- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz Legendas #3596 üzenetére
Béna tokok vannak hozzá. Alapvetően a telefon nem egy dizájn díjas forma, el tudnék rá képzelni néhány egyedi megoldást. Mondjuk egy dedikált gombot a bal alsó élén fotózáshoz, vagy valami fifikás fizikai némító gombot, jó ez utóbbi már iPhone -os lenne, de nem bánnám.
-
tomp
félisten
Pixelnél root után kereshetsz megfelelő mbn fájlt amit kicserélve lesz 5G elvileg ha nem használ a Google egyéb korlátozást amit nem az mbn-ben tárol.
OP11 5G-n dobozból kiveszed, bekapcsolod és megy a Telekom, Voda, Yettel, Digi 5G.
VoWiFi-ből csak a Telekom. VoLTE-nél a Digin kívül mindenkinél megy. -
Arpi
csendes tag
válasz tomboy0013 #3593 üzenetére
A kereskedő felelős azért, hogy az általa árult termék és annak hirdetése megfeleljen a valóságnak.
Egy okostelefon szolgáltatás-palettáját vizsgáljuk és értékeljük vásárláskor. Kijelző, fényképező, akku, design, szoftver stb. Ha beírja a hirdetésbe, hogy 5G akkor annak működnie kell, vagy fel kell tüntetnie, hogy nem működik Mo-on.
Innentől fel merül bennem a kérdés, hogy vajon melyik androidos 5G képesnek hirdetett telefon nem működik...és melyik igen?Létezik élet cél nélkül?
-
blackdog
csendes tag
Sziasztok!
Valahol be lehet azt allitani, hogy telefonalas kozben is menjen az adatkapcsolat? A teloban jelenleg van egy fizikai sim (telenor) , es esim (telenor). Mindketton van modiladat. De hiaba allitom azt be hogy egyiken legyen az alapertelmezett net, es a masikrol telefonalok, vagy forditva, telefonalas kozben mindig elmegy a net. -
ghiottone
nagyúr
válasz blackdog #3608 üzenetére
Ha az egyikről telefonálsz és a másikról megy a net, akkor nem lesz netted. Ez nem duál aktív teló, nincs benne 2 antenna. Ahhoz pedig, hogy menjen a net hívás közben az aktív kártyán kellene volte támogatás is, ami pedig sokszor volt már téma itt is.
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
blackdog
csendes tag
válasz TODI1111 #3609 üzenetére
Oke, en azt hittem, hogy a volte ahhoz kell, ha csak egy sim-ed van. De ghiottone valasza ertheto volt, eszembe sem jutott, hogy egy antenna intezi a hivast es az adatkapcsolatot. Valamiert ugy kepzeltem, mint a telefonalas es a wifi eseteben. De hat nyilvan ott ket antenna van, mert a wifinek kulon antennaja van.
-
K82
őstag
-
Legendas
aktív tag
válasz vadászcsiga #3601 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Nekem tetszik a telefon a dizájn a spiegen és ez a tok is.
Jelenleg Honor Magic 5 pro
-
TaylorPro
addikt
válasz TaylorPro #3341 üzenetére
Fent a fólia. Minőségre jó nagyon. Puha a felülete. Kellően csúszik. Bal szélen és felül ahol kerekedig az üveg nem tapad. Érintést ujjlenyomat feloldást nem gátolja. Nem könnyű jól felrakni. Az elsőt egyből elrontottam az kuka, ez meg szerintem nem sokáig lesz rajta. Nincs attól jobb érzés amikor a gyári pucér képernyőt használja az ember. Törés ellen ez úgy sem véd.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
vadászcsiga
félisten
válasz TaylorPro #3621 üzenetére
Whitestone fóliát ajánlom, az egy álom. Ugyanolyan érzés mintha az eredeti üveget érinteném, kivéve hogy nem gyűjti az ujjlenyomatot mint a gyári felület. Épp ma realizálódott bennem, hogy jé, a kijelzőt sosem kell törölgetni. Amikor a telót először kibontottam, rögtön feltűnt hogy nagyon gyűjti az ujjlenyomatot. Felrakás is gyerekjáték, ha pedig valaki fél a kijelző repedéstől, ott az dome glass, biztos vagyok benne hogy az is hasonlóan profi cucc.
-
tenorx
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok a newbie kérdésért, próbáltam valamennyire visszaolvasni - de biztos siklottam át információk felett.Szóval telefont tervezek venni, és a Pixel 7-ről gyakorlatilag csak jókat hallottam, ezért most ez vezet, viszont a következő dolgok miatt nem vagyok biztos benne:
- Ha jól tudom Magyarországon hivatalosan nem támogatott - szóval Google storeból nem lehet venni. Ha megveszem mondjuk az aqua-tól vagy az amazonról, van olyan feature amit nem fogok tudni használni itthon?
- A garancia a másik kritikus pont. Az aqua-ban mondjuk pont megbízok korábbi cserék/ügyintézés miatt, de valakinek van valami rossz tapasztalata Pixel 7 szervízeléséről?
- Van valami típushiba, ami miatt mégis azt mondanátok, hogy gondoljam át?
- Sima 7-est lehet venni ~230 körül, a Pro pedig ~310 körül van. Van valami olyan dolog ami miatt mindenképp gondoljam át a Prot?Bár IT-ban dolgozok, de nem hiszem, hogy power-user lennék. Ami nekem fontos az a rendelkezésre állás, stabilitás, gyors működés. Játszani fogok rajta, videókat nézni meg böngészni, viszont szeretném, ha 3-4 évre stabilan menne (a software support miatt is érdekel a dolog).
Köszi!
-
gretzky77
veterán
Szia én 7 Pro-t használok, üzemidőben talán jelentős az eltérés a Pro javára valamint a kamera nem tudom mennyire fontos, itt ugye van zoom a sima 7-el ellentétben. Hivatalos szerviz nálunk ugye nincs, az Alza, Aqua gari nem tudom, hogy működik, esetleg ők intézik a googleval, de valószínűbb, hogy ők javíttatják valahol! Milyen szolgáltatónál vagy? A Volte lassan mindegyik szolgáltatónál működik, ez ugye a 3g lekapcsolása miatt fontos, 5G hivatalosan nincs még, ez roottal vagy Hentai Rom használatával megoldott ha fontos! A Szoftver support android estén ugye itt a legjobb, legbiztosabb! Voltak pletykák spontán kamera lencse törésről, de itt fórumon még nem fordult elő tudomásom szerint! A sima 7 mellett szólhat a kompaktabb méret és a sík kijelző, ha ezek szempontok!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
TaylorPro
addikt
válasz gretzky77 #3625 üzenetére
+1. Ha nekem kellene választani akkor Amazon. Aktív VoLTE esetén minden oké. A mostani legutolsó béta rom ami jön ki fixen Márciusban maga a tökély, semmi bug. 5G még nincs, de van rá remény. Ha meg fontos az is, ott a Hentai rom. Kamerában, letisztultságban nincs párja a Pixeleknek.
vadászcsiga: Köszi a fólia tippet. Elengedem a témát ismét. Most egyenőre még rajta van a flex fólia.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
K82
őstag
Lehet venni Google Store-ból is (az enyém is onnan van), csak egy csomagtovábbító szolgáltató vagy egy ottani ismerős kell akinek a címére tudod rendelni - nem feltétlenül lesz olcsóbb. Garancia viszont még mindig egyszerűbb ha itthon veszed vagy az Amazonról.
5G-t hivatalosan (még?) nem tudsz használni, root/custom rom esetén viszont igen. A többi feature vagy nyelvi korlátok (call screening pl.) vagy területi korlátozások (pl. baleseti vészhívás) miatt nem lesz használható de ezek olyan dolgok amik más telefonban alapból nincsenek benne, itt sem fog hiányozni; egyébként egy teljes értékű telefont kapsz.
Típushibáról végre nem nagyon lehet beszélni, a kamera üveg törése amit felkapott az internet: itt inkább a Google hozzáállása ami kiverte a biztosítékot sokaknál, itthon pedig nagyon ritkán fordul elő a körülmény ami okozhatta.
Az egyik gyenge pont az ujjlenyomat-olvasó de az is változó kinél hogy működik. Nem 100%, de élhető.
Pro: nekem biztos nem érné meg az árkülönbözet a szélesebb uw és a külön tele lencse, a lekerekített kijelzőt sem szeretem, üzemidőben is harmatosabb, a méret pedig túl van azon a határon ami még kényelmes; ezeket Neked kell mérlegelni.[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
tomboy0013
veterán
válasz gretzky77 #3625 üzenetére
A kamerához azért még tegyük hozzá, hogy a Pro-nál az ultraszéles kamera látószöge nagyobb mint a 7-nél és van benne autófókusz is, ezáltal makróra is képes, tehát nem csak a zoom a különbség.
Üzemidőben harmatos volt az első teszteknél a Pro, ez maradt meg a köztudatban. Azóta az utólagos tesztekben viszont elég jónak mondják a teszterek az üzemidőt. Aztán hogy mi a valóság azt csak az tudja akinek mindkettő volt mostanság a kezében.
[ Szerkesztve ]
-
tenorx
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a sok hozzászólást.
Vodafone-os vagyok épp, de váltani akarok Telekomra. Ez alapján nem biztos, hogy megéri nekem a Pro, bár most is egy elég nagy telefont használok a nagy kezemmel (Xiaomi Redmi Note).
Custom Romot nem szívesen raknék rá, az 5G dolognak még utánaolvasok jobban. -
K82
őstag
válasz gretzky77 #3628 üzenetére
Bizony... Hiába a nagyobb akku ha jobban zabál a kijelző. 83 vs. 96 óra. Papíron elvileg egyébként fej-fej mellett teljesítenének (legalábbis a többi tesztoldal szerint), a gyakorlat ismerősi körből viszont azt igazolja h a sima 7 bírja jobban a napot. Nem mondom h a gsmarena tesztje szentírás, de az utóbbi évek tapasztalatai alapján inkább őket venném alapul mint bármi mást.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Don't Panic
senior tag
most hétvégén 12 óra alatt reggel 8 tól este 8 ig belenyomtam 7:30 perc kijelző időt , egész nap isnta és FB ment messenger és böngészés. pár macskás fotóval.
-
K82
őstag
válasz gretzky77 #3632 üzenetére
Hát, elnézve az utólagos teszteket revideálnom kell az előző hsz-emet. Yt-videókból is arra emlékszem h üzemidő szempontjából a kisebbik a jobb választás, most olvasva a frissebb összehasonlításokat nagyjából pariban vannak.
Legalább méretben nem változott semmi.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
natë
nagyúr
válasz vadászcsiga #3636 üzenetére
Arra a Series X és a PS5 való.
-
vakablak93
őstag
válasz vadászcsiga #3636 üzenetére
A legjobb biztos nem de elég jó játékra is.
Én Genshin Impactozok a Pixel 7-en és remekül fut.
A túlmelegedés miatti fps vesztés sen jelentkezik 2 órán belül szóval szerintem nem gáz a dolog.
Max graf mellett 30fpsre állítom a játékot, a 60 nem mindig lenne meg, ugye a genshinnek máig elég nagy gépigénye van mobilos körökben. -
vakablak93
őstag
válasz vakablak93 #3639 üzenetére
Értsd: valóban nem gamer mobil a pixel a tensorral de ellehet róla játtszogatni azért.
-
DrDoktor
senior tag
válasz vakablak93 #3640 üzenetére
+1 a mobilon játszok kb 99% nak megfelelő!
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
Kispósi
aktív tag
Leírnátok hogy lehet otp-s kártyával nfc-vel fizetni?
-
vadászcsiga
félisten
Pixelen valamiért nem megy a kommentelés youtube-on. Karika forog körbe körbe de nem küldi el. Más eszközön semmi probléma.
-
AlexDaywalkr
tag
válasz vadászcsiga #3648 üzenetére
Nálam működik...
-
vadászcsiga
félisten
válasz AlexDaywalkr #3649 üzenetére
Akkor a hiba nálam van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest