- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sarkanyolo2
őstag
A routert csak azért kérdeztem, mert nálam állítani kellett a TP-Linken, ugyanilyen lassúság miatt, de akkor már tárgytalan.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
bubus66
nagyúr
(#2756) ryori
Nem kell csinálj egy factory reset 3845#*760# minden legyalul Ha frissítésnél nem csíntálad akkor könnyen előfordulhat, hogy az okozza a hibát, hogy az V10A meg a V10H kicsit össze kutyulódott.
Légyszíves használd a szerkesztés gombot, a hsz-det 5percig tudod szerkeszteni
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
ToMe33
csendes tag
Sziasztok hol tudom átálítani a csenőhangom meg a ébresztő dallamot saját zenéimet valamié nem tudom be álítani!
-
aholy
tag
ébresztőnél nem tudom működik-e, de cs.hangnál igen
sd kártyára media\ringtones mappa, ébresztőnél talán alarm vagy alarms-al műödhet, értesítés meg notifications.
ja és persze az adott hangot abba a mappába másolod amihez rendelni szeretnéd.
[ Szerkesztve ]
Nokia 3310 - Nokia 3410 - Panasonic GD 75 - Alcatel OT 565 - Motorola RAZR V3 - Sony Ericsson S 500i - ZTE Blade - LG Optimus L9 - Umi Iron - Huawei P9 - Samsung Galaxy Note 8 - Samsung Galaxy Note 10 + - Samsung Galaxy s23 ultra
-
sarkanyolo2
őstag
válasz droidforever #2769 üzenetére
Lacko84 fórumtársnak írj!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Collos23
tag
Hellosztok!
Véletlen nem tudjátok, h le lehet-e tölteni tabletre ezt a screen lockert ami ezen a telón van? 1 hónapja van ilyen telefonom és imádom van h a tabletet a kezembe veszem és már húzni is akarom a kijelzőt amire rájövök h itt nem úgy van Semmi gondom nem volt még a telóval, pedig a V10A van rajta és különösebb melegedést sem éreztem Ajánlom mindenkinek, már csak a JB kéne rá -
Robix98
csendes tag
-
droidforever
tag
Tudom,hogy nem pont ide illo,de majdnem leesett az allam mikor meglattam azt a bizonyos LG optimus F7 nevu keszuleket,szerintetek milyen aron lehet majd kapni,es mikortol?
-
bubus66
nagyúr
válasz droidforever #2775 üzenetére
Az év második felében meg fogod tudni,október novemember körül.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
droidforever
tag
72.000 ft,most a t-nel feltoltokartyasan,meger annyit a keszulek?Van aki kiabrandult a keszulekbol?
-
bubus66
nagyúr
válasz droidforever #2777 üzenetére
Szerintem egyenlőre nincs aki ki ábrándult, hajra akkor ott a T-Mobile és vedd meg.
-
droidforever
tag
hd videot tud kesziteni a masina?
-
DiamondBack
senior tag
válasz droidforever #2779 üzenetére
0 hsz: "Videót full HD-ben rögzít, amit természetesen minden nehézség nélkül le is tud játszani (1080p @ 30fps)"
-
droidforever
tag
hat ez kiralysag,most mar biztos hogy ilyet veszekViszont meg egy kerdesem lenne hogy a kijelzoje ugye nem wvga felbontasu!
-
DiamondBack
senior tag
droidforever: Kijelző:" A készülék kijelzője egy IPS panelra épül, amely szinte végtelen betekintési szöget nyújt, ezt védi a Gorilla Glass 2 edzett üveg
16M szín, valamint 960 x 540 pixeles, tehát qHD felbontású, 4,7 inches (~ 234 ppi pixel sűrűség) jellemzi."
nézz szét itt: témaösszefoglaló
meg itt: MA tesztkérdeznék: a szoftverinfo szerint: P76010a-216-30 a szoftver akkor ez rootolhato. ha garancia miatt visszakell vinni akkor a root visszaállítható a telón?
[ Szerkesztve ]
-
Robix98
csendes tag
-
droidforever
tag
koszi,a segitseget,mar nagyon varom hogy a kezemben tartsam remelem jovoheten leadhatom a rendelest,skate utan qva nagy feludules lesz!!!juheeee
-
akcsy
tag
válasz DiamondBack #2782 üzenetére
Igen ez rootolható... Háát remélhetőleg fogsz tudni csinálni egy factory reset-et,
(+Szoft. frissítés, de ez nem kötelező)és visszatudod vinni... -
bubus66
nagyúr
válasz droidforever #2781 üzenetére
(#2781) droidforever
Megkérlek,ha ennyi kérdésed van akkor olvasd el a 0 hsz-t és ha ott nem kapsz valamire választ akkor itt kérdezd meg. Mert amit most kérdeztél arra mindegyikre a válasz bent van a 0. hsz-ben. És mi lesz az amit írsz?
(#2782) Boombasticc
Igen a V10A rootolható,és ha vissza kellene vinni akkor a KDZ updeterel felteszed a legfrissebb rom-ot egy factory reset és nincs is root már.
[ Szerkesztve ]
-
droidforever
tag
mar minden vilagos,remelem a kov hozzaszolasom mar l9-rol irom
-
seawolf570
aktív tag
Hidd el, nem a telefonnal van a probléma, hanem a routereddel. Nekem volt TP-linkem, de soha többé nem lesz csakis Cisco vagy Netgear, miután a TP-vel 1 évig szívtam. Lehet, hogy sokaknál bevált a TP de nálam minden addigi probléma megszűnt, miután beüzemeltem a Linksys-t. Azóta semmilyen WIFI-s eszközt nem dobál le, az internet sebességem nem lassul be, a különböző eszközök között is jó a kapcsolat és ami lényeg több mint fél éve egyszer sem kellet reset-elni. A régi mondás itt is gaz "Olcsó húsnak híg a leve".
Szinte naponta olvasom itt a HSZ-eket és azoknak írom a következőt, akik vásárlás előtt állnak.
A hivatalos T-mobilos megjelenés (november 23.) előtt 2 nappal kiküldték a telefont, úgyhogy az első tulajok egyike vagyok. Csak annyit tudok mondani róla, hogy életem egyik legjobb telefonja (98 óta vagyok előfizető a T-nél, tehát volt már pár teló a kezeim között). Ár/teljesítmény/minőség arányban szerintem az egyik legjobb telefon a piacon. A több mint három hónap alatt soha nem lassult be, nem fagyot ki, nem kellet újraindítani. Két-három naponta dobom fel a töltőre (40-50 %-nál), ennél többet csak a NOKIA 5110 (99-es) tudott féltégla méretű akkumulátorral. Az összes frissítést feltettem rá és röccenés nélkül felment mind a PC Suite-tal. Itt megjegyezném, hogy csak olyan PC-vel álljon neki mindenki, amelyiknél a rendszer "atom" stabil, mert úgy járnak mint már sokan, ezért javaslom a bubus66 által leírt frissítési módszert.
Bubus66-nak köszönöm a sok hozzáértő tanácsot és tippet.
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
-
tipuka
addikt
sziasztok!
egy ilyen telefont készülök cserélni, t-s V10H-s verzióra, ha ilyenre cserélném, tudnám már rootolni? olvastam az első hsz.-t az alapján egy erős nemre gondolok.
fontos kérdés lenne, mert játszani és zenélni kellene a telefon főként és jó lenne pár játékot feldobni rá a közeljövőben.
előre is köszönöm a válaszokat -
bubus66
nagyúr
válasz seawolf570 #2788 üzenetére
Szívesen nagyon jó amit le írtál, tehát akkor nem csak én vagyok, hogy mióta megvan azóta nem kellett újra indítani nekem sem.
(#2789) tipuka
A V10H nem rootolható, egyenlőre csak a V10A. Max felteszed a recoveryt és onnan backupból vissza állítod a V10H akkor megmarad a root.
[ Szerkesztve ]
-
seawolf570
aktív tag
Nem akarok senkit sem megbántani, de mielőtt valaki elkezdi köpködni, földhöz ütögetni a telefonját (legyen bármilyen, vagy más eszközét, pl. PC, notebook stb.), kicsit merüljön el a tudatában és gondolkodjon el azon mit csinál rosszul, mert nem biztos, hogy a készülékkel van a baj, hanem sokszor a userrrel.
Régi jó rádió- és TV szerelő mondás szerint "A hiba nem az ön készülékében van", vagy "A készüléknek ez nem hibája, hanem tulajdonsága".Szerintem ez a két mondat örök érvényű marad. Tehát ha szaggat vagy lefagy a telefonunk, akkor nem kell a földhöz csapkodni, szidalmazni a gyártót vagy a tervezőt, hanem le kell ülni és megnézni mi zabálja a memória, CPU, vagy GPU erőforrásait és kiiktatni. Nem kell minden sz@rt leszedni torrent oldalakról, Play-ről és felpakolni a telefonra, mert a legtöbb dolog pont az aminek leírtam.
Ha hamar lemerül az aksi, az általában nem azért van mert sz@r, hanem azért mert a hátérben 1 millió olyan dolog fut amire talán nincs is szükségünk (ezek közt vannak az olyanok is, amikről nem is tudjuk, hogy fent van és nem is biztos, hogy látjuk, mert pont ez a célja, valamivel felmászott és önálló életet él) , vagy gyenge a térerő és folyamatosan tornyot keres.
A másik idézetre pedig érvényes az, hogy mielőtt veszünk egy ilyen telefont (vagy bármilyent), gondolkozzunk el rajta, mire is kell igazán. Ha csak egy drágább telefon tudja azt, amit mi szeretnénk, akkor vegyük meg a drágább telefont, vagy fogadjuk el azt a tényt, hogy ez nem tudja azt és ne is kívánjuk tőle azt amit nem tud (mert ha tótágast állunk, akkor sem).
Nem vagyok nagy telefonguru, de közel 15 éve foglalkozom számítógépekkel és ezeket a tapasztalataim alapján írom. Az esetek nagy részében a user hibájából hibásodik meg egy hardver és legtöbbször csak a szervizek jóindulatán múlik a csere vagy javítás, ezért nem kell hülyének nézni őket. Hogy akkor miért cserélnek vagy javítanak? Nagyon egyszerű, azért mert sokszor az üzletnek csak ártana ha vita lenne belőle, úgyis benyeli a forgalmazó vagy a gyártó, azok nem kérdőjelezik meg általában a szervizek állásfoglalását.
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
-
tipuka
addikt
válasz bubus66 #2790 üzenetére
Akkor a root megoldható erre a t-s készülékre ezzel a megoldással, ha jól értelmezem?
(bár az eladó azt mondta, hogy frissitette a V10H-ra, én ezt nem tudom, hogy lehetne leellenőrizni, december 2ik hetében vette a készülékét annyit tudok + infóként mondani, mint irányadás, és személyes lenne a csere.)
nagyon tetszik ez az LG, de root nélkül nem rakok rá sok játékot így[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#2792) tipuka
Annyit a root-ról, hogy nekem a V10A elég jól lassította,én megvárom, még lehet rendesen rootolni vagy kinyitják a bootloadert. Arra meg figyel, hogy ha a V10H-ról akarsz vissza állni V10A-ra, lehet, hogy csak LG logó lesz,és tovább semmi. Ez saját tapasztalat. Ha van root-od játékot akkor sem fogja simán a Külső SD-röl használni. Talán csak akkor ha csinálsz EXT4 partíciót. A készüléknek semmi köze hogy t-s vagy nem a ROM szempontjából. Mivel nincs külön t-s rom csak hun van.
(#2791) seawolf570
mert nem biztos, hogy a készülékkel van a baj, hanem sokszor a userrrel. Igen ez teljes mértékben így van, a tapasztalatom, nekem is az, hogy az általad felsorol, dolgok 90% user hiba, töltünk le mindent, mert jól néz ki meg a haver mondta, utána meg fut ide a topikba és szidja a gyártót meg a telefont. Azon nem gondolkodik, el hogy az Ő hibája is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
DiamondBack
senior tag
sd kártyára való tárolásról DirectoryBind - move data to external_sd szerintetek működhet?
-
bubus66
nagyúr
válasz DiamondBack #2795 üzenetére
Próbáld ki a lényege, hogy ne csak át másoljam hanem használni is tudja. Nem tudom, de lehet, hogy EXT partíció nélkül, nem fog működni.
-
prannk
őstag
Rootolgattok össze vissza aztán ha beszarik a telotok dobhatjátok ki a garancia papírt. Most képernyő vagy valami egyéb bekapcsolási gondra mondom.Egy szaros rootért kidobtok 70e ft-t?
-
DiamondBack
senior tag
válasz bubus66 #2796 üzenetére
nos...kissé bugos de életképes lehetne. lényegében ha a program fut akkor átmásolhatod a kiválasztott "data" mappát az sd kártyára, és automatikusan törli a belső memóriárol az adatot, csak az üres mappát hagyja meg ezután pedig olyan mintha átirányítaná az alkalmazást az sd kártyára. bökkenő hogy csak akkor működött ha a program fut, és ha összeomlik akkor "elfelejt mindent" és borul az egész... nem vagyok szakártő valószinű ennek felét se értitek de majd lesz valaki nálam okosabb
-
DiamondBack
senior tag
a rootolás visszaállítható nem?
ide vágó HSZ én csak ennek tudatában mertem rootolni[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
válasz DiamondBack #2799 üzenetére
De hogyha olyan problémád lesz mint sárkányolo2 nek hogy nem tudja bekapcsolni akkor hogyan állítod vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest