- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
Sziasztok,
Apró problem Adott egy tp-link wr841nd-s router. Itthon wifin keresztül ezen netezek. Digi netem van, eddig 20/10-es csomagom volt. Speedtest oldalon, szépen jött is a 20/10, telefonon is megnézve wifin is elérhető volt ez a sebesség. A digi, most ezt a csomagot megemelte 50/30-ra. Gépen szépen meg is van ez az érték, wifin keresztül telefonon mérve viszont "csak" 30/30. F6-al lenne probléma??
Routeren nem történt semmilyen állítás....ennyit tudna a router??? Valakinek ötlet?Motorola Edge 30 Fusion
-
beis-compo
tag
A PC is WiFi-n át hozza ezt a sebességet? Mert nekem úgy rémlik, hogy a 300Mbit az gyakorlatban még bőven nem több 30MB/s-nél.
Arról nem is beszélve, hogy mi az a szerver ami ekkora sebességgel kiszolgálna téged (meg még sok másik felhasználót is). Egy pár éve még a laptop-winyók sem voltak képesek ennél gyorsabb adatátvitelre. Ezek hangzatos reklámok, parasztvakítás még.[ Szerkesztve ]
-
kaosz86
aktív tag
nálam nem is lehetséges a gyári app letiltása j-s telenoros telon
-
kaosz86
aktív tag
Szinkronizálással bajai vannak. Nem tudom a céges zimbrafiókom beállitani, csak j-s update előtti biztonsági mentésből tudom visszaállítani a zimbra fiókot, kézzel hiába adom meg a paramétereket nem tud csatlakozni.
-
iron1966
tag
Rootold ki a telót és akkor bármelyik gyári appot tudod fagyasztani.Link2sd appal.
-
Szállító76
tag
Sziasztok
Vettem egy Bluetooth fm transmitter MP3-t és sehogy se tudom működésre bírni, hogy a telefonon lévő zenét lejátszá. A hívás és a hívás fogadás működik. Valakinek van esetleg ilyen kütyüje ?[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
-
fil
őstag
válasz eddie17 #7314 üzenetére
Az "n"-es protokoll csak a lehetőségét teremti meg annak ,hogy akár a szabványban leírt sebességet is le lehet érni. Nem minden eszköz van a max sebességre felkészítve. Pl. az én routerem is csak 150 Mb/s-es ,pedíg az is n-es.
A linkelt leírásban lévő összesítő táblázatban nézd meg a "jellemző sebesség" oszlopot. Azért az messze van a max.-hoz.
Aztán azt is vedd figyelembe ,hogy a nagyobb sávszélesség erősebb procit is kíván. De ,most őszintén ,mire nem elég egy telefonon az 54 Mb/s?[ Szerkesztve ]
-
Dexter68
addikt
Csináltam egy fullHD videófelvételt a telóval és megpróbáltam DLNA-val lejátszani az okostévénken. Na abba pl. elvérzett szegény. Mondjuk csak teszt volt, simán megvagyok enélkül
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
eddie17
addikt
-
enzahobi
aktív tag
Sziaztok!
Elkövetkező napokban tervezem egy F6 megvételét, és igaz, hogy sok infót már elolvastam róla, de valahogy még nem áll össze/nem tiszta minden...:/
Szóval légyszi pontosítsatok/válaszoljatok kérlek!)
0.
Van e több verzió a telóból, pl az itthoni telenoros és a külföldi Metropsc vagy T-mobos között van e különbség?
1.
Most akkor van e már bill kombóval indítható recó a telóra (ami nem wipeol mindent)? -egyáltalán ami a wipeolós, az most állandó recó, vagy csak ilyen "futatott" cucc?
2.
Ha a kingoappal rootolom, akkor teljesen unrootolni is lehet, úgy hogy ne maradjon nyoma?
3.
Használ/telepítette-e már rá valaki DSP managert (a lib fileokkal együtt) vagy Pureaudio Engine-t
3.
Az appból indítható recó (most hirtelen nem találom a linket) az ugye nem flasheli a recó-t csak futtatja, van e ennek az appnak valamilyen típus megkötése, hogy mondjuk csak a 10c-s telókon megy?
4.
Van-e olyan run.bat-os módszer, amivel pc segítségével el tudjuk indítani a recovery-t a telón anélkül, hogy felflashelnénk rá? (pl lementeni a gyári recót) akinek volt OT-995-je az biztos ismeri.
5.
A KDZ-s módszerrel ha jól értem, teljesen visszalehet állítani a telót gyári állapotába, még akkor is, ha nem megy a teló (mert pl véletlen töröltem a framework.res apk-t -sajnos volt már ilyen )Most kb. ennyi jutott eszembe, remélem senkit nem zavartam a kérdésekkel, és köszönöm mindenkinek aki rám szánja az idejét és válaszol
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom a telefon megvételén. Esetleg valaki élménybeszámolna, negatívumokkal együtt... Ha esetleg valakinek volt előtte lg 4x hd-ja akkor a két telefon összehasonlítása lenne maga a tökély.
Ps4, Xiaomi 11T
-
adsl
aktív tag
Arra keresnék megoldást hogy a menü-->beállítások fehér hátterét átlehet-e állítani pl feketére?Nem arra gondolok hogy a menü-->beállítások-->kisegítő lehetőségek-->ellentétes színek-et bekapcsolom.Mert attól a kijelző meg minden más is megváltozik.Ha valaki tud valami ötletet,megköszönném.
-
bubus66
nagyúr
válasz enzahobi #7320 üzenetére
0. a Telenoros és a Telekomos között az a különbség, hogy az egyik 20 a másik 30 elő hívóval működik Meg más alkalmazásokkal pakolta tele a szolgáltató. A külföldi attól függ, hogy honnan való. Mert van D500 és D505 ugye ez a mienk. D500 4 GB tárhely 5 MP kamera a D505-bam 8 GB/4GB Szabadon felhasználható, és 8MP kamera. De keresek neked ha rá érek és lesz ídő, hogy mi a különbség a D500 és a D505 között
2. Persze lehet UNNROTOLNI csak (jó ing legyen a szervizesen)
4. Nincs olyan ami a gyári recoceryt behozza. A Custom recoveryt meg a DroidExplorer vagy akkor a run.bat.ba be írva reboot recovery és lás csodát az esetek 99% elindul.
5. A KDZ-vel sem lehet nyomtalanul a ROOT-ot eltüntetni. Azt, hogy te nem találod meg ez nem jelenti azt hogy a szervizes sem fogja meg találni(persze ha akarja)
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
iron1966
tag
Itt nem lehet átállítani a szint.Van egy progi Build Prop Editor a neve abban kell a színkódot átállítani.Az alcatalemnél simán átállítottam de az LG--nél nincs meg az a fájl ami ezt tartalmazza.Egyébként a fájl a persist.cna.sys nevezetű és ott a fehér kódját átírod a feketére.Fehér kód a 01 a fekete a 00.Csakhogy itt nincsilyen fájl.Úgyhogy először azt kell megtudni hogy mi tartalmazza a színkódot.
-
bubus66
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #7325 üzenetére
(#7325) attilasd
Úgy, hogy van egy log fájl, amit te nem nagyon tudsz elő hívni, (vannak, készülékek ahol elő lehet csalogatni) és ha a szervizesen esetleg rossz ing van, megnézi akkor ha ROOT-olva volt sajnos ott látni fogja, és repül a garancia. Azt hogy egyszerűen frissíteni akartam az L9-met a gyári frissítővel, és azt meg csinálta végig ment az egész folyamat csak a telefont nem lehetett bekapcsolni többet, annyira össze kuszált benne, hogy a HR sem tudtam (tuk) a szervizbe megcsinálni, Csere lett a sorsa. Sajnos, mert ha alaplapot cseréletek volna, akkor lett, volna egy nyitott bootloderrel, független telefonom. Úgy, hogy a gyári frissítővel is vigyáz, igaz ezt kivédeni sajnos nem lehet.
(#7327) iron1966
Valószinűnek tartom, hogy a systemUI.apk vagy a framework-res.apk tartalmazza. és az egy xml fájl.viszont ha módosítód akkor signozni is kell utána nem biztos, hogy működik
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
fil
őstag
válasz eddie17 #7317 üzenetére
Nálam nem egyforma a noti és a telefon.
A teló 38,1/ 39,75 (down/up) ,a notebook pedíg: 91,43/54,30 wifin (vezetéken 94,31/54,35) A wifi és vezeték közötti eltérés persze olyan kicsi ,hogy lehet véletlen szóródás is. De a telefon következetesen lassabb.
Tehát látszik ,hogy a telefon jóval kevesebbet tud mint az ugyanazon a routeren lévő PC. Ezért gondolom ,hogy vagy a wifi interface-e lassabb ,vagy a proci határolja le.[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz bubus66 #7328 üzenetére
Ez nagyon érdekes. Azt hittem hogy full gyárira vissza lehet állítani, de ezek szerint nem (sajnos).
A G2 topicban még rákérdek a témára, ha már 30-40 ezer hozzászólás után még senki sem vetette fel a témát, pedig 5-ből 4 kérdés a rootról és mókolásról szól!!
Nekem rootolt a tabom, de csak azért mert a 4.4 miatt nem lehet normálisan SD kártyára írni.
A KDZ-el már sokan megszívták, vagy jó lesz vagy nem. -
stefi68
addikt
Mindent lehet, de a rendszerfájlok módosítása nem hétköznapi művelet.
Amint írtam, az adott háttérkép az /system/framework/lge-res.apk-ban van, abban is a res\drawable-nodpi\ helyen.
Meg lehet próbálni szétbontás nélkül kicserélni de előfordulhat, hogy rendszerindítás után hibaüzenet hegyek jelentkeznek, mivel az lge-res legalább olyan alapszintű rendszerfájl mint a framework-res.Egyszerűbb lenne az élet, ha lenne egy custom recovery-nk mert akkor nem egy futó rendszer alatt kellene cserélni a rendszerfájlokat. Egy sima update.zip-el csereberélhetők lennének azok és gebasz esetén visszarakható az eredeti.
Kísérletező kedvű kipróbálhatja mi lesz az eredmény...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
enzahobi
aktív tag
Xpodes framework-kel és Xblast modullal ki lehet cserélni más színüre, de nem biztos, hogy mindenhol jól fog kinézni.
bubus66: Köszönöm válaszod! kellően elbizonytalanítottál , az a baj, hogy root nélkül számomra az android egy kalap k@k@, 10ből 9 appomhoz kell a root, (vagy sok pénz, hogy megvegyem őket) +az Xposed is egy nagy csoda, kb annyi featuret lehet hozzáadni a telóhoz mintha egy cm-et, vagy pa-t használnál.
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
dunc
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #7332 üzenetére
Az LG szoftverével rakd újra, akkor alap lesz!
Root kingroot ne!!!!
-
f(x)=exp(x)
őstag
Ez csak a G2-n működik? Nem gond ha kipróbálom más LG-vel is?
dunc:
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz stefi68 #7333 üzenetére
(#7333) stefi68
Meg lehet próbálni szétbontás nélkül kicserélni de előfordulhat, Ezt hogyan lehet, akkor kivitelezni hogy a drawable-nodpi kicseréljem a képet? mért én még nem tudtam ugy megcsinálni az ilyen apk-kát hogy a az apk-tool-la ne kelljen szétszedni. De ha te tudsz ilyet az nagyon várom.
(#7332) attilasd
Vissza lehet állítani gyári állapotra, de mint mondtam javításkor szervizese válogatja, volt bent részem
(#7334) enzahobi
Nem tudom mihez kell ROOT, viszont nekem vannak okosított appok, amik az okosítót Googlepléyről van letöltve sőt az oldalamról 90%-ka letölthető vagy ami nincs meg kérhető, és csak 5 $ került a fejlesztőnek való fel ajánlásommal. Igaz az Okosított csak 4.0 vagy 2.3 rendszeren működik.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #7339 üzenetére
Lehetni lehet csak azt nem értem, hogy ha az apk- nem szedem szét akkor hogyan tudom szerkeszteni.
Jelen állás szerint csak az lge-res.apk szerkesztésével lehet. Ahogy te szereted volna sajnos nem lehet.A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
stefi68
addikt
válasz bubus66 #7338 üzenetére
Igaz, hogy nem mostanában volt amikor utoljára apk-kat buheráltunk, még a Zte Blade idején.
Az egyszerűbb módosításokat mint ikonok, képek cseréje, megcsináltuk úgy hogy nem kellett az apk-t szétbontani. Egyszerűen felül lett írva az eredeti képfájl. persze formátum, méret, stb. szempontból stimmelnie kellet az újnak.
Pl. ITT egy link hogyan is..... Nem egy mai írás de szerintem az apk-k szerkezete nem igen változott azóta.
-
iron1966
tag
Ez az Xblast Xposed modul egészen jónak tűnik.
-
stefi68
addikt
válasz f(x)=exp(x) #7345 üzenetére
Mit is linkeljek?
Hogy mi nem működik az XBlast-ban vagy hogy melyik GravitiBox-ról van szó....◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
stefi68
addikt
válasz f(x)=exp(x) #7348 üzenetére
Play-en én nem találtam
Az Xposed modulok itt vannak [link]
Keresőjébe beírod: GravityBox ... és a [JB] változat kell.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest