Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Dusee #9559 üzenetére

    Sok mindenen meglepődtem pozitív értelemben, mert nem hittem volna hogy bizonyos dolgokban lehet jobb teló is az Arena-nál, mivel magasra tette a lécet az LG. :B
    Még időm se volt tanulmányozni, de a gyors tapasztalataim:

    Bár nem fém, sok az anyag benne, minőségi az összeszerelés és az anyagminőség.
    Kijelző 3,7 colos 360 x 640 kapacitív AMOLED - Még Arena után is leesett az állam a minőségén. :Y
    Kihangosítva a zenét nem torzít, és alul felül hangszóró van rajta, szépen tisztán szól, persze sztereóban (Digital Natural Sound Engine 2.0). Van benne virtual 5.1 is, ezt még nem csekkoltam, de a szteró baromi jól szól, jobban mint az Arena. Gyári fülese minőségibb mint az Arena gyárija, de a Jabra-t nem szereti. Bugyborékol a hang gyári fülessel. :DDD Persze CX500-al jól szól, de hogy mennyivel jobb vagy rosszabb azt még korainak érzem véleményezni. A filmek minőségét nem kell taglalnom, szintén leesett az állam.
    Borzalmas gyors, nem hittem a szememnek. Ugye 600Mhz ARM Cortex-A8 proci van benne 3D gyorsítással ami az egyik legfejlettebb. Úgy tudom a hardvere megegyezik nagy vonalakban az iPhone 3GS erejével. A 3D gyorsítót se néztem még, azt tudom hogy sok, és jó minőségű játék áll rendelkezésre (Symbian S60).
    A videót se néztem, de tudja 720x480 kívül az 1280x480-at is ami már HD felbontás. Kamerája 8MP, nagyon szép képeket csinál.
    Van ami furcsa, és meg kell szokni, de ez minden telcsi váltásnál így van. Nincs pl. multitouch, de nem is nagyon használtam, nekem nem nagy veszteség.

    Összességében lett egy sokkal jobb telefonom, de ha az Ár/érték arányt nézzük ebben magasan veri az Arena. I8910 HD új ára bolti garival 107-109k, tehát simán több mint 2db LG Arena. Persze érdemes megvenni aki áldoz rá ennyit, de az LG árképzéséhez képest a Samsung nem "júzer barát", még ha más szint akkor is.

    Oracle: ;] :R :R

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák