Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz david_97 #36661 üzenetére

    Nézd meg az adathasználatot, nem kommunikált-e valamelyik app az éjjel. Esetleg email kliens, vagy időjárás widget frissítget, stb.

    SBMke: Neked fel van téve a nitz disabler? Ha igen, megtartja az időt a teló? Nekem egy app totál kifagyasztotta a telót, akksi ki-be után viszont furcsa mód nem maradt meg az idő / dátum, és "hála" a nitz disabler-nek, be sem frissítette a szolgáltatótól. Úgyhogy kiszedtem a nitz disabler-t, és GMT+2 (Helsinki) órára állítottam az időzónát. Így most jó időt mutat.

    abcdefgh10: A Telenornak még mindig kisebb szégyen, mint az LG-nek az, hogy gyári frissítő alkalmazással se feltétlen sikerül a függetleneket frissíteni :D Ééés mivel a gyári frissítő alkalmazás nem működik, a Telenoros frissítést sem lehet majd feltenni. Szóval ugyanott tartanál a Telenoros szoftverrel is, mint ahol most tartasz: kdz, nvflash, vagy smartflash verzió kézi letöltése, majd mókolás.

    snipr: Elvileg használok Viber-t, gyakorlatilag egy ideje nem vettem elő. De majd tesztelek egyet, ha asszonnyal bekapcsoltatom a mobilnetét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák