Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• seawolf570

aktív tag

válasz ryori #2765 üzenetére

Hidd el, nem a telefonnal van a probléma, hanem a routereddel. Nekem volt TP-linkem, de soha többé nem lesz csakis Cisco vagy Netgear, miután a TP-vel 1 évig szívtam. Lehet, hogy sokaknál bevált a TP de nálam minden addigi probléma megszűnt, miután beüzemeltem a Linksys-t. Azóta semmilyen WIFI-s eszközt nem dobál le, az internet sebességem nem lassul be, a különböző eszközök között is jó a kapcsolat és ami lényeg több mint fél éve egyszer sem kellet reset-elni. A régi mondás itt is gaz "Olcsó húsnak híg a leve".

Szinte naponta olvasom itt a HSZ-eket és azoknak írom a következőt, akik vásárlás előtt állnak.

A hivatalos T-mobilos megjelenés (november 23.) előtt 2 nappal kiküldték a telefont, úgyhogy az első tulajok egyike vagyok. Csak annyit tudok mondani róla, hogy életem egyik legjobb telefonja (98 óta vagyok előfizető a T-nél, tehát volt már pár teló a kezeim között). Ár/teljesítmény/minőség arányban szerintem az egyik legjobb telefon a piacon. A több mint három hónap alatt soha nem lassult be, nem fagyot ki, nem kellet újraindítani. Két-három naponta dobom fel a töltőre (40-50 %-nál), ennél többet csak a NOKIA 5110 (99-es) tudott féltégla méretű akkumulátorral. Az összes frissítést feltettem rá és röccenés nélkül felment mind a PC Suite-tal. Itt megjegyezném, hogy csak olyan PC-vel álljon neki mindenki, amelyiknél a rendszer "atom" stabil, mert úgy járnak mint már sokan, ezért javaslom a bubus66 által leírt frissítési módszert.

Bubus66-nak köszönöm a sok hozzáértő tanácsot és tippet. :R

Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A

Új hozzászólás Aktív témák