteken vettem észre, hogy a 1,5 hónapja visszaküldött Op 9 Pro + Spigen tok kombónál a tok árát elfelejtették visszautalni. - eddig ilyet még nem láttam amazonon. + a 01.02. -án megkapott Moto-t még most se dolgozták fel, 3 napja azt mondták, hogy 2-3 hét, ami korábban a beérkezéstől számított 5-7 munkanap volt.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
bbendre
őstag
válasz mediumgecso #2569 üzenetére
Én is ezért mondtam le a Pixelről idén. De már nem sok és hivatalosan is támogatott országban leszek.
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
k-adi
nagyúr
hello
van alapból beépített lépés számláló a pixel 7 OS-en? vagy külön app kell hozzá? Tudom hogy digitális jólét van, de az nem, csak a lépés szám érdekelne. Kötelező a google fit app ehhez? -
ghiottone
nagyúr
-
mediumgecso
őstag
És ti milyen fóliát használtok P7P-ra??
Spigen liquid air tokkal mi lenne "kompatibilis"??Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz Hieronymus #2578 üzenetére
Persze, ezért nem rakok rá én se, csak ilyet a kamera körüli szigetre: [kép]
-
DrDoktor
senior tag
válasz ghiottone #2555 üzenetére
Nekem csak pozitív az alaza gari tapasztalatom.
Negyed millás cucc gariztatása elött meg alap a video fotó mindenről is!
Ettől függetlenül bekaphatják amit veled csinéltak![ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
DrDoktor
senior tag
Ez se igaz lásd nate!
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
ez a kombo milyen a P7re?
spigen liquid air
spigen align mastera tokot ismerem, viszont az uveggel mukodik az optikai ujjlenyomatolvaso?
made for google elvileg[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
válasz eastsider #2585 üzenetére
Gyakorlatilag is made for google, működik vele a fp reader. Kiér a kijelző széléig viszont tokbarát, Ringke Onyx és Caseology Athlex tokkal is kb. egy mm van szabadon minden oldalon.
A Spigen és a Caseology gyk. egy cég, szinte mindegy milyen tokot választasz passzolni fog az üveghez.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
-
mrThomi
addikt
Kamera lencsére ezért nem teszek én sem extra üveget, kivéve ha van egy olyan tok amit nagyon szeretek de kifigyel belőle a sziget, akkor védelem szempontjából bevállalom, mert amatőr szinten fotózgatok csak, viszont ha ettől nem reped ki az üveg lehet hogy bevállalnám
-
K82
őstag
válasz eastsider #2590 üzenetére
Caseology Spigen
nézzd meg a bannert
Így néz ki a kettő együtt:
Oldalról a tok felső része a bekapcsoló gombtól felfele emelkedik ki, az alsó rész kb. 1 cm hosszan van emelve a kettő között pedig szintben van a tok oldala a védőüveggel.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
TaylorPro
addikt
Ezek a legjobb tokok. Nekem csak az a bajom velük, hogy teljesen eltakarják a telefon egyéniségét. Ezért szeretem az átlátszó tokot, csak ritka mi nem sárgul be. A Spigen Ultra Hybrid is okádék sárga lesz.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
ghiottone
nagyúr
válasz TaylorPro #2594 üzenetére
A Spigen Ultra Hybridből, csak a fekete szélű az, ami kibírja. Anno Pixel 4-esen 1,5-2 év után is jó volt, mert a hátlapi plexi az legalább nem sárgul, csak karcolódik.
Én már rég letettem az teljesen átlátszó tokokról.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
K82
őstag
válasz TaylorPro #2594 üzenetére
Szeretem az átlátszót én is de tényleg lutri melyik sárgul és melyik nem. A 4XL-re volt az ESR-nek tokja, az átlátszó füstszínű volt eddig a legjobb amivel találkoztam. Kár h az újabbakhoz már nincsen semmijük.
-
tomboy0013
veterán
Kivagyok az Alza-tól. Napról napra újraárazzák a Pixeleket. Mikor már elkezdek reménykedni, hogy lejjebb csúszik az áruk egyből feltolják. Tegnap beárazták a 7-et 258-ra, ma már 280. A Pro-ból a Hazel-t néztem ki, csak az 400, a többi jóval olcsóbb
A vállalkozói garancia és a 14 napos elállási lehetősége miatt csak náluk tudnám nyugodt szívvel megvenni Kft-re.Lenne néhány kérdésem kiegészítőkkel kapcsolatban:
Fólia:
A Spigen Neo Flex fóliát néztem ki. Ezek tokbarat fóliák? Valakinek akinek van egy közeli képet tudna felrakni a kijelző hajlított részéről hogy meddig ér?
A másik fóliás kérdés, hogy a MM-ban lévő clearplex fólia csak a készülék elejére vagy a hátuljára is kérhető? Ha igen akkor a hátsó a kamera körüli fém részt is takarja? Milyen árban van?Tok:
Gyári Google tokot be lehet itthon valahol szerezni? Kerestem de nem találtam. A Hazel-hez a színben hozzá való tokot keresem.Töltő:
[link] Ez a töltő kompatibilis a készülékkel?
Vezetéknélküli töltőből tudtok valamit ajánlani ami jó ár-érték arányú? Nem kell a full sebesség, csak ne melegedjen tőle a készülék. -
K82
őstag
válasz tomboy0013 #2598 üzenetére
Töltő:
jó lesz, itt a lényeg: "PD 3.0 PPS max. 25W" (aminek egyébként USB-C kimenete van, nagy valószínűséggel PD szabványt (is) használ)Hivatalosan a telefon sem kapható, nagyjából öntökönlövés a kiegészítők forgalmazása itthon.
A Clearplex kérhető előre ill. hátulra is, sacc/kb. 7-9e Ft oldalanként; jobban jársz ha befutsz egy MM-ba, meg tudod nézni a sablont amiből dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest