- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz DarkDeer #8050 üzenetére
Igen van remény : Link, keresd meg a kollégát mert ő tudja a megoldást !
(#8052) Balázs1986
T -Mobile különben mondta a csaj hogy csak pár napig fog működni !
Én is a Partnero -tól vettem, de igaz egy egy Nexus 4 !
Én előbb KDZ -vel felraknám a legfrissebb gyári H romot, előtte persze full wipe ![ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Balázs1986
addikt
Jézusom, ez melyik szolgáltató agymenése volt? Alapvető lenne, hogy a régi SIM ilyenkor letiltásra kerüljön, és normális esetben ez meg is történik. Normál előfizető esetén 1 telefonszámot 1 SIM hálózati címéhez rendelve használunk. Aztán vannak ugye különleges elvárásoknak megfeleltetett üzleti előfizetések, de esetedben, ha jól veszem ki, nem ez volt. Durva
Ha jól vettem ki a dolgokat, Pampipapi is ázsiai cuccot kapott, így azt gondolja, hogy a Partnero-s srácok tettek rá EU V10A-t, hogy legyen benne magyar nyelv, és ők tolhattak el valamit szoftverfrissítéskor.
Ami egyébként egyszer még lehet is, na de kétszer? Nekem is Partnero-ból van, és tök jól üzemel. Mindenképp kipróbálnám másik SIM-mel, mielőtt esetleges felesleges köröket teszek.(#8051) w333 : Ezek szerint nincs automatizált megoldásuk rá, hogy amikor először felregisztrál a hálóra az új SIM, akkor tiltja a régit. Vagy van, csak meghalt akkor éppen. Még mindig agyrém, de a vicces fajtából
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
Nálam is jelentkezett már ez a hívásos hiba, vágott sim és láss csodát vodafone.
Kíváncsi vagyok, hogy még kinek volt ilyen, aki vodás..plusz egyről tudok, szintén voda.[ Szerkesztve ]
-
Pampipapi
tag
Valaki leírná nekem a full wipe menetét?
Köszi
-
DarkDeer
senior tag
Vodás vagyok én is és vágott a SIM kártyám, de 2 éve tökéletesen működik minden telefonomban. Ebben a G-ben is tökéletesen működött a CM rommal, csak a gyárival volt hiba. Szerintem nem a kártyám rossz, hanem a ROM telepítése közben történhetett valami hiba. Kiderül, amint a teljes format és vipe után feltelepítek egy gyári ROM-ot. Ezen ügyködöm jelenleg, de nem hajlandó download módba lépni a mobilom.
-
Pampipapi
tag
válasz DarkDeer #8056 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok mire jutsz. Az első telefonon csináltam 10a-ról 10h-ra frissítést az első hsz. szerint, a mostanin 10a van még mindig. Mindkettő csinálta, tehát nem ROM függő. Most egy Factory Hard Resetet csináltam (ez a wipe?), meglátom ez elég-e a sikerhez. Ki akarom sakkozni, hogy mitől gyógyul meg, de amiket te írsz az biztató.
-
killzone1987
senior tag
válasz killzone1987 #8042 üzenetére
Nem értem mit ronthatok el,hogy nem jön be a telónak a mappái...
értem ezt dcim,pictures,music stb stb...
valaki,röviden tömören írja már le mikor mit kell föltenni,hogy használható legyen a telefon memóriája.
Bővebben,képpel pár hsz-al lejjebb...
Köszi -
DarkDeer
senior tag
Nagy nehezen csak sikerült. A 4. gépen végre beugrott download módba, de azon a gépen nem volt Windows csak Linux. Így lehúztam arról a gépről és visszadugtam a 3. gépre amin végre sikerült a KDZ-z telepítés. Tehát most egy gyári H-s ROM van a mobilon, ami előtt teljes wipe és format történt, tehát teljesen legyalult tiszta mobilra telepítettem most a gyári romot. Persze telepítés után megcsináltam a gyári adatok visszaállítását is a menüből. Remélem most már jó lesz és nem jön elő a hiba. Most legalább 1 hétig nem indítom újra, tesztelem. Majd írok, ha történik valami érdemleges.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz killzone1987 #8060 üzenetére
Amikor gépre dugod, kijön a "PC meghajtó ellenőrzése...". Azt várd végig, aztán az MTP módra menj. Ezután a PC op.rendszertől függ, mit kell tenned. Win7 alatt simán bejött a telefon egy speciális meghajtója, rajta telepítőcsomagokkal. Win8(.1) alatt először a monitor jobb felső sarkában jön egy értesítő ikon, hogy kattints rá , és válaszd ki, mit tegyen a gép a telefonnal. Menj a "Mappa megnyitása"-ra. Gyorsan másold át az egészet gépre, mert a teló lehet, hogy meg fogja szakítani a kapcsolatot. Vagy LGautorun-t, vagy tools\lguniteddriver-t futtass. Ha megvan, utána már legközelebbi csatlakozásnál nem kell kivárnod a telefonon a PC ellenőrzést ("mégse"), és MTP módban látnod kell a telefont LG E-975 néven, azon belül pedig ott lesz a Belső tárhely.
Várom már a mod-ot, amiben van USB mass storage opció. Ezt a részét nagyon elb.szták a telónak.
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz Balázs1986 #8063 üzenetére
köszi!
Megpróbálom -
killzone1987
senior tag
Óhh!
De hülye vagyok!
Mindössze csak azzal volt a probléma,hogy a total commanderből mindig eltünt a telónak a meghajtó jele,de viszont a sajátgépben megtaláltam,és már másolom is rá a fájlaimat!
Köszi mégegyszer!!!
Valami stabil,magyar,JB rom van-e a telóra?
Érdemes-e a gyári 4.1.2-ről váltani? -
Balázs1986
addikt
válasz killzone1987 #8065 üzenetére
A 4.1.2 JB Méghozzá a telefonhoz elérhető legújabb JB (ha a CM-et nem vesszük figyelembe).
-
Pampipapi
tag
válasz DarkDeer #8061 üzenetére
Én meg hagyom a 10a-t, csak egy factory hard reset volt meg egy gyari visszaállítás menüből, ezt tesztelem egyelőre. Talán factory reset nálad sem ártana most (rom után), de ha előjön a hiba akkor mindenképp ki kellene próbálni. Talán kiderül mi oldja meg, pláne, hogy te már csináltál rosszul működő telefonból jót...
-
DarkDeer
senior tag
válasz Pampipapi #8067 üzenetére
Én F-es rommal kaptam meg a mobilt, azzal is csináltam gyári adatok visszaállítását, de a hiba megmaradt. Majd KDZ-vel frissítettem a romot H-ra. A frissítés előtt és után is csináltam gyári adatok visszaállítását, de a hiba ugyanúgy jelentkezett. Ezért csináltam most totális törlést és újratelepítést, hátha most jó lesz.
-
kovicska
aktív tag
Hogyan tudom megnézni hogy Ázsiai a telefon, vagy EU-s ?
Mortui Vivos Docent
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki,mikor jön G-re új droid?Én csalódtam az LG-ben softver támogatottság terén egy nagy nulla..de nem csak a G-re gondolok hanem Tv-n is ugyan így nulla.
Van egy N10 tabom mindjárt 4.4et kap rá..Kamerával lehet valamit kezdeni?
Barátnőm S2-je fényévekkel jobb képet csinál mint a G.
Homályos,ha letámasztom könyököm és úgy próbálok képet készíteni,akkor is bemozdul,kivilágított asztalon.
Dslr 50fixen 1/1,6 nem mozdul be így ha állok..Mondjatok vlmi jóhírt ,hogy van megoldás,mert az eladást fontolgatom...
-
zzola
titán
válasz Gigabyga #8071 üzenetére
Hogy jön-e, azt szerintem itt senki nem tudja! Bízom benne, hogy még idén megérkezik rá a 4.3, de ki tudja. Visszább volt már róla szó, hogy az LG nem híres a szoftver frissítésről, de mivel stabilan működik a jelenlegi szoftverrel, így igazából nem sok embernek van vele gondja...persze örülnénk a frissítésnek.
-
Davebowman
senior tag
Új problémának tűnő furcsaság. Tolok egy játékot MonsterWarlord és gyakran kiírja, hogy nincs hálózatom. .. de más progiknál ez nincs. Arra gondoltam talán game bug, viszont wifivel ez nincs, csak 2/3g vel. Nálatok van olyan progi ami panaszkodik? 10H óta csinálja amúgy.
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
kyle16
tag
nekem 2-3 hetes a telóm és azóta nem volt újraindítva de ilyen sim karis problémám nem volt. nekem még a jó öreg "nagy" simem volt amit hiába vágtál még akkor se volt jó mert nagyobb volt a chip mint az újaknak. bementem 1ft-ért csere micro simre (VODA) belerak és azóta benne van ki se kapcsoltam és nem volt hiba a hívásokkal
-
DarkDeer
senior tag
válasz Pampipapi #8077 üzenetére
A CM telepítése előtt nem nyomtam format datát, csak factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache volt. Ezután a CM-el nem jött elő a hiba. De a CM után, mikor visszatértem a gyári romra akkor a CWM-ben minden létező format (system, data stb.) és wipe megvolt, hogy biztosan ne maradjon semmi szemét a gyári rom alatt.
-
DarkDeer
senior tag
Szerintem akinek hívás gondjai vannak az rootolja a mobilt, majd telepítse fel a CWM recovery-t és csinálja végig ezeket: factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache. Lehet, hogy már ennyi is megjavítja a hibát.
-
-dj-
csendes tag
üdv minekinek,
Partnero gsm szeretnék ilyen telefont vásárolni , vásároltam már tőle nem az a bőbeszédű.
Tőletek kérdezném, a gyári doboz mit is tartalmaz pontosan, mindenütt írnak sokfélét.
Esetleg van itt olyan aki tőle vette? Telefon, töltő usb kábel füles? Nyelv elérhető a magyar alapból?
Válaszotok előre is köszönöm(akár privátban is)
üdv
lászló -
kelly416
veterán
Az enyém onnan van. Gyári doboz, gyári töltő (igaz, hogy ázsiai a készülék, de EU szabvány töltőfejjel érkezett), SIM-tű, gyári füles, magyar.
Pampipapi és DarkDeer:
A teljes folyamat után még egy Factory Reset, vagy az már teljesen felesleges? Már csak azért is, hogy Pampipapi ne kelljen még egyszer belakja a telefonját. Meg amúgy sem árt azoknak, akik később ezt megtalálják és utánatok/útmutatásotokkal végigcsinálják. -
DarkDeer
senior tag
válasz kelly416 #8086 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, de szerintem a gombkombinációs Factory Reset és a menüből kiválasztható gyári adatok visszaállítása ugyanaz.
Természetesen az a biztos, ha bármiféle új rom telepítése előtt csinálsz egy gyári adatok visszaállítását, majd a telepítés után megint csinálsz egyet.[ Szerkesztve ]
-
sarzso87
újonc
Sziasztok!
Ma már én is E975 tulajdonossá válok, várom hogy a futár megérkezzen vele.
A partnero-tól rendeltem én is, épp ezért olvastam aggódva Pampipapi (#8009)-es hozzászólását.
Miután megérkezik megyek a telekom-ba és friss micro sim-el vágok neki az optimus kalandnak, mert egy 10 éves domino kártyám van jelenleg.
Szinte csak jó dolgokat olvastam a telóról nektek köszönhetően, az az 1-2 hiányosság amiket írtatok nem lényeges a számomra. Továbbra is követni fogom az itteni eseményeket és remélem én is pozitív tapasztalatokat tudok majd itt megosztani.Üdv Nektek!
-
Davebowman
senior tag
válasz Davebowman #8073 üzenetére
Probléma megoldva: wipe-okkal(cache+dalvik) megy a game mobil nettel, nem dobálja el
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
killzone1987
senior tag
válasz Balázs1986 #8066 üzenetére
Hali!
Bocs,de nem jól fogalmaztam a kérdésem.
Tudom,hogy JB rendszer fut a telón.A kérdésem az lett volna,hogy:
Van-e a telóra 4.2.2-es,vagy 4.3-as JB FŐZÖTT ROM,ami MAGYAR,ATOMSTABIL,ÉS MINDEN HIBÁTLANUL MŰKÖDIK BENNE?Ja,és még nem találtam meg,hogy hogyan kell a RECOVERY-t föltenni a telóra.
Kérhetnék ehhez is egy linket?
Köszi! -
w333
félisten
válasz killzone1987 #8095 üzenetére
Tessék ROOT és Custom Recovery : Link !
A legfrissebb CM 10.2 : Link ez az Android 4.3 verzió !
A Legfrissebb Gapps : Link
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz killzone1987 #8097 üzenetére
Olvass bele a hozzászólásokba : Link de szerintem atom stabil !
És most látom a legfrissebb Nighly verzió lesz a legújabb Stabil !
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Köszi a választ.
A gond csak az,hogy nem vagyok perfekt angolból
Mondjuk ott a fordìtó,de az meg aztán hablagyol a javából
Na de ettől függetlenül a recovery-t a leìràs alapján asszem megtudom csinálni.
A bootloadert is ki kell nyitni külön,vagy az nem fontos ahhoz,hogy a romot föltegyem?Tehát a linken fentlévő legfrissebbre gondolsz? )
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz killzone1987 #8099 üzenetére
Figyelmesen szóról - szóra meg kell csinálni, a bootloader nyitást is !
Igen ! pontosabban erre cm-10.2-20131018-NIGHTLY-e975.zip !
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest