- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hami777
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy L9-est, ami egyenlőre nagyon tetszik. Bróbálom "belakni", de a hárombetűs navigációnál elakadtam. Van egy amigom, ami tudja az 540*960-as felbontást, de mégsem indul el. hibát jelez, és hogy az user interface resolution(540*912) is not supported.....
Valaki tudna egy működővel segíteni? Eddig a defyn egyszerűbb volt a motonavval -
bubus66
nagyúr
válasz kopirnyo #3399 üzenetére
Véget vetve a SD telepítésre, itt az LG válasz, hogy mindenki meg nyugodjon.Mint ahogy irtam gyári rendszerrel nem lehet telepíteni az SD-re.
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Sajnos ez android specifikus nem LG. Az android os a másolásvédelem miatt tíltja ezen opciókat.
Reméljük tudtunk segíteni önnek.
További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálat----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Received Date : 17/03/2013 17:53 00
The type of inquiry : Software/Hardware updates
Product/Model No. : Smart Phone/Emerging Device/LGP760Jó napot Kívánok!
Tisztelt LG!
Nagyon köszönjük a LG Optimus L9-re kiadott Jelly Bean frissítést. Egy kérésem lenne, hogy a SD kártyára való telepítés, megoldást, ha lehetséges a következő frissítésnél. Mert a Másolás meg oldott de egy nagyobb játéknál pl (1,6 Gb) erre már kevés a telefon memória, ezért, ha megoldható lenne, hogy az Külső SD kártyára telepítsen. Köszönöm szépen várom meg tisztelő válaszuk Tisztelettel
Click here if you have more questions
(#3403) bucsupeti
valami autós játék gyerekeknek
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
kopirnyo
csendes tag
igen a real racing 3 ra gondoltam bocsánat a rövidítésért. De ha a nagyobb progikat, játékokat nem lehet sd-re rakni akkor nem akkora durranás ez az sd-re másolási lehetőség a JB-vel nem?
játszik vele valaki l9-en? ha igen nem tapasztalta az átlátszó autó és gyenge grafika gondokat?
[ Szerkesztve ]
-
kopirnyo
csendes tag
amúgy ha google névjegyet csinálsz és ott töltesz fel képet nem a facebookról szedi le a telefon könyv JB alatt már jó a minőség
-
bubus66
nagyúr
válasz kopirnyo #3408 üzenetére
Amúgy mit ahogy írtam is nem fogod tudni meg oldani csak mokolásal, hogy a külső SD-re másoljon. Viszont addig az sem nagyon meg oldható még zárt a bootloader.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
akcsy
tag
válasz bubus66 #3409 üzenetére
Köszi, hogy megkérdezted, legalább értelmes választ adtak már...
Viszont nem értem miért ellenzed az egészet... Mert szerintem többünknek van olyan, hogy nah egy kis játék belefér most, vagy felidegesítenek és legalább le tudod egy jó játékon vezetni magad, vagyis én így vagyok vele... Nekem nem csúcsgépem van, sima laptop ami praktikus, mindenfelé, ugyanakkor ha úgy van egy jó szimulátor játékról csak álmodozhatok, mert a gép el sem indítja... Erre is jobb a telefon a most legjobb grafikának mondható Real Racing 3
Én gyerek játéknak pont egy Angry Birds-öt és a 50megás játékait tartom... Szimulátor híve vagyok, de ezután már nem tudom teljesen kihasználni a telefont, mert nem nagyon enged semmit sem telepíteni, mert megtelt a memória... Én csak azért tartom fontosnak...Igen nálam is átlátszó a kocsi sajnos
-
H.Bencike
aktív tag
JB rom-ban próbáltam már valaki a multitaskingot?
LG G3
-
seawolf570
aktív tag
válasz bubus66 #3411 üzenetére
"Sajnos ez android specifikus nem LG. Az android os a másolásvédelem miatt tíltja ezen opciókat.'
Erre had reagálja, mert ezt nem bírom szó nélkül, ez egy nevetséges érv és vicc is egyben.
Számomra ez hasonlóan hangzik mint a következő:
Szeretnél egy kombi autót venni, mert sokat szeretnél pakolni bele, a munka és a nagy család miatt. Elmész egy autókereskedésbe és meg is veszed, viszont hazaérve azt veszed észre, hogy a hátsó ajtót csak részben lehet nyitni (pl. csak a szélvédő alatti részt). Mindjárt rosszul vagy, mert éppen egy mosógépet szerettél volna vásárolni, de az így nem fér be, hiába a 20 millió literes csomagtartó. Felbőszülve visszamész és reklamálsz, hogy ekkora ajtón nem lehet bepakolni, erre a következő választ kapod. Sajnáljuk uram, de ez nem a gyártó hibája, ez a kombi szabvány, ami azért ilyen, hogy ne lehessen vele nagy dolgokat ellopni, mert mostanában nagyon elszaporodott a nagy cuccok lápása. Egyébként családi autónak ideális, mert a táskák és bőröndök beférnek, a plafonig is, csak egy bizonyos mennyiség után belülről kell pakolni. Egyébként nyugodtan tehet rá egy teljes hátsó ajtót, csak akkor bukta a garanciát.
Na elmennek ezek oda ahová gondolom, nem csak az LG, hanem a Google is. Nem mondom, hogy nem jó a telefon, sőt szeretem nagyon, eddig semmi bajom vele, de ne döntsön senki helyettem, hogy bűnöző leszek-e vagy sem.
Ezek után nekem ne szidja senki sem a Billi gyereket (MS) sem a Symban-os srácokat főleg úgy, hogy az androidnak az alapja egy free OS, Linux kernel fölött fut maga az Android.
Ami a legnagyobb poén, hogy valójában ők is loptak, mivel "A fejlesztők Java nyelven írhatnak alá menedzselt kódot, az eszközt a Google által fejlesztett Java programkönyvtárokon keresztül vezérelve", hát igen és ezért egy fillér licenc díjat nem fizettek az Oracle-nek. Magyarán, "Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű". Nem engedjük, hogy bűnbe essél, majd mi lopunk helyetted is, mert lopni csak nagyban érdemes.
bubus66 ez nem neked szól, csak folytatni kívántam ezt a témát, ezért írtam válaszként.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
-
bubus66
nagyúr
válasz seawolf570 #3414 üzenetére
Igen meg lehetne oldani, csak egyszerűbb ilyen választ adni. Akivel konzultáltam A kernelben. Szét kell hozzá bontani a boot.img fájlt.. ebben initramfs kellene megfordítani, hogy az extrenal SD legyen az alapértelmezett, mivel a bootloader zárva van így tárgytalan.
-
Anubis_9
őstag
Nálatok nem gyakori jelenség, hogy a lenti középső nyomógomb (kezdőképernyő gomb) csak másodszori lenyomásra reagál. Nagyon ritkán 3x is rá kell nyomnom...
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Anubis_9
őstag
válasz Gerzson6875 #3419 üzenetére
Nálam úgy van, hogy rányomok pontosan a gomb közepére és semmi, majd kis idő múlva újra rányomok és azonnal felgyulladnak a szélső LED fények. Szóval szerintem itt nem arról van szó, hogy késésben a készülék. Amúgy az utóbbi időben már inkább a Be- és kikapcsológombot használom erre.
-
kispetii
csendes tag
Sziasztok,
látom kijött a JB.
Gratu akinek felment.
Nekem nem jó a PCSUITE frissítő mert NSIS hibát ír...
Nem tudom mi a baj,valaki tud segíteni?
Köszi,iPhone 5C
-
kertsa
senior tag
Leadtam a rendelést egy L9-re. Kiszállítás várhatóan 03.26.-án
-
aholy
tag
válasz Piero89 #3428 üzenetére
mi baj volt az L7-el? sokat gondolkoztam hogy az vagy ez legyen belölle.
Nokia 3310 - Nokia 3410 - Panasonic GD 75 - Alcatel OT 565 - Motorola RAZR V3 - Sony Ericsson S 500i - ZTE Blade - LG Optimus L9 - Umi Iron - Huawei P9 - Samsung Galaxy Note 8 - Samsung Galaxy Note 10 + - Samsung Galaxy s23 ultra
-
Piero89
aktív tag
Decemberben szabadultam meg tőle, igazából arra emlékszem, hogy két hét után azthittem falhoz vágom... volt egykét idegesítő szokása, pl sokszor fagyott ki nálam az opera mini (bár ez nem feltétlen a teló hibája,de csak ezen a telón művelte nekem)... belassulások ok nélkül és általában pont a lehető legrosszabbkor jött elő ilyesmi nyűgje... nem vártam csodát tőle, de pl az SGS-em jóval stabilabb volt minden téren. Iphone 4 utána megváltás volt... nah de moto razr azt is kiütötte a nyeregből és ha jól tudom pont ugyan az a lelke az L9-nek is úgyhogy sebességbeli problémáktól nem hiszem hogy tartanom kell, viszont a razornak szörnyű volt fülessel a hangja... viszont az L7-nek meg szerintem nagyon jó!! Remélem ilyen téren L9 is hozza legalább az L7 szintjét mert akkor probléma nem lesz vele
Én L9-et választanám a helyedben, időtállóbb volna
szerk: mondom ezt úgy hogy holnap kapom csak meg ...
szerk 2: most látom már döntöttél
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Mérnem indul a PES 12 a telon?? felrakom az apk-t a mappát bemásolom a data mappába és befagy a logonál a játék..
-
droidforever
tag
Szevasztok skacok,megjott a keszulek,sokkot kaptam zte skate utan egy alom pedig azt is szerettem
-
aholy
tag
válasz Piero89 #3430 üzenetére
így van, azt választottam, kb 1 hónapja :-D
opera mobile valamivel jobb mint a mini(szerintem) az előző telefonomon sokat fagyott nekem is(betudtam annak hogy nemigazán gyári szoftver volt rajta) ezen is volt már, de nem jellemző.
a fülestöl nem kell sokat várni :-) valahol azt írta valaki hogy az LG GT-540hez is ezt adták már. nekem konkrétan fáj a fülem tölle( vagy a füles formája nem jó vagy a fülemé :-D )
[ Szerkesztve ]
Nokia 3310 - Nokia 3410 - Panasonic GD 75 - Alcatel OT 565 - Motorola RAZR V3 - Sony Ericsson S 500i - ZTE Blade - LG Optimus L9 - Umi Iron - Huawei P9 - Samsung Galaxy Note 8 - Samsung Galaxy Note 10 + - Samsung Galaxy s23 ultra
-
bubus66
nagyúr
(#3433) Pantal
[ Szerkesztve ]
-
kisocsi
tag
Nem tudom letölteni az Europe V20B KDZ,és nem indul el az Lg Mobile Update progi!
Az Update progi azóta nem indul el,mióta Pantal fórumtárs leírása alapján akartam KDZ frissíteni. A frissítés nem sikerült(szerintem a hiba bennem van!!!!),és azóta a progi sem indul el. De ez nem az ő hibája,ez nem vádaskodás akar lenni!!!
Valaki tud nekem segíteni,a problémáimon?! -
Pantal
senior tag
-
bubus66
nagyúr
Csak telepítésnél, nem látja más minden megy rajta másolás stb. Már megint gariba vigyem vissza, Igen próbáltam másik kábellel, próbáltam kettő laptopon az összes csatlakozóval, és a gyerek gépén is ugyan az ami képen be linkeltem. Nem viszem szervizbe akkor inkább be dobom ezt a kukába. Nem tudom mi lehet vele, de ha így szórakozik velem földhöz vágom, na mindegy mérgem feltettem a jófogás.hu--ra. Írtam az LG-nek, hogy a 2004 frissítőt esetleg nem elehetne lecserélni, egy újabbra, már jó lenne nem ilyen sz@rral szórakozni már.
Az a host fájl sem működik, ugyan úgy működik net, meg minden mint előtte, hiába másolok be akármit oda,igaz annak semmi köze a csatlakozáshoz, már a COM portokat is próbáltam állítani semmi.
[ Szerkesztve ]
-
seawolf570
aktív tag
válasz bubus66 #3443 üzenetére
Én tegnap egész nap szívtam a frissítéssel, pedig eddig soha nem volt vele probléma, a hiba az USB driver volt. Nem tudom miért de csak ezzel LGUnitedMobileDriver_S4981MAN38AP22_ML_WHQL_Ver_3.8.1. hajlandó frissíteni, különben állandóan kidobált frissítésből, mindenféle hülye üzenetekkel. Mondom eddig simán ment az előző USB driverrel is, de JB csak ezzel a legújabbal hajlandó felmenni.
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
-
bubus66
nagyúr
válasz seawolf570 #3445 üzenetére
(#3444) Pantal
Igen minden más működik, de az OFFLINENAK akkor is müködni kellene
(#3445) seawolf570
Küld át légyszíves hadd nézzem meg az az USB drivert ide fel tudod tölteni
(#3441) kisocsi
Miért a V20B EUO-t akarod fel tenni?
[ Szerkesztve ]
-
seawolf570
aktív tag
válasz bubus66 #3446 üzenetére
Innen töltöttem le tegnap, ez a hivatalos magyar oldal. Nálam csak ezzel ment, előtte ez volt fent LGUnitedMobileDriver_S4981MAN37AP22_ML_WHQL_Ver_3.7.2., ezzel állandóan kidobott, pedig V10H ezzel ment fel és ezt is a hivatalos magyar oldalról szedtem az előző frissítés előtt. Szerintem csak az újjal próbálkozzon mindenki, mert mással nem fog menni, én tegnap egy fél napot szívtam mire rájöttem a hiba forrására. Nálam a gyári LG szoftver állandóan meghalt (leállt hibaüzenettel) a frissítés megkezdésekor.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz seawolf570 #3447 üzenetére
Azt én is leszedtem és nem megy vele nem tudom mi lehet, itt valami nagy sz@rság van.
-
Anubis_9
őstag
Képzeljétek, ez a 3. nap, hogy egy feltöltéssel üzemel a telóm (2 nap 16 óra a töltés nélkül eltelt idő). Annyi, hogy a wifit nem járatom egész nap, csak óránként be-bekapcsolom. Attól merül olyan nagy mértékben, vagyis jobban mondva a szinkronizálástól. Most 40%-on áll az aksi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest