- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Én ma lettem eddig boldog tulajdonosa egy ilyen készüléknek, remélem elleszünk egy jó pár hónapig
Nekem is Ázsiai ( TWN ), de 10h-s eu-s rom van rajta, eddig minden oké vele, használtan vettem itt ph-en.Oneplus 12
-
koxminator
senior tag
A kollégám távol keleti (taiwani) kódost vett, amire én rögtön kibontás után feltettem a magyar 10H-t (sőt, a SIM-jét is én vágtam meg célszerszámmal), azóta használja probléma nélkül, már vagy 3 hete...
erről ennyit gyaníthatóan
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Helltak
őstag
válasz neo_xperia #8454 üzenetére
Szerintem nem lesz vele gond, megnéztem alaposan és egy megbízható kollégától van.
7.22.-én volt vásárolva, 3. tulaj vagyok, 75e ft volt nilkin tokkal és fóliával a kijelzőn. Makulátlan állapotú, mintha most vettem volna ki a dobozából.Oneplus 12
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Ez miért van ?
"You don't have permission to access "http://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW/LGE975/ANEUBL/E97510D_00/E97510D_00.kdz" on this server.
Reference #18.e5ff155e.1382466882.1fce335
"Miért nem tölthetek le EU 10D romot ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
choco01
addikt
válasz eladogeppc #8460 üzenetére
Ezt én is néztem..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
kovicska
aktív tag
-
eladogeppc
veterán
válasz kovicska #8462 üzenetére
Megköszönném ha valahová feltennéd, vagy megosztanád.
Azt sem értem, hogy akármilyen ilyen oldalról töltök le pl.:
"http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW238386573210987654321/E97510D_00.kdz"
akkor az miért szakad meg hol itt, hol ott ? Sok neki a 80Mbps letöltési sebesség ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
kovicska
aktív tag
válasz eladogeppc #8466 üzenetére
Tessék innét letöltheted : EU10D
[ Szerkesztve ]
Mortui Vivos Docent
-
eladogeppc
veterán
-
kovicska
aktív tag
válasz eladogeppc #8470 üzenetére
Sajnos nem tudom miért szakad meg, én kb egy hete töltöttem le onnét, simán lejött.
Mortui Vivos Docent
-
raverke
tag
Na. Elegem lett de nagyon!!
Megrendeltem a telenortól!
Neten keresztül, ingyenes házhoz szállítással 109284 Ft.
Remélem jó lesz. Mondjuk a garanciát nem láttam hogy mennyi és hova! Valaki majd informáljon erről!
No meg arról hogy mi a régió kódja!!
Erre majd rájön a 7600ft-os függetlenítés. Nem olcsó, de legalább drága lesz így a telefonom!
[ Szerkesztve ]
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom még aktuális-e de Korreai régiókódos (eredetileg magyar nyelv sem volt benne) Spanyol 10G rommal (az üzemidő miatt nagyon jó) buherálva rootolva több rommal kipróbálva sincsen semmi hálózat problémám, nem dobálja sem a wifit vagy a mobilnetet, vagy a GSM hálózatot, A pincében is tudok telefonálni ahol eddig a Sony és a HTC is elvérzett.Akinek ilyen problémája van az szerintem hardveres lesz
Remélem tudtam valakinek segíteni :-)
-
kovicska
aktív tag
válasz raverke #8472 üzenetére
Nekem jó, a telenyomortól vásároltam.
2 év Lg garancia van rá.
Nekem ez van a doboz alján : " HUN BLACK "
Véleményem szerint jobban jársz ezzel, mint az Ázsiaival, igaz drágább egy kicsit, de legalább ismered a származását, nálam ez fontos tényező volt a vásárlásnál.Mortui Vivos Docent
-
sunone
aktív tag
Nálatok mennyin megy a processzor? Nálam Eco mód nélkül is csak max 1198Mhz-ig megy csak fel.. System Tunerrel feljebb tudom húzni a max értéket 1500ra, de boot után visszatakarékoskodja a max értéket 1198ra.
A pillanatnyi sebesség on demand szerint ingadozik, csak a plafont veszi lejjebb. -
Jotz
csendes tag
Sziasztok,
Na pár nap alatt tényleg kicserélték a betört kijelzőt. Pontosabban az érintőpanelt és a kijelzőt együtt, mert eléggé össze vannak nőve. Kívülről úgy látszik, hogy a telefon elülső fele teljesen új lett ( a sérült fémes kerettel együtt lett kicserélve).
Remélem senkinek nem fog kelleni, de leírom a szerviz hogy ment. GsmLine-os a készülék, előbb tőlük kérdeztem mennyiért javítják. Vigyem be hozzájuk -mondták-, és hogy pár nap alatt válaszolnak, mivel ők csak szervizpont és központi szervizbe küldik be. Az egyébként teljesen korrekt tájékoztatás mellett ez nekem nem felelt meg, így rákérdeztem (persze nyilvánvaló volt a válasz), hogy ugrik-e a garanciám, ha másutt csináltatom meg a kijelzőt. Azt a választ kaptam, hogy a garancia akkor ugrott, amikor leesett a teló, szóval mindegy hol javítják. Ezzel semmi rosszat nem kívánok mondani róluk, már párszor vettem ott telefont és ha jobban belegondolok azt a követ sem ők tették oda, amire a masina leesett. :-)
Legelérhetőbb nekem Pesten a Keleti GSM volt. Oda vittem hétfőn, ahogy vállalták: csütörtökre készen lett.
Most meg hajtunk valami flip tokot, ha esetleg a párom kezéből megint ugrani akar a G, akkor már legyen valami védelem.Még egyszer köszi a segítséget!
Jtz
ui.: a készülék választás előtt állóknak egy másik nézőpont: A szervizesek, amikor a majdnem negyven rugós javítási költségről diskuráltunk, vigasztalásul elmondták, hogy sokkal jobban jártam, mintha xperia Z-m, vagy blade super-em lenne, mert azoknál -egyelőre legalábbis- vállalhatatlanul drága a kijelző csere.
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Feltettem az epsilon féle gyàri romot.
Az időjàràs app nem mükszik,de maga a rom az szuper,màs hibàval nem talàlkoztam.
Magyar nyelvvel indul,és csak ajànlani tudom,a g2 appok feldobjàk.
Lesz-e még mòkolàsa a gyàri romnak,tudja valaki? -
-dj-
csendes tag
Jó reggelt mindenkinek, megérkezett
Kérdés, korábban olvastam ezen az oldalon
[link]
megtudom nézni telefon merről van nekem
CE0168
beírva ezt dobja ki
168 SPR/Sprint VZVC LGLS970 875.75 MiB 137
Milyen ország valaki segítene mert nemigazán értem, volt korábban 1 lista miket lehet letíltani, valaki linkelné nekem azt nem találolom.üdv
l -
jooker82
nagyúr
aki teheti majd nézze meg élőben a G2 kijelzőjét,pazar....
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
CoroStar86
aktív tag
Szia! Hálózat eldobálásokkal egy hónap alatt egyszer találkoztam (az utóbbi időben a fórumban emlegetett "nem tudok hívni/nem tudnak hívni"-mizériára gondolok), de ez közvetlenül szoftverfrissítés után volt, egy újraindítás segített, azóta semmi gond. WiFi-vel abszolút nincs gond, a vétel erős közepesnek mondható. HotSpot-ként nem használtam. GSP nagyon tuti, én egy GPS AIDS nevű appot használok hozzá, ezzel 4-5 mp alatt talál és kacsolódik 8 műholdra. Autofókusz van video közben, akadozás nincs. Pár hozzászólással előbb olvasható, hogy a magyarországi LG szerint érkezik még frissítés "nemsokára" (poétikus időhatározó..., de már a mostani szoftverrel is közel tökéletes a telefon. Hibák? Többen panaszkodnak a már említett hívásproblémákra, amit egy újraindítás megold (itt szeretném hozzátenni, hogy oprendszer révén, androidos telefonokat ajánlott legalább hetente egyszer újraindítani, tehát nagy valószínűséggel nem is fogsz találkozni ezzel a bakival - már ha találkoznál vele egyáltalán). Sokan arra is panaszkodnak, hogy vaksötétben fotózásnál nem talál a kamera fókuszt. Erre is van egy nagyon egyszerű megoldás: fényképezőgépet kell venni - mert ez elsősorban egy okostelefon...
-
sunone
aktív tag
...halkan jegyzem meg, hogy a +8000-es szólásszám mellé már egy komolyabb összefoglaló is elférne. Sok ROM tapasztalat, szervizmenü használat, bootloader nyitások, egyebek egy helyen, tömören összefoglalva...
Van nekünk itt erre egy rátermett senior memberünk? -
koxminator
senior tag
Akkor szerinted ez komolytalan?
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
DarkDeer
senior tag
Sajnos az Epsilon rommal is előjött a hiba.
-
sunone
aktív tag
válasz koxminator #8487 üzenetére
Bocsánat, távol álljon tőlem az első hozzászólás minősítése! (a komolynál is lehet komolyabb valami)
..csak annyi értékes információt listáztak már itt a srácok, amit érdemes lenne összerakni, gondolok itt
- a már tekintélyes rom darabszámra - mindegyikről külön fejezetet lehetne nyitni (tapasztalatokkal),
- vagy a különböző importból beszerzett készülékek egyediségére (távolkeleti vas vs eur rom),
- vagy a rejtett menüben található hasznosságokra...stb.
Más telefonnál jól működnek az ilyen jellegű írások, a fórum könnyebbé válik az ismétlődő kérdésektől -
koxminator
senior tag
Ok, azt gondoltam, hogy esetleg nem olvastad, azért mondtad no problemo
Szerintem hamarosan tényleg nem ártana bővíteni némiképp, ráadásul valami olyasmire kellene megcsinálni, mint a "Milyen fülhallgatót?" című topik, hogy állandóan ott legyen a hozzászólások felett és 1 kattintásra lenyíljon.
Ugyanis sokan még arra sem veszik a fáradtságot, hogy 10 mp-es keresést hajtsanak végre, vagy akár az 1-es hsz-t elolvassák (ennek megtalálása is kb. 10 mp), mert azért az alapdolgok azért most is benne vannak...de ez minősítse azokat, akik ennyire sem hajlandóak.. akinek meg nem inge, az felül félmeztelenCégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
choco01
addikt
Egyébként konkrétan mi az előnye a garancián, frissítésen kívül a Telenoros EU-s készüléknek, mondjuk a MYS régiós készülékkel szemben?
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
válasz csababarca #8492 üzenetére
De konkrétan mi rajta a megbízhatóbb?
-
w333
félisten
válasz csababarca #8492 üzenetére
A hardver ugyan az ! mitől lenne már megbízhatóbb ?
(#8493) choco01
Semmi mert a 2 telefon egy és ugyan az !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kano
nagyúr
válasz choco01 #8491 üzenetére
Az, hogy működik normálisan és rendes garanciát kapsz rá.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
csababarca
őstag
Akkor biztonságosabb. Mindegy melyik szót használjuk, jobb normális helyen telefont venni.
Ugyanaz a telefon,de kevesebb a hibaszázalék...
Autót is előbb vennék szalonból,mint kereskedésből,pl.
De ezt én gondolom így, de ázsiai régiókódos telefont egyáltalán nem vennék!
És a normális garancia egy százezres telefonnál igenis fontos.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
w333
félisten
válasz csababarca #8496 üzenetére
Akkor így mondjad
Mert a 2 telefon ugyan az, csak garanciában van különbség !
A kolléga Choco01 szerintem a hardver -re gondoltiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
choco01
addikt
De most az első egy év garancia "teljes körű" nem?
Most frissíteni nem akarom, majd frissítem ha nagyon kell ahogy itt is csinálják..Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
jooker82
nagyúr
csak a gariztatása más,de a telefon ugyanaz,ugyanúgy az lg rakta össze.
LG G2 32 GB 4.4 AOS
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 4
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!