- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schlaffer76
újonc
válasz f(x)=exp(x) #8098 üzenetére
Egyébként a Google Keyboard APK lett volna az, 121%-nál failed és most 0-ról indult.
-
BOBAKILL
őstag
válasz Schlaffer76 #8097 üzenetére
Azt igen, de 103%-ot még nem.
Lehet felizgatta magát a telefonod a trailerektől. -
Bass
addikt
A vaku feltunk mar valakinek? Ugy vettem eszre hogy fokuszalasi gondok vannak,valakinek feltunt ez?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
dunc
nagyúr
Felraktam a KK t és most es file managgerel nem tudok másolni a telefonon belül, se sd re, se belső memora!!!
-
MODERÁTOR
-
dunc
nagyúr
válasz Viktor0610 #8106 üzenetére
Eddig jó volt Az első rossz pont KK alatt!!!
Eltűntek a fileok stb!!! Mi ez a szar!!!???[ Szerkesztve ]
-
VOid
tag
Úgylátom ez a KK csak több bajt csinál mint amennyi hasznot hoz, csak azt nem értem hogy akkor mit ültek rajta ennyi ideig? Így már csak meg sem fontolom hogy felrakjam
-
Bass
addikt
Ilyen nalam is volt a gyari file kezelovel toroltem majd nem latta az sd kareszt hiaba vettem ki majd raktam vissza semmi,restart semmi,kivesz tabeletba berak az latja,pc kartyaolvaso latja,masolok ra egy filmet ,teloba vissza latja es azota most ok he,nem ertem. Azert aggodni nem kell majd legyuri a gyermek betegsegeit. Hasznaljuk azt majd gondolom javitjak
-
REXIS
tag
Értesítő LED problémára a megoldás:
Biztonság menüpontban van egy olyan, hogy értesítés- hozzáférés, kell tenni egy pipát a "notification" rendszerfolyamat mellé. Gyárilag nem volt engedélyezve..Ja, és a LED-nél is a külső alkalmazás kipipálatlan volt eredetileg.
[ Szerkesztve ]
-
forzamo
tag
Az SD kártya írhatóvá tételére megoldás : [link]
Elég hozzá a towelroot és pl. egy rootexplorer fájlkezelő.1. Using a root-enabled file manager, navigate to /system/etc/permissions
2. Edit platform.xml and find the WRITE_EXTERNAL_STORAGE permission.
3. Add an additional group definition for this permission...<group gid="media_rw" />
4. Save the changes to the file.
5. Restart.Kb 1 perc kijavítani.
[ Szerkesztve ]
-
DarkDeer
senior tag
-
dSERiES
senior tag
Nem macera abszolút. Telefonról towelroot.com, lambda jelre kattint, tr.apk letölt, futtat (ismeretlen alkalmazásokat engedélyezni kell a biztonság beállítások alatt először), aztán a menüben ott lesz a towelroot elindítod -> make it ra1n gomb (legyen net kapcs.) és már rootolt is vagy (a következő restartnál elveszik), megcsinálod a fix-et, restart és el is tűnik a root, de már írható az sd.
Bonyolultabb leírni mint megcsinálni(vagy ha nem akarsz szívni ilyen fájl átírásokkal, a KitKat SDfix tök ugyanezt csinálja meg. Ha kész, törölhető is az alkalmazás...
[ Szerkesztve ]
⊿sff⊿
-
kaosz86
aktív tag
más telefontulajok arra panaszkodnak, hog kitkatban akkor nem megy a nitification led, ha stamina üzemmódban van a telefon. Nyilván olyankor teló kikapcsol minden felesleges energiafogyasztót. Nem mondom, hogy ez ti esetetekben így van, csak ezt olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
Faby
senior tag
válasz seraggi #8091 üzenetére
Ha 90 mega volt az adatkereted, akor az egy régi Okostarifa90 csomag volt. Ennek úgy működött az adatforgalmi kerete, hogy böngészés, e-mail és google navi nem számolódott bele az adatforgalomba. Tehát ha csak böngészés volt pl akár megosztva a tableten is, nem youtube meg netrádio vagy egyéb stream, akkor valóban nem számolta.(előnye volt még ennek a tarifának, hogy nincs tiltva benne a viop)
Gondolom, ahogy váltottál csomagot az F6-tal (250 megából ítélve Smarttarifa2), olyanra sikerült, aminél ez már nincs így, ezért fogy el mindig a kereted.
Megoldás lehet a plusz keret vásárlása, vagy váltás felfelé Smarttarifa3-ra, abban kicsit másképpen ugyan, de szintén nem számolja a böngészést, e-mail és google navi forgalmat a havi keretbe. (Illetve számolja, csak nem lassítja)A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Bass
addikt
A led nem is fog normalisan mukodni,nyomjatok ra es a felsorolt alkalmazasokra a led opcioknal ,nincs felsorolva sem a viber sem a face semmi es meg csak beallitani sem lehet .Ezt a romot elb.... mar csak remenykedni lehet h javitjak a hibakat,ha nem akkor visszarakom a regit de addig is kitartok 😄 Tenyleg telenoros root nelkuli telora vissza lehet rakni valahogy a regi rendszert?
-
Skyhigh
aktív tag
Felsorolom azokat a problémákat amik KK-nál vannak
Minden olyan LEd értesítő aminél a rendszer a képernyőt nem ébreszti fel, nos az nem működik (Felvettem a Light Manager programozójával a kapcsolatot ő is megerősítette, hogy lesz-e fox az kérdéses)
IR távirányító csak widgeten működik lezárt állapotban, home gomb kétszeri megnyomására NEM.
Ha lezárt telefonról a Qslide-n lévő alkalmazásokat elíndítjuk akkor nem történik semmi (illetve igen, de ahoz külön még egy mozdulattal fel kell oldani a képernyőzárat, így ennek sok értelme nincs)
A gyári böngésző akadozik
Ha a bekapcs gombbal lezárod a telefont majd 1-2 mp később újra megnyomod a gombot van egy 1-2mp-es reakció idő.Amit javaslok mindenkinek aki bármelyik problémával is küzd, jelezzük az LG-nek van vmi FB chat vagy email is (lényeg hogy írásban), mert csak úgy van esély bármilyen fix-re. (Belső infó, hogy volt olyan teló aki pont ezért nem kapta/kapja meg a KK frissítést [és lehet nekik jobb is], mert világ szerte 22-vel kevesebben kérték, mint azt az LG kitűzte. amikor meg bejelentették, hogy nem kapja meg a teló aKK-t vagy 2000 dühös felhasználó háborgott [azokon felül akik már korábban valamilyen formában jelezték az igényt KK-ra])
[ Szerkesztve ]
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
Skyhigh
aktív tag
válasz DarkDeer #8112 üzenetére
Az probléma összetettebb, mint láthatjátok a gyári programnál is a "problémás" jelzések máshogy vannak máshogy kell beállítani őket. ez azért van mert ezek a jelzések nem ébresztik fel a képernyőt, a többi mind igen...
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
-
bubus66
nagyúr
(#8119) Bass
Vissza tudod tenni tegnap raktam vissza Telekomos 2 meg egyet Telenorosra. az automatikus OFFLNE-vel simán vissza megy.
(#8121) Skyhigh
Amit javaslok mindenkinek aki bármelyik problémával is küzd, jelezzük az LG-nek van vmi FB chat vagy email is (lényeg hogy írásban) Te még hiszel a mesékbe, összegyűjtik mint anno az L9 és az L7-nél irt dolgokat, max adnak ki egy javítást (ami semmit nem fog megoldani)nesze user fogd be a szádat utána, meg magas ívben sz@rnak mindenre. Ezt én (és egy pár fórumtársam) már kijárta. Úgy hogy mi már a mesékben nem hiszünk, pedig nekem még protekcióm is van.[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
forzamo
tag
A hidden menüben a HW device Test ben a Touch LED test menüben az RGB színeknél a kék szín nem ad visszajelzést az értesítő lednél. A red green bekapcsol a blue nem. Másnál is így van? Lehet csak a kék értesítések nem működnek?
[ Szerkesztve ]
-
dSERiES
senior tag
válasz forzamo #8126 üzenetére
Érdekes... amúgy:
"Érdekes mert az /etc/emotional_led mappában kb. 30 féle led szín konfigurciós fájlnak kinéző txt van. Lehet nem volt idejük beállítani mindet normálisan."
Jelly Bean ROM-ból nem lehet áttenni a LED config fájlt? ...vagy totál más módon vezérli a KK⊿sff⊿
-
adsl
aktív tag
Azt olvastam neten hogy sok Lg készüléken nem működik a Light Flow alkalmazás,hozzá teszem nekem se.JB van fent és úgy állítottam be ahogy itt mondták,de sajnos nekem nem működik.De lehet Én nem csináltam valamit jól.
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Egyszer már írtam, hogy kéne a telómhoz hátlap. Kaptam rengeteg tanácsot, hogy vegyek tokot. De nekem eltört a hátlapja! Nem tok kell, de a google is csak azokat dobja. Szóval plíz, valaki segítsen, hol vehetek FEHÉR HÁTLAPOT????
A legjobb az lenne, ha bordázott, recés lenne. -
internetezoo
senior tag
Towelroot + SDFix: KitKat Writable MicroSD [link] Megoldotta.
Milyen programnak, beállításhoz, probléamegoldáshoz kell még root jog?
-
dunc
nagyúr
Gyorsan indul, de nincs média keresés, hogy tudok vele inditani média keresést?
-
Dexter68
addikt
Egy kitkattól független kérdés:
Arra nincs lehetőség, hogy usb-vel rádugva a pc-re tényleg usb drive-ként viselkedjen? Mert számomra ez a totalcommanderes-plugines-hálózatos trükközés nem jelent kompromisszummentes megoldást. Ezt mondjuk a nokiának még a symbianos időkben elnéztem, de, hogy 2014-ben ennek így kéne működnie... Mintha valami iphone-t vettem volna
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
rajo1911
csendes tag
Valami nem oké most a telefonnal... Este itt hagytam töltőn és 7 óra alatt csak 97% lett. Le vettem töltőről újra indítottam és vissza raktam de reboot után is még egy órával később is 97%van. Ilyenkor mit lehet tenni?
Samsung Galaxy: S21 FE, A70, Buds Live.
-
-
Lattila88
csendes tag
válasz Skyhigh #8121 üzenetére
Felkerestem az LG-t a KITKAT frissítésekkel kapcsolatban.
Azt írták, hogy a mai napon várható egy javító frissítés.
A tartalmáról sajnos nem tudtak pontos tájékoztatást adni.
De valószinüleg az eddig felmerült problémák javát orvosolják!Várjatok türelemmel, én is azt teszem!!
Ez előtt S3 Samsungom volt és hasonló, hanem még komolyabb működést gátló problémákkal jött ki a 4.3 frissítés. Jóval drágább telefonon... de aztán küldtek egy kis javítócsomagot és minden rendben lett.
Várjatok türelemmel!
Üdv: L. Attila
-
REXIS
tag
A külső alkalmazásnál azt értettem, hogy a LED menüben az "Alkalmazás letöltés" mellett nem volt pipa.
Ez ennyire random, hogy kinek hogy működik?
Nekem tökéletesen, lezárt képernyővel is. -
johnny63
tag
Én miután leszedtem és csináltam rendszer visszaállítást, azóta jól működik. Persze vannak kisebb hibák, de engem amúgy sem zavar. Majd kivi leszek miket raknak ebbe a javítóba. Ha a LED-es probléma, akkor onnantól nekem tökéletes lesz.
-
baly2u2000
tag
-
internetezoo
senior tag
Aki towelroot + SD fix alkalmazással orvosolta az SD-re írás problémát, a KitKat javító frissítésnél galibát okoz majd?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3x duál SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest