- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
-
manoska
tag
többünknek is ilyen a kijelző szerintetek? Az enyémen föleg baloldalon csunya,meg 1 picit fent,mi a teendő véle?
-
fullmanytime
csendes tag
A sok szopás után ma határoztam el, hogy elég, és feltettem az fr15-öt meg a fakeShmoo-psycho kernelt (és köszi az első hsz-t, az alapján gyerekjáték volt, tényleg, pedig ez az első androidos telefonom), de nem hozta meg a várt eredményt. A mobilnet ugyanúgy hol elérhető-hol nem (vodás vagyok és jók a beállítások, illetve próbáltam már mindenféle combót) és épp az előbb írta ki, hogy az "USIM töltése befejeződött", tehát ugyanúgy elveszíti még a sim-kártyával is a kontaktot.(Sim-kártya csere is megvolt már.)
Olyan még nem volt most, hogy ne tudtak volna elérni, de gondolom csak azért, mert pár órája van fenn az új szoft és azóta nem kerestek annyian. De valószínűleg jön majd az a téma is, hogy nem lehet elérni a telefonomat, vagy foglaltat jelez a hívónál, vagy csak sípol, mintha ki lennék kapcsolva.Van vkinek még valami ötlete, vagy ez innen már hardveres téma?
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok lenne egy kis problémám a gond az hogy nem kapcsol be a telefon!jött egy hivás majd lefagyott és kikapcsoltam és azota csak az LG felirat látszodik meg mint ha töltödne de bekapcsolni nem akar erre tudtok nekem megoldást?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
C.Brigante
veterán
valaki próbálta már ezt a romot? elvileg és gyakorlatilag is minden ok vele, olvasva a postokat. holnap dobom is fel.
valahogy mindig írtózom a stock romoktól.
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Skynet258
veterán
válasz LaptopSystem #3158 üzenetére
Próbálj egy reset-et (hangerőt+bekapcs gombot lenyomva tartod több mint 10 másodpercig), bejön egy csík, azt hagyod, restart... és ha szerencséd van, akkor elindul (mellékhatás: minden a gyárira áll vissza).
Ha nincs szerencséd, akkor szerviz, ugyanígy jártam én is anno, végül csere lett a dologból... -
C.Brigante
veterán
válasz LaptopSystem #3162 üzenetére
alsót
jó ár/érték arányos telefon, csak van baja rendesen ppfffff
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
válasz C.Brigante #3163 üzenetére
már akinek... mert sokaknak semmi gond...
-
őstag
Én ahogy kijött, másnap megvettem, és azóta semmi bajom a telefonnal. Jó,jó a szoftver kissé gázos, de csak várni kell "türelmesen", elm. a hónapban már itt lesz a hivatalos gingerbread. Bár hozzá tenném, hogy nekem a szoftverrel sincsenek jelenleg problémáim.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
őstag
-
LaptopSystem
őstag
válasz KonzolKartel #3168 üzenetére
az nem segitett a reset az igen
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
jooker82
nagyúr
válasz C.Brigante #3163 üzenetére
Kiváló ár/érték arányú telefon,hibátlan működéssel..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
LaptopSystem
őstag
válasz jooker82 #3171 üzenetére
az azért picit erös mondjuk az ára jo de ez a rengeteg hiba amit itt is lehet olvasgatni hát a régi fapados telok sokkal jobbak voltak ezek az okostelefonok egyike sem birja sokáig sajnos!
-
C.Brigante
veterán
válasz jooker82 #3171 üzenetére
jelenleg az enyémet is annak mondanám, ha ma nem szakadt volna meg 2x a 2G hálózaton.... remélem nem kezdődik megint. még adok neki időt, h megmutassa a hiba magát, aztán megy fel a fentebb írt custom rom, ha utána sem lesz hibátlan feladok az LG-nek egy szép levelet!
alfa156: pontosan így van! ebben a fórumban több a problémás post, mint az elégedett!
Ez tűnt fel épp a napokban. És megmondom őszintén nagyon nem jó érzéssel tölt el!Megint beigazolódni látszik a márka minősége! (sajnos)
[ Módosította: #65675776 ]
-
Skynet258
veterán
válasz LaptopSystem #3165 üzenetére
Hát, ha tudnám... nekem végül teljesen meghalt a belső SD, szóval ott nem szoftveres gond volt. Reméljük nem jön elő a hiba egy teljes szériánál...
-
LaptopSystem
őstag
-
őstag
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
jooker82
nagyúr
válasz KonzolKartel #3176 üzenetére
Jah látjuk,,h a shrek hogy akad a gs2-őn...
Amúgy majd a 2.3-al lesz értelme...
Szerintem várjuk meg ezt a v10s updatet is.....LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
mycso
veterán
válasz C.Brigante #3173 üzenetére
Azt a levélbombás részt szerintem valakivel töröltesd...
Megint beigazolódni látszik a márka minősége!
Háát pl: samsung galaxy ace, noki n8, nokia c7.00 (ezek amikkel saját tapasztalatom is van)stb. stb. Szinte minden mostanában megjelent "okostelefonnak" ilyesmi hibái vannak.
Amiket eddig használtam és jó nak tartok, nem igazán volt különösebb problémája pl.: SE xperia x10, csak ugye én is azéer vettem az LG-t, mert az x10 már egy elég régi cucc...
Egyébként a hibák általában szoftver alapúak, tehát nem hardveres problémákról beszélünk...így valószínűleg majd a 2.3-al helyrejön talán minden. (erről írtam már régebben is, egyébként ha a 2.3-al nem válik tökéletessé a teló akkor valószínűleg eladom, mert így nekem sincsen hozzá kedvem, természetesen csak kisebb apróságokról van szó, de azért ~100eFT-ért ne legyenek már apróbb problémák sem...)
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Balázs1986
addikt
válasz C.Brigante #3173 üzenetére
Azért azt is vedd számításba, hogy az átlag elégedett user nem lép be minden egyes szakmai fórumba, hogy közölje boldogságát. Az érdeklődőkön és moddingolókon kívül épp ezért nyilván azok lesznek többen, akiknek bajuk van. Szerintem ez a legtöbb szakmai fórumra jellemző. Az csak rátesz egy lapáttal, hogy rengeteg gondot megold egy szoft.frissítés, de nem teszik meg egyből, hanem előtte rákérdeznek. Persze ez nem baj, csak számításba kell venni, hogy ez nem feltétlen hiba Főleg, mivel kb minden telefonnál így van. Az 5800-ám pl átvételkor v21-ről indult, és még a v52 se volt tökéletes (más kérdés, hogy én portolt C6 szofttal nyúztam ) Nem akarom védeni a gyártókat, de azért most nem egy minimal gsm funkciókkal és snake-kel ellátott 3210-et + firmware-t kell stabilitásban összehasonlítani
[ Szerkesztve ]
-
LaptopSystem
őstag
válasz jooker82 #3179 üzenetére
én türelmes emberke vagyok és ki tudom várni hisz sok baj nem volt vele most is igaz kitörölt mindent ami a telomban volt de 5 perc alatt megoldodott a probléma nem örültem neki de még mindig ez mint hogy szervizbe vigyem a telot azt is tudom hogy szoftveres hibák ezek biztos vagyok benne zen meg gondolom dolgoznak 1000-el ugyhogy én is várom már nagyon az uj szoftver verziot
-
derrik
őstag
válasz dfcwolf #3154 üzenetére
köcke....mükszik a dolog
vettem 1 játékot, hogy legalább 1 legyen ami kihasználja a hardvert
Kérdésem
Mondjanak már a fórum társak itt a napi három kelner és romcsere közben 1 tökéletes telefont.....csak úgy szavazás miatt és vesszek meg ha nem a Nokia 1610 lesz a nyerő
ez az ipar most van feljövőben, mármint az okos telefonok az akku fejlesztés nem tart lépést a vassal,,,,ennyi, én i900, omnia hd, spica, zte blade, és galaxy s után kötöttem ki itt.....nem bántam meg Ilyen nem volt még nem cseréltem rom-ot, nem kell bűvészkedés ahhoz, hogy elfogadható időben gps jelet találjak és még nem sorolnám, elegáns külső stb.
Tessék spórolni jön a :GalminaszXXVII, atomreaktor van benne, és még a mákos kiflit is elolvassa! Ja egyszerre 8 oprendszer fut rajta FULLHDMI3d-ben
-Csak spórolás és idő kérdése -
C.Brigante
veterán
Én is a 2.3 ban bízok. nagyon tetszik a telefon maga de az apróbb hibák tényleg megölik a feelinget! Nekem sok okostelefonom volt ez elött (Mio A701-től elkezdve a 3db HTC HD2-ig) rengeteg főzött romot kipróbáltam már, tehát türelmem van hozzá csak bosszantó egy vadi új telefontól, ráadásul ennyiért. (mondjuk én 88k ért vettem de akkor is)
Balázs1986: ne is mond, 11 éve dolgozom telefongyárba!
-
Balázs1986
addikt
Épp most megy fel az FR17. Ha valakit érdekel, majd írok tapasztalatokat.
C.Brigante: Jól bírod Én is voltam telkonál, csak nem mobil a szegmensben De azért idegölő
-
C.Brigante
veterán
válasz Balázs1986 #3186 üzenetére
mindenképp írd meg lécci, h mik a tapasztalatok mert nekem nagyon érik a rom csere!
-
dfcwolf
tag
Sikerült az aksit kicsit jobbá tenni. A háttéradatokat kellett kikapcsolnom. Azóta lényegesen kevesebbet eszik a kis majom. Mondjuk így a market nem megy...
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
spckris
tag
Akkor most tisztázzuk már mert sztem nemcsak engem érdekel.
Április 5.én vettem a telót és ha mondjuk holnap visszaviszem h hé ezt mostvettem észre hogy bevilágít vagy enged a ragasztás a kijelzőnél akkor mi a procedúra illetve minden esetben cserélik-e?meg gondolom azért egy gyári softot visszakell rá rakni h ne tudjanak semmibe belekötni + a headsetemen magától tönkrement a mikrofon.
Tudom hogy 1-2 embernek cserélték, de sztem simán tömegesen visszavinnénk innen a fórumból. -
tome.jr
addikt
válasz fullmanytime #3157 üzenetére
Nekem ez a sim betöltés az fr15-nél egyszer sem jött elő, viszont most egy másik rom/kernel párost használok[link] itt már kétszer előfordult ez a hiba, de csak a korábbi v2.2 kernellel, a v2.3 óta nincs ilyen hiba.
C.Brigante: Én tegnap próbáltam ki a Blazingdragon 1.6-ot. Nem volt vele különösebb próbléma, de nem tetszett benne több dolog így leszedtem.
Eddig az alábbi romokat próbáltam:
modaco fr15 + fakeShmoo-psycho
Blazingdragon v1.6
Slick2x white edition v2.4
WGSpoestra1.6 + EternityProject v2.3
v10a magyar
v10b angol
v10d vodafoneEzek közül két rom tetszett. A gyári romokkal (mindeggyikkel) tapasztalt hibák az fr15-tel egycsapásra elmúltak. Itt teljesen stabil, megbízható a rendszer.
A második rom szintén hibamentes és sokkal de sokkal gyorsabb mint az fr15. Ez egy végletekig lecsupaszított, minden felesleges alkalmazástól megszabadított rom, boot után 200 mb szabad rammal. A v2.3 kernellel lett teljesen megbízható. Egy hiányossága van, hogy nem működik rajta az LG Pc Sync. Ez szintén ki lett gyomlálva a rendszerből és sajnos ha külön felmásolom a külső sd-re onan sem engedi telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz C.Brigante #3196 üzenetére
Azt ne nézegesd, valami nagyon nem oké vele
Rakom vissza az FR15-öt. -
C.Brigante
veterán
válasz Balázs1986 #3197 üzenetére
ok, köszi akkor az kilőve!
az fr15 mellé ezt a kernelt használjátok: EternityProject Kernel --Experimental Branch-- v2.3 FroYo?
a kernel csere metódus pedig a CWM keresztül csináljátok?uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Balázs1986
addikt
válasz C.Brigante #3198 üzenetére
Igen, a kernel felrakásának ugyanaz a módja mint a rom felrakásnak.
A Modaco-nak is van saját kernelje, de ezek elvileg jobbak.
Tome.jr azt hiszem az általad írtat használja (használta?), én OCkernel 1.4 -et.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Gumi és felni topik
- Politika
- iPhone topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest