- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
killzone1987
senior tag
válasz killzone1987 #8101 üzenetére
nos,majdhogy készen is lennék.
fentvan minden,de nem látja a zip fájlokat.
Akkor most csak simán a gyökérkönyvtárba kell kitenni? -
w333
félisten
válasz killzone1987 #8103 üzenetére
Igen mindenképp a gyökérkönyvtárba !
Aztán pedig :
a. Wipe data/factory reset
b. Wipe cache
c. Wipe dalvik cache
d. Install ROM file
e. Install GApps file
f. Wipe data/factory reset
g. Reboot systemiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kelly416
veterán
válasz sarzso87 #8090 üzenetére
Tudom, hogy nem szép dolog, de menj be szépen a régi telóddal, mondd, hogy elveszítgeti a térerőt, meg-meg szakad a hívás is. Hátha megúszod olcsóbban. Ha csak úgy besétálsz, és kérsz egy microSIM-et az új, nem náluk vásárolt telódba, úgy megvágnak pár ezressel, ahogy illik. Esetleg, ha nagyon szimpi az eladó, elmondhatod Neki az igazat, hogy szeretnél olcsón microSIM-et, és akkor majd Ő tanácsol egy "hibát".
w333:
Ha tizede ennyit tudnék a rendszerről, mint Te, nagyon boldog lennék. Szerintem itt sokan hálásak Neked a segítségért.[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
ilyenkor mi a teendő?
KDZ_FW_UPD_EN-el újra tudom éleszteni a telót addig,míg újra föl nem teszem a zipeket? -
w333
félisten
válasz killzone1987 #8107 üzenetére
Parancsolj ezzel a leírással próbáld meg : Link és Link !
Csak azt nem értem hogy a .zip miért nem maradt a telefonon ?(#8105) kelly416
Köszi !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
zzola
titán
válasz Balázs1986 #8109 üzenetére
12 voltot rá kell küldeni a kártyára, attól tuti bekrepál...
-
CoroStar86
aktív tag
válasz killzone1987 #8106 üzenetére
Ugyan abba a hibába futottál, mint én is pár napja. Olvass kicsit vissza, részletesen leírtam, mi a teendő!
-
lostoldnick
csendes tag
Sziasztok !
Nem tudjátok hol lehetne megvenni a készüléket részletre ? Telenornál nem szeretném két évre lekötni magam ha egy mód van rá -
kelly416
veterán
válasz Balázs1986 #8109 üzenetére
Akkor bocsánat. Nekem csak fizetős tapasztalatom volt egy cirka 6éves SIM-mel kb. egy éve. Igaz, az a Westend-ben volt. Itthon meg van ismerősöm a T-ben, ingyen cserélték. Csak meg kellett várjam a hazautat.
Bocsi még egyszer a félrevezetésért és köszönöm a pontos infót.
-
killzone1987
senior tag
válasz CoroStar86 #8112 üzenetére
Okés,már töltöm
Szóval még az lenne a kérdésem,hogy KDZ fájlú gyári magyar romot honnan tudom leszedni,mert a fórum végén található link (azon belül a 2db magyar rom) linkjei nem jók.
Előre is köszi a linket -
w333
félisten
válasz killzone1987 #8115 üzenetére
Véletlenül nincs olyan gyökérkönyvtár hogy SD Root ?
Mert ha igen akkor ide kell bemásolni a CM zip -et, az a lényeg hogy a Wipe ne törölje le !iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
CoroStar86
aktív tag
válasz killzone1987 #8117 üzenetére
Nem tudom, milyen linket emlegetsz, de én ezt tettem fel. Letöltés közben ne nagyon használd a neted másra, mert hajlamos a letöltés egy idő után félkészen leállni...
-
killzone1987
senior tag
válasz CoroStar86 #8119 üzenetére
de nem tudom letölteni,mert ACCES DENIED jön be csak,tehát maga az oldal sem jön be csak az hogy belépés megtagadva vagy mi
[ Szerkesztve ]
-
CoroStar86
aktív tag
válasz killzone1987 #8120 üzenetére
Vírusirtó? Tűzfal? Fél perce direkt kipróbáltam a linket, működik...
-
killzone1987
senior tag
válasz CoroStar86 #8121 üzenetére
internet explorerrel,tűzfal és vírusirtó nélkül is ugyan ez a hibaüzenet
tehát bejön az adfly,megvárom míg visszaszámol,rákattintok,és egyből acces denied...[ Szerkesztve ]
-
CoroStar86
aktív tag
válasz killzone1987 #8122 üzenetére
Akkor próbáld meg a főoldalról, lépésenként eljutva a letöltésig, esetleg próbáld meg Firefox-szal. Más ötletem nincs sajnos.
-
killzone1987
senior tag
válasz CoroStar86 #8123 üzenetére
köszönöm! így sikerült.
-
killzone1987
senior tag
válasz killzone1987 #8125 üzenetére
szóval,ha lejött a kdz fájl,és a kdz fv updatéba beillesztem,akkor újra tudom tenni a romot,és újra működni fog a teló?
gondolom a root és a recovery,bootloader visszaáll,tehát újra meg kell csinálnom,igaz? -
CoroStar86
aktív tag
válasz killzone1987 #8126 üzenetére
A megoldás, amit írtam arra jó, hogy olyan állapotba kerül a telefon tőle, hogy egyáltalában megengedi a KDZ-vel való ROM-felrakást hibamentesen. Ha azzal megvagy, az 1.hsz-ben olvasható módon felrakod a KDZ-vel a 10H ROM-ot (figyelmesen olvasd el!!!), az után ajánlatos egy Hard Reset. És igen, minden visszaáll alap, gyári állapotba (újra rootolni kell és freegee-vel unlockolni)
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz CoroStar86 #8127 üzenetére
köszi!
Már a te fájlaidat is töltöm,és a leírásod alapján haladok sorban -
Gigabyga
aktív tag
válasz neo_xperia #8075 üzenetére
Megvárom a Nexus 5-t aztán lehet arra váltok...igazából S2-re nem váltanék vissza a kijelzője nekem pici.Nagy bajom nekem sincs a G-vel S2 után a legjobb telóm de a frissítés hiánya meg az a fránya kamera nagyon zavar.
Múltkor leakarta fényképezni egy PAD-es alaplapot,de nem jött össze minőségibb képet készíteni
DSLR meg nem mindig van velem Várok türelemmel,maximum dobozában végzi. -
killzone1987
senior tag
válasz killzone1987 #8128 üzenetére
lejött,kicsomagoltam,és most elindítottam az install-t.
ha végzett,ezután mi következik,hogyan kell bemountolni a második fájlt?[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz killzone1987 #8130 üzenetére
kész,feltett mindent,de hogyan kössem össze a telót a géppel,hogy a program is lássa?
eddig jutottam
hogyan tovább?
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
-
kyle16
tag
sim-es dolog: nekem régi simem volt felhívtam a vodát és ha nem ott veszek telót ami már micro simes akkor 7000 FT a csere. mondom kösz inkább nem. felhívtam egy telenoros ismerősömet aki jóba van a tesco-s vodás csajjal átballagtunk hozzá és 1ft-ért kicserélte a csaj micro sim-re. kérdeztem hogy oldotta meg de nem mondta, de mind1 is
azt viszont nem tudom hogy csak "úgy" hogy cserélnek de valszeg a 12volt jó megoldás régi nokia töltő tökéletes hozzá -
csababarca
őstag
Csinált egy random újraindulást...furán néztem,,mert fél év alatt egyszer sem produkált ilyet...
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
w333
félisten
válasz killzone1987 #8131 üzenetére
Látom azért szépen haladsz !
(#8134) Pampipapi
Szerintem 99% hogy a hibás Vodafone kártya miatt csinálta !
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz killzone1987 #8132 üzenetére
Tedd be download módba és KDZ-vel dobj rá egy gyári FW-t. Nem kell semmi hókusz-pókusz.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
killzone1987
senior tag
Végre újra él a telefon.
root,recovery,bootloader nyitás mind meg is van,csináltam biztonsági mentést,és most meg failed-et ír,amikor a főzött cm 10.2 legújabb verzióját akarom föltenni.
Talán sérült a fájl?
na de most letöltöm újra,hátha csak valami gubanc volt az előző letöltésnél. -
killzone1987
senior tag
válasz killzone1987 #8140 üzenetére
valami gubanc van,mert hiába töltöttem le újra,amikor telepíteném,kb 5mp és FAILED-et kapok,pedig Factory,Cachék is megvoltak.
Mi lehet a baj?
a teló gyökérkönyvtárában vannak,de csináltam egy mappát is,és onnan sem teszi föl. -
Balázs1986
addikt
Akkor ez vagy a Voda, vagy az aktuális ügyintéző hülyesége. 1 hónapja vettem a telefont Partnero-tól, bementem Telenor-hoz, direkt rákérdeztem, hogy elromoljon-e a SIM-em, hogy cseréltethessem microSIM-re. Mondta, hogy ha van 2 éves a kártya, akkor cserélik kérdés nélkül. Kaptam is egyből LTE-képes microSIM-et rendes SIM házban, amibe bármikor visszatehető.
Hasonló 1-2 éves csere rémlik a T-nél is. A Voda ezek szerint ilyen szempontból lehet, hogy szívás.[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Újra üdv mindenkinek!
Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget,szerencsére nem sült balul a figyelmetlenségem,(hála nektek) és most ketyeg a teló.
Még egy utolsó kérdésem lenne,ugyan is hibába ütköztem.
Bármilyen romot akarok föltenni a telóra,nem sikerül.JB 4.3-as rom és hozzá a gapps a gyökérkönyvtárba másolva.
Recovery menüben: Factory reset - Wipe - Wipe dalvik - és következik a Rom,kiválasztom,elindítom az installálást és 3-5mp elteltével FAILED hibaüzi.
Többféle rommal próbáltam ami az E975-höz jó,és mindnél ugyan ez a jelenség.
Elnézést a sok hsz.okért. -
w333
félisten
válasz killzone1987 #8143 üzenetére
Biztos hogy normálisan Rootolva illetve nyitva van a Bootloader ?
-
kyle16
tag
valami olyan progi amivel nem kell mindig rádugnom a telót a gépre hogy átrakjak valamit csak párosítom a 2 eszközt és kész. nem kell gyorsan másoljon és nem kell semmi más funkciója legyen , puritán is megteszi (de nem baj ha valami komolyabb se csak ne legyen agyon bonyolítva) köszi
-
Balázs1986
addikt
Ezen a ponton a root nem lehet kérdés, mivel nincs futó op.rendszer, ami alatt használná a jogkört. Szerintem a bootloader is nyitva kell legyen, ha tud custom CWM-be boot-olni (úgy rémlik, csak olyan telefonnál lehet zárt bootloader-rel CWM-be lépni, ahol gyárilag rajta van, pl. Samsung).
killzone1987: A legújabb CWM van fent? Bár még nem használtam E975 alatt így nem tudom, hány CWM verzió van már rá, de P990-en (a G öreg tesója) akkor volt ilyen, amikor régi CWM-mel akartam ROM-ot feltenni, és az nem tudott mit kezdeni a telepítő script-tel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest