- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz shogilaslow #7049 üzenetére
Azt honnan szedted???
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
ludla
őstag
válasz Batistuta87 #7048 üzenetére
Nálam is ez a helyzet Néha jól működik máskor meg nem akarnak jönni az üzenetek.
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
Batistuta87
csendes tag
válasz baly2u2000 #7053 üzenetére
Én is ezen kattogok. 0-24-be megy a wifi és a mobilnet is,szóval másra nem tudok gondolni. A szinkronizálásban kéne turkálni ?
[ Szerkesztve ]
-
DrDobos
őstag
Sziasztok
60k-ért venném ezt a készöléket.
Megéri?
Fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézés) + az alapfunkciók és böngésző is jó legyen. Természetesen a rendszer legyen gördülékenyEzekre az elvárásokra megfelelő? Vannak komoly bugok?
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
-
beis-compo
tag
Egy fura észrevétel: tegnap visszakaptam a szervizből (T-mob) a régi telómat, ami helyett vettem az F6-ot (ami pár helyen csalódás). A régi egy OT-995 Alcatel, aminek a kikelzője állítólag nem IPS. Ehhez képest, akárhonnan nézem a két képernyőt, totál ugyanaz a betekintési szög, és nincs színfordulás se, stb. Hogy is van ez? Mindenhol azt olvasni hogy ennek nem kéne így lennie.
-
Ricardo
titán
válasz beis-compo #7062 üzenetére
Vannak jó hagyományos TFT panelek.
Olvastad a 995 tesztet?
"A képernyő nem mondható kicsinek, a 4,3 hüvelykes képátlóval rendelkező megjelenítő miatt maga a telefon is jókora méretekkel rendelkezik. A felbontása 480 x 800 pixeles, a megjelenített színárnyalatok száma 16 millióra rúg. Egy mezei TFT-LCD panelről van szó, abból viszont a jobb fajtáról: a színek élénkek, a betekintési szög pedig nagy, szinte bármilyen szögből nézve remek képet kapunk. "Az S4 active is hagyományos TFT-t kapott, mégis dícsérik a kijelzőjét.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
Miben csalódás az f6?
Ma mennék megvenni, eddig mindenki dicsérte.
???Renault power
-
beis-compo
tag
válasz Ricardo #7063 üzenetére
Jóhogy olvastam, a cikk miatt döntöttem mellette, bő másfél éve .
Sajnos volt vele gondom rendesen (töltője két hétig élt, a GPS meg egy hónapig, utána sokszor csak percekre volt képes navigálásra, de most volt először gariba, mert megölte a SD karit, és ezzel betelt a pohár), alaplapot cseréltek benne, és adtak új SD kártyát is. Majd párom elhasználja (kap valami csajos tokot), remélem nem lesz több hiba vele.
Az F6 jóval gyorsabb, viszont borzasztóan hiányzik a fényérzékelő, nem értem ez miért nem alap ennyiért. Illetve miért nem lehet halványan jelezni hol vannak az épp nem világító kapacitív gombok, és a LED-villanónak miért nem lehet a fényerejét állítani, mint a 995-ben. Szóval néhol visszalépés ez. Persze néztem ebben az árban rengeteg félét, de mindből hiányzik valami.. -
SkyLine3000
addikt
A régi Samaung Galaxy W-mnek is olyan volt a kijelzője, h szinte minden szögből hibátlan volt. Abba is jó tft panelt szereltek. Van különbség tft és tft közt is nem kevés.
beis-compo: ezek közül engem egyik sem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz SkyLine3000 #7067 üzenetére
Ezt én is aláírom
Érdekes, hogy mindig ugyanannál a telefonnál kötünk ki
-
beis-compo
tag
Nem rossz az F6, ár/érték aránya pedig verhetetlen (dominós, neten rendelve 49e házhoz hozva). Viszont így csak 1 év a gari, nem kettő mint elôfizetéssel! Azért ez milyen már
Fényérzékelő pl. az utolsó 3 telefonomban volt (mitôbb, a fényképezőmben is van (NEX)), de kénytelen voltam lemondani róla, mert pár nap alatt végigbogarászott teló-tesztek, illetve megtapogatott készülékek is meggyőztek róla, hogy ez jobb gép mint a kinézett többi. Nálam esélyes volt az OT-IDOL, abban minden van, de egyrészt cserélhetetlen az akkuja, másrészt nagyobb (habár vékonyabb, de felfelé meg hosszabb) és egyszerre nyomkodva szembetűnően lassabb mint az F6.
Az F6-ot használva szembesültem a fizikai home-gomb butaságával, (ez erősen szubjektív!!) hogy bekapcsolja az alvó telefont, a zsebemben/táskában/bármikor. (Mondom, ez nekem fura csak, mivel az elôzô előlapján egy gomb sincs). A másik, viszont jóval lényegesebb, és megvétel előtt szinte lepróbálhatatlan, hogy milyen a hangja a cuccnak. Telefonáláskor az F6 torzít ha hangosra veszem, mármint nem kihangosítva, hanem sima telefonáláskor. Kihangosítva telefonálás korrekt, autóban navigáláskor is tökéletes a hang. Viszont zenehallgatáskor a nyomába sem ér az alcatelnek, ugyanazt a zenét Youtube-n meghallgatva, kb egércincogás, egy vicc.
Ügyes dizájn fogás, hogy az F6 többek szerint (család, haverok) is vékonyabb mint a OT995, ez illúzió, valójában vastagabb, de a széle kialakítása az ellenkezôjét sugallja. Inkább csajos az elvékonyodó széle, de majd veszek rá valami tokot.[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
válasz beis-compo #7069 üzenetére
Mi az hogy csajos a széle? :S Ugyan már.
A hang torzitasra megoldas mar van, olvass vissza. Ki kell kapcsolni a hang beallitasok/ hangerthetoseget. -
beis-compo
tag
válasz BOBAKILL #7070 üzenetére
Habár nem olvastam ezt, de magamtól is megtettem azonnal, nem javult semmit. De ha nem csutkán van a hang, hanem két rublikát lejjebb, úgy jó, ameddig nem süketülök meg, addig így is jó lesz
A szélét nem hibának rovom fel, csak észrevétel, nem markánsan kezdődik. A leejtést tesztelte már valaki? (Mármint nem szándékosan) hogy törik reped-e valami. Az 995-nek alu a széle végig, de egy 50cm eséstôl, kanapé mögé, parketta záróra, behorpadt (még pár hónaposan), nem tudom F6 lehet rugalmasabban tolerálná? És most vettem észre, a szerviz elrepesztette ezt az alu keretet felül, gondolom szétszedéskor. Ba__ák meg. -
nagyúr
válasz beis-compo #7069 üzenetére
Nekem nem torzít hang egyáltalán.
-
zachary
tag
válasz beis-compo #7071 üzenetére
Ó az esést én már teszteltem, zsebből biciklizés közben. Az akkufedél javarészt felfogta,pedig sarokra érkezett, a keret két helyen lepattogott és gyakorlatilag ennyi. A régi sonym kisebb eséstől jobban megroggyant, pedig tokban volt. Ha gondolod még képet is dobok
-
Bass
addikt
Sziasztok a menut nem tudja valaki hol lehez atirni? Build propban nem talalom
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
Bocsi a szinet feherrol feketere :-)
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
internetezoo
senior tag
Asus tabletre megjött a KitKat 4.4.2. Szebb, praktikusabb megoldások. Két lehúzó sáv van.
627 mb volt a rendszerfrissítő fájl.[ Szerkesztve ]
-
beis-compo
tag
Láma kérdés: mi a titka a 30fps videofelvételnek? Nekem csak 25fps vesz fel, 720p-n is, tehát nem felbontásfüggő. Nem találtam ilyen beállítást a kameránál.
-
järgenGuRu
csendes tag
Nincs valami jófajta Rom a telóra?
-
mr.tamasbiro
őstag
Ha a fizikai gomb zsebben megnyomódik akkor a telefonzár azért rajta marad nem?
Lesz rá kit kat mostanában? -
beis-compo
tag
válasz mr.tamasbiro #7079 üzenetére
Ha be van kapcsolva rajta a képernyőzár valamilyen formában, akkor zárva marad.
(Az elôzô telómon, mivel nem lehetett rendszerszinten kikapcsolni mint itt, direkt feltettem egy kikapcsoló (feloldó) appot. Itt a kikapcsolása kockázatos a megnyomhatóság miatt) -
seraggi
csendes tag
válasz internetezoo #7076 üzenetére
Nekem már másfél hete a 4.4.4 van asus tableten. én már nagyon várom, hogy F6-ra is kijöjjön a kit-kat, mert tablet után furcsa nekem a telo. szóval hajrá LG.
-
Pici
tag
válasz mr.tamasbiro #7079 üzenetére
Xiaomi 12T Pro 5G [8/256] / Amazfit T-Rex 2 / H96 Max X4 [4/32] (CoreELEC)
-
BOBAKILL
őstag
válasz järgenGuRu #7078 üzenetére
De van, a gyári. Ez elég jól van optimalizálva, ennél jobban már nemigen lehet.
Mondjuk én kipucoltam kicsit rootolás után, de valójában nem is kell ez sem; csak letiltani a nem használt alkalmazásokat.
Ha nem tetszik a kinézete akkor van bőven a play-en elég launcher. Illetve lehet letölteni jó pár témát hozzá. (pl Htc, Samus, Sonys is van rá) Valahol volt egy link itt a fórumon...#Pici: Na, ez jól hangzik, kíváncsi leszek rá az a pár nap az mennyi is lesz végül.
Nekem csak a konck code és a knock on kellene, ki vagyok békülve a 4.1.-el is. De biztos felrakom az újat ha megjelenik.[ Szerkesztve ]
-
johnny63
tag
Szerintem ez olyan válasz, mintha ráütnék a hasamra..... húúú mit mondjak.... 2 hét és jönni fog
-
bubus66
nagyúr
válasz shogilaslow #7085 üzenetére
Én mostanában elég sokat beszéltem az üygfál szálgálattal, (sokféle ügyben) és nem jelentkezett a számlámon
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
SkyLine3000
addikt
válasz järgenGuRu #7078 üzenetére
Mivel a gyári elég jópofa, ezért nincs rá elvileg főzött, mert minek? Ez a főzött rom dolog amúgy főleg Samsungos beidegződés... Volt benne részem. Sztem egy főzött rom csak ártana a rendszer stabilításának.
-
novger
tag
Pár napja használom az F6-ot és nagyon bejön. Utóbbi időben volt pár csúcskészülékem (pl meizu mx3, samsung s3, stb) de ez a kis lg sok dologban partiban van velük, sőt az s3-tól mindennapi használat során jobb is.
Egyedüli negatívum számomra a gyenge kamera. A képek zajosak és elmosódottak. Persze használható azért.
Összességében eddig ez a kedvenc telefonom, pedig volt már egy jó pár. -
bubus66
nagyúr
válasz shogilaslow #7089 üzenetére
Elő fordulhat, hogy van csak nekem még nem mondták. Meg a számlámon sem kaptam.
-
hajraolaj1
tag
Valaki meg tudná nézni, milyen fájlrendszerű az SD kártya? Mert a teló már kb. 5ödjére öli meg a kártyát, szal újra formáznom kell...Csak leformázom NTFS-re de akkor azt írja a teló hogy üres a kártya, viszont ha a laptopba rakom, akkor érzékeli rendesen,a rajta lévő fájlokkal együtt. Esetleg hasonló probléma valakinél?
-
dunc
nagyúr
válasz hajraolaj1 #7091 üzenetére
NTFS t soha nem fog látni a telefon! Fat, vagy Fat32.
-
bubus66
nagyúr
válasz hajraolaj1 #7091 üzenetére
Ha a telefonal formázod az a FAT32-re formázza, de a windows is azt adja be formázáskor, az előttem szóló kifejtette.
[ Szerkesztve ]
-
beis-compo
tag
Valaki kipróbálná, hogy az ô F6-osa is csak 25fps vesz fel videót (pl 720p mellett) mint az enyém, vagy 30fps? Videolejátszók megmutatják általában. Mert nekem csak papíron 30fps.
[ Szerkesztve ]
-
beis-compo
tag
válasz beis-compo #7094 üzenetére
Na raktam bele másik, gyorsabb microSD kártyát hátha, de semmi változás. A régi OT-995-öm szebb 720p videót lô mint ez, ráadásul az valóban 30fps, nem csak a doboz hátán. Gáz..
[ Szerkesztve ]
-
Alert89
tag
válasz beis-compo #7094 üzenetére
Megnéztem eddig a videóimat és van 29, 28, 26 és 18 fps-el készült videó is, mind FullHD-ban. Valamihez biztos köze van, hogy milyet csinál, de nem tudnám megmondani mi az. (Hint: a 18 fps-es videó tűzijáték és koncert videózása volt.)
-
stefi68
addikt
Volt már róla szó, hogy rosszabb fényviszonyoknál leesik az fps ->[link]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
rob210
nagyúr
-
antal750
aktív tag
Srácok
Ha a teló kábellel összevan dugva a pc-vel,hogyan kell adat vesztés nélkül széthúzni.
Vagy mire kell tapicskolni?? Ezek vannak(usb csatlakoztatás,usb hibakeresés csatlakoztatva)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest