- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Még egy érdekes adalék az akkumulátorhoz. Mikor a fenti rom csereberélős dolgot elkezdtem a kiinduló v10s-nél 53 %-on állt a töltöttség. Kb 10 perc alatt megoldottam a problémát, eközben rá volt dugva a gépre a teló, de ugye smartflash alatt az akksi ki van véve tehát nem tölt. Mikor beléptem a végén a v10d-be 98%-on állt az akkumulátor. Valami nagyon komoly szoftveres hiba van az akksival.
-
tome.jr
addikt
Most újraindítottam és lement az akksi 19%-ra
-
Zlika
aktív tag
Na nekem is megy már az OTA.Itt valami lesz hamarosan.
-
C.Brigante
veterán
kövezzetek meg de ez a hálózat szakadozás nem a telenor hibája lesz szvsz....
nézem a telefont, nincs nyilacska (mondom ez már rosszul indul) nincs net se megint... mondom ok, párom telcsije mellém vesz, aztán nyomtam egy netet a nokiáján és a net (telenor természetesen) megy szépen!! nyomom az enyémet semmi.... mondom rastart de ha utána lesz net az gáz lesz..lett net megint utána! Hát ez nem szolgáltató hiba az ziher!igazából kezd nagyon tele lenni a f@szom má!!
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
tome.jr
addikt
válasz C.Brigante #3355 üzenetére
Nem lehet, hogy restart után az alapbeállításokat lőtte be a telefonod és ami esetleg korábban le volt tiltva az most aktiválódott.
Spckris: Pontosan nem tudom, hogy működik még nem próbáltam, de majd megnézem.
Más: fr17 FEAR 10 Vanilla frissen telepítve, egyelőre jól és gyorsan működik, quadrant alatt I/O adatbázis írás is rendben, ismét 4000 pont körüli eredmények.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz tome.jr #3356 üzenetére
nálam kizárva minden mert céges kártyám van, nekem minden megy, nem számít a forgalom. Tehát nálam nincs semmi korlátozva ill. kikapcsolva. azt nem értem a gyári apn-eket miért nem lehet eltávolítani és a saját beállításaimat aktiválni? mindig visszaugrik a kijelölés a gyárira.
-
tome.jr
addikt
C.Brigante: A Telenor most vezetett be egy csomó új tarifacsomagot, azt mondták emiatt is van adattorlódás. Valószínűsítem a párodnak más mobilcsomagja van mint neked, lehetséges hogy egyes tarifacsomagok az adattorlódás miatt máshogy tudnak kapcsolódni a 3g hálózathoz. Ha legközelebb ilyen van cseréljetek kártyát, akkor véglegesen ki lehetne szűrni a hiba forrását.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz tome.jr #3359 üzenetére
ua.-nál a cégnél dolgozunk és neki is céges a telefonja! (egy flotta)
próbálom nyugtatni magam, de erősebb az érzésem afelé, h ez telefon probléma lesz... hogy sw vagy hw probléma esetleg abban senki nem lehet biztos.
nem tudom a telenor mikor kezdte ezeket a "fejlesztéseket" de az előző telefonom nem csinált ilyeneket, egyszer sem!uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Rotate
veterán
válasz C.Brigante #3357 üzenetére
apn restore nevű progit kell felrakni marketből... azzal tudsz összes apn-t törölni... utána kézzel belőni...
-
Skynet258
veterán
válasz C.Brigante #3362 üzenetére
Milyen szoftvered van, v10d?
-
Skynet258
veterán
válasz C.Brigante #3364 üzenetére
Akkor passz, nálam a v10d óta kezeli érdekesen a mobilnetes részt...
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
egy (hülye ) kérdés:
A "dark brawn" és a "black" szín között nagy különbség van? - jobban tetszene a fekete, de sok helyen csak barnát árulnak. Mennyire barna az a barna? Jól néz ki?
Van esetleg egy olyan képe valakinek, ahol egymás mellett van a két szín? sajnos én nem találtam ilyet sehol...
-
Skynet258
veterán
válasz C.Brigante #3366 üzenetére
Aha, azokkal működik azóta is...
-
C.Brigante
veterán
legyen olyan kedves vki az fr15 romjának az apn-jeit írja már be ide nekem mert töröltem azt. má 200 a vérnyomásom
közbe visszaállítottam
[ Szerkesztve ]
-
borztej
csendes tag
azt vettem észre, hogy telefonálás közben elég ramaty a hangminőség. olyan tompa, néha alig hallható. ez nálatok is ilyen? lehet ezen valahogy változtatni?
-
Rotate
veterán
-
C.Brigante
veterán
áááááááááh, beírtam skynet beállításait, ugy net van mms küldés nyema, az 1-es hsz beállításai szerint mms van net nyema! totálkár!!!! az fr15 beállításaival megy mindkettő! ott a típus valami default supl, azzal műxik. lol
-
Rotate
veterán
válasz C.Brigante #3376 üzenetére
hát akkor a netes APN-t rakd be Skynet-ét, mms APN-t meg az elsőből... mms és net külön beállítás... szal nem kéne, hogy gond legyen...
-
akos_ur
aktív tag
Okés, köszönöm az infókat és az összehasonlító képet is
-
Balázs1986
addikt
Net:
Név: Pannon
APN: net
MCC: 216
MNC: 01
APN típus: default,supl
Minden más (hitelesítés is) üres.MMS:
Név: Pannon MMS (ezt mondjuk beírni nem tudjátok, szóközt nem enged, de a név szvsz csak arra szolgál hogy te lásd, mit pipálsz ki)
APN: mms
MMS proxy: 193.225.154.22
MMS port: 8080
MCC: 216
MNC: 01
APN típus: mms
Minden más üres.Ezek gyári pannon beállítások, már a Nokia is ezt töltötte le, meg előtte az SE is, és most ez a teló is, minden rom alatt. És mindnél ment is. (a supl mondjuk nem rémlik a régebbi telókról, de ennél kint volt gyári és FR rom-oknál is).
Esetleg arra tudok gondolni, hogy nem mindegy milyen sim kártya van a telóban, újakon-régieken más lehet rajta belőve (tudtommal ezeket a beállításokat a sim tárolja, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos). Az viszont biztos, hogy normál esetben a telefon általában automatikusan le szokta tölteni a beállításokat (ha nem sim-ről akkor a szolgáltatótól kéri le). Pont emiatt volt gyanús a 05.02 baseband, mivel annál valamiért nem tette, és ha beállítottam se engedett fel. Nálam egy régebbi, világoszöld sim van, és mindig ezeket látom.Térerő-bajokhoz kis érdekesség: 0218 alatt sose volt bajom, most 0405-tel néha vacakol, de nem tudom hogy a baseband vagy a pannon a bűnös.
Más: ma sikeresen rájöttem, miért nem működött eddig az ébresztésnél az elfordításra némítás. Csak akkör működik, ha az ébresztés beállításaiban a rezgetés ki van kapcsolva. Azért érdekes a dolog, mert valószínűleg rosszul fordították le, ugyanis a gesztusoknál olyasmit ír, hogy akkor megy, ha a csengetés be van kapcsolva. Na mindegy, csak egy kis infó
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz Balázs1986 #3383 üzenetére
Enged szóközt, miért ne tenné? Én mondjuk a PC billentyűzetével pötyögtem be az APN adatokat (így kényelmesebb, éljen az On Screen Phone cucc), de a képernyőn beütve is van Space, csak meg kell nyomni az "123" gombot...
-
slayerenkala
tag
Na megvettem a telefont...iszonyat gyors! (a launchert leszámítva)
Mindent egy pillanat alatt csinál, netezés is gyors, minden...
Az apple eltemetheti magát, arról váltottam.Egy gondom van, hogy gps be van kapcsolva és nem találja a jelenlegi poziciót google térképen.
V10b van rajta. -
Rotate
veterán
válasz slayerenkala #3387 üzenetére
google térképpel nekem is fos volt a GPS... aura meg simán fog jelet... nem tudom mi lehet gond...
-
jooker82
nagyúr
válasz slayerenkala #3387 üzenetére
3-asról,v 4-esről váltottál??
Próbálj külső navi programot rátenni...[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Rotate
veterán
válasz slayerenkala #3390 üzenetére
nekem az nem tetszik ios-ben, hogy nincs kezdőképernyő, meg widgetek meg nemtudom... van egy program lista és annyi... de nincs benne semmi érdekes... semmit sem lehet állitgatni a külsején... csak úgy van... nekem unalmas...
-
Skynet258
veterán
válasz slayerenkala #3390 üzenetére
Nekem semmi gond a Maps-el, még wifi jel alapján is 10 másodpercen belül megtalál... Persze ezt nem árt engedélyezni a beállításoknál. GPS alapján is jó, gyors, akár navigál is (most már, hogy végre engedélyezték a funkciót Google-ék).
-
jooker82
nagyúr
A közeljövőben ezt a szakértőt fogjuk megkérdezni a telefonok szoftverfrissitésének fontosságáról....Elvileg elég sokmindenhez ért... ...[link]
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
tome.jr
addikt
válasz C.Brigante #3357 üzenetére
Akkor próbálj ki egy másik baseband-et
-
spckris
tag
nemtudom CWMből másik romot felrakni azt írja installation aborted
FR17ről akarok CM7-re váltani, megvolt minden wipe/factory reset, és nem engedi :S
mit lehet csinálni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest