- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
miért jó ez az SD kártya szopatás?
tényleg nem lehet írni rá telefonnal?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
zachary
tag
válasz Alert89 #7825 üzenetére
Jelenleg, semmit. Egyelőre arra nem tudtam rávenni, hogy működjön, pedig jb alatt ment rendesen. Úgy látszik a root/sd mizéria mellett tudtak helyet szorítani annak, hogy a led se működjön, még az alap sem.
Mellesleg el kellett búcsúzni a négyzet alakú hívásfelvételtől is aktív képernyőnél, most már ilyen kis ablakban dobja fel, mint az sms-t, nem szép, de legalább jó csúnya.
-
Nus
tag
Nos az alap fajlkezelő mindent megcsinál, de a tc még egy mappát sem hoz létre nekem, legfrisebb verzió néztem a playen nincs újabb. Azt hiszem igy nem sok értelme a tc-nek. Láttam a tárhely menüben a cachet is lehet törölni így a ccleanernek sincs értelme ezután.
Üdv...
The sky was pink...
-
deminos
aktív tag
Érdekes ez a root probléma. Mégis eltűnt a root újraindítás után. 😭
Remélem hamar megtaláljuk a megoldást.Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
TeeJay
félisten
válasz bubus66 #7850 üzenetére
ööö mondasz valamit mert telefonnal még sosem írtam kártyára csak onnan másoltam telefonra fájlokat
végül is akkor nem nagy érvágás.
nos kivárok még 1 hetet hogy lássuk mik a tapasztalatok aztán én is frissítek szerintemMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
kaosz86
aktív tag
jó ideje lehetett olvasni már a kitkatos sd kari problémáról, nem értem mi ez a nagy meglepődés.
egyébként meg a szemét román k.... anyját annak a pár buzinak aki ezt a googlenél kitalálta -
deminos
aktív tag
De végre nincs fps csökkenés videó felvételnél. Végig megvan a 30 fps, még sötétebb helyeken is.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
tomika9988
tag
Végre megjött a kit-kat a telenornál is őőő 4.4-re van már használható root program vagy arra még várni kell ?
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
momo2828
tag
Van lehetőség arra, hogy a lockscreenen az órának ezt az undorító betűtípusát meg lehessen változtatni(pl arra amilyen a időjárásos widgeté?)? (KitKat van már fent)
A gyors dupla koppintásos kijelző bekapcsolás tényleg nem tökéletes, hazafelé a vonaton folyamatosan kapcsolgatta be a kijelzőt :/[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
-
momo2828
tag
válasz tomika9988 #7864 üzenetére
Ha a beállításoknál bepipálod akkor mennie kéne. Annyi, hogy ha csak simán megérinted kétszer az nem elég, egy kicsit erősebben kell, majdnem mintha kopognál rajta
-
forzamo
tag
A towelroot-olás után evvel Reboot Recovery rebootol recoveryben.
-
mediumgecso
őstag
Hogy kell download módba tenni a telót?? Nekem nem megy
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
mediumgecso
őstag
válasz mediumgecso #7868 üzenetére
KDZ-vel akarok frissíteni KK-ra, de nem értem.....
Kapcsoljuk ki a telefont, miközben a Hangerő- ( ha ezzel nem ekkor a Hangerő+ gombbal) gombot lenyomva tartjuk, dugjuk rá az USB-t (ha megjelent az DOWNLOAD MODE a telefon képernyőjén, el lehet engedni) és várjuk meg, míg a gép telepíti a szükséges drivereket!Nem értem, kikapcsolom, közben hangerő le vagy ha nem jó akkor hangerő fel, közben dugjam usb-re.....mivan?????
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
forzamo
tag
válasz mediumgecso #7869 üzenetére
A download mód csak rádugott usb kábellel működik és a lefelé gomb + power gomb
-
SkyLine3000
addikt
-
kisbarack
aktív tag
Én arra lennék kiváncsi a quick remote kibővült e 4.4en, vagy maradt az alap?!
Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
nagyúr
válasz tomika9988 #7861 üzenetére
Nekem még nem jelez frissítést
Végén kénytelen leszek PC Suite-tal frissíteni[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz mediumgecso #7873 üzenetére
Ki kapcsolod a telefont majd vedd ki az akksit, kb gy 5 mp ha ez meg van a A Hangerő - Gomb nyomva tartása mellet csatlakoztatod a telefon, előbb fog drivert telepíteni (lehet hogy azt írja hogy sikertele) nem kell vele foglalkozni az ami neki kell azt fel tette.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
forzamo
tag
válasz mediumgecso #7873 üzenetére
Bocsi
Fölfelé gomb :-)
Anny is elég ha nyomod csak a fölfelé gombot és ekkor rádugod a számítógéphez már csatlakoztatott usb kábelt.[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
válasz bubus66 #7876 üzenetére
A leírásodat követtem a logout-odon, és ott jártam amikor downloadba kell tenni, de nem tudom, most itt tartok....amit most írtál próbáltam, de minek kell történnie, mert nem csinált semmit.....
-
bubus66
nagyúr
válasz mediumgecso #7880 üzenetére
Igen azért van zárójelben a Hangerő + mert a LG 80% a Hangerő- gombbal lehet belepni a Download módba A Power gomb nem kell
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
SkyLine3000
addikt
Fotózás terén történt-e minőségi előrelépés KK alatt, vagy az optika szab határt a képességeinek?
Mert ahogy olvastam feljebb, videózásnál már legalább tartja a 30fps-t. -
mediumgecso
őstag
válasz bubus66 #7881 üzenetére
Elakadtam ismét....olyat csinál, hogy utolsó képnél "Select country and Language" azt nekem nem dobja fel, de az LG Mobile support tool felugrik, és frissítést ajánl fel D50510j??? WTF??? ezt kell előbb feltennem, és utána jöhet a 20b????
-
szabeska
addikt
-
nagyúr
Sziasztok!
Frissítés előtt és után ezt a factory resetet csináljam?
3845#*505# --> WCDMA Ony -->Factory reset
Köszönöm
-
deminos
aktív tag
válasz SkyLine3000 #7882 üzenetére
Sajnos mégsincs meg az a 30fps. Csak egy fokkal jobb lett. Most egy kicsivel több sötét kell az fps csökkenéséhez.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
fil
őstag
Csinálhatod ,ha akarod - akkor biztosan 0-ról indulsz ,lesz egy "tiszta" rendszered - ,de megpróbálhatod e nélkül is és meglátod ,hogy viselkedik. Az upgradet alapvetően így tervezték. Azért frissítés. Én felraktam factory reset nélkül. Így minden megmaradt úgy ahogyan volt. Én arra gondoltam ,hogy egy factory resetet ráérek akkor csinálni ,ha valami nem o.k.
[ Szerkesztve ]
-
laca7909af
tag
Sziasztok !
A rezgés a kapacitív gombok érintésekor erősebb lett kitkat alatt ?
Fotóminőség változott kitkat rendszernél, esetleg plusz opciók kerültek a kamera progiba ? Nem fogadott sms-nél jelez a LED kitkat-nél ? -
BOBAKILL
őstag
Na, felment a Kitkat. Ami feltűnt hogy gyorsabb lett. Szerintem látványosan, mintha jobban bánna a rammal.
Pár napot kell még használni hogy ítéletet mondhassak. Viszont pár dolog eltűnt. például kevesebb téma van, nincs új téma mint a G3-nál, a lezáró képernyő téma is egy darabra redukálódott a 4 helyett.
A knock-on frankón megy, viszont a knock-code kimaradt. pedig én azt vártam.
Szóval maradt egy kis savanyú íz a számban mikor felraktam, de abszolút megéri áttérni Kitkatra azt mondom!
Csak lesz még frissítés rá...
Még az ART-ot akarom kipróbálni hogy milyen. Bár nem hiszem hogy gyorsabb lenne tőle. -
hungar
tag
Jól működik, legalábbis eddig, az adat kapcsolat bekapcsolása. Előtte mindig repülő üzemmódból sikerült csak működésre bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest