- Apple Watch
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Globális karrierbe kezd a Redmi Buds 6 Active
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Voltam már hasonló helyzetben, de én netbookot vettem a páromnak. Végül egy rózsaszín amilo mini 3520 lett és azóta "cuki" a megszólítása a készüléknek. Eredetileg pirosat akart a Kislány, de amikor ezt meglátta.. imádják a nők.. ezért kell a picsás szín!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
olbaidhun
őstag
Erre mondom én, h nehéz ügy.. nőnek illatot választani.. vagy telefont.. uhh
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
|AP|
veterán
Páromnak Samu 5230 van. Már megszokta, hogy körömmel tudja kezelni. Amikor az Arenamat a kezébe veszi teljesen megőrül tőle
-
kymco
veterán
Most rendeltem meg a t-tól, és holnap.. meg is kapom.
www.refujvaros.hu
-
-
dragonw
csendes tag
Ha már beléptem, nekem is van kérdésem. A változatosság kedvéért szintén szoftver, remélem mindenki unja már.
Szóval a gépen gyárilag V10b verzió van. Eddig minden szépen ment rajta, bár még nem tudtam sokat foglalkozni vele. A lényeg, hogy a youtube-re kapcsolva a kezdőoldal behozatalával egyidejűleg le is fagyott. Olvastam már másoktól is, hogy gyakori a fagyás...egyesek szerint frissítés segít. Viszont a magasabb verzióknál hol angol, hol német verziókat emlegettek. Nekem fontos lenne, hogy magyar maradjon, nincsenek intenzív nyelvtanfolyamra történő beiratkozási szándékaim. Szóval mit jelent az angol, vagy a német verzió? A mostanin van vagy 30 féle nyelv állítási lehetőség. Lehet, hogy az új verziókban is lehet nyelvet állítani?
További kérdés: Ha PC suittal teszem fel az újat, a gépen lévő gyárit lementi valahova? Többen írtátok, hogy frissítés előtt érdemes lementeni a gyárit, de nem tudom, hogy azt hogyan kell. Szóval nem ártana valami átfogó ismertetés...
Hol lehet ennek a témakörnek utánaolvasni? Esetleg annak is, hogy a frissítés miben változott az előzőhöz képest. -
kew
senior tag
köszi mindenkinek, asszem akkor még átrágom a témát egy kicsit és kipróbálom a telót valamelyik nap
-
sztomi89
tag
válasz dragonw #10408 üzenetére
Az újabb verziók közül ajánlatos felrakni a V10P_UK -t. Szinte az összes szoftverben van magyar nyelv (bár majd View javít, ha nem). Ezt olvasgasd át ebben minden lényeges infó benne van
-
dragonw
csendes tag
válasz sztomi89 #10410 üzenetére
Kössz, nagyon jó kis oldal.
Viszont a kérdés kérdést szül.
" egyszerűen lehet frissíteni, az Alap módszer-rel: Pc-Suite-on keresztül az LG Updater felajánlhatja a szoftver frissítését. Ha T-Mobile-os, vagy független, magyarországi készülék, akkor nyugodtan el lehet fogadni, ha gsm kereskedőtől vásárolt, akkor elképzelhető, hogy a származási ország szoftverét (extrém esetben akár távol-keleti) fog rátelepíteni. Nagy baj ilyenkor sincs, a másik két eljárással gyakorlatilag bármelyik szoftver feltelepíthető."Meg lehet-e tudni, hogy honnan származik a készülék? Az extrém szoftverfrissítés elkerülése céljából.
Mi a másik két eljárás? Láttam avalhol egy eléggé bonyolult begépelgetős megoldást. Remélem nem erről lenne szó. -
hodovan
csendes tag
Vásárlás után meddig kell/érdemes tölteni a telót?
-
Giles
tag
válasz hodovan #10412 üzenetére
Szia! Én délben kaptam meg, feltettem töltőre és kínos másnap reggelig várakozás után kapcsoltam be, és kezdtem meg az ismerkedést.
Mindenképp várd meg a 10 órát, bár van aki ezt nem tartja olyan fontosnak. A Li-Ion akkumulátorok általában 3-4 feltöltés után érik el a legnagyobb kapacitásukat. Állítólag. De nekem is az első feltöltés után viszonylag hamar lemerült. Ne ijedj meg! Ez normális. Majd beáll a két-három napra. Attól függ mire és mennyit használod. -
cLeanLess
tag
Az új akksiknál már mindegy, azt hiszem azokat nem kell 'kisütni' mert az már alapból megvan. De javítsatok ki ha tévedek.
"Simplicity is the ultimate sophistication."
-
fornettisuti
veterán
válasz hodovan #10414 üzenetére
nekem azt mondták első alakalommal 14-16 orát töltsem
ha feltöltődött az akksi, akkor kiirja hogy "kérem huzza kia töltőt ..energiatakarékosségi okok miatt" ..blablablaés töltés közben a kijelzőn a ceruzaelem van éppen az a "cellája" villog a hárombol ahol tart a töltöttségi szint
nálam legalábbis így van
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
gigi18
csendes tag
A csengőhangerőt hol tudnám hangosabbra venni /7-en/ van de még így is elég halk,ma 2-hívást nem hallottam meg,pedig nem zajos helyen voltam. A Dusee féle beálllal próbálkoznék,de ott hol kell állítani,hogy a külső hangszóró hangosabb legyen?A handset,headset,vagy a speaker phone-ban? Köszi....
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
igen ez a szoft frissítés nekem is jó lenne, csak nem merek belevágni
nekem V10i van alapbólAsszem mindenféleképpen!
-
flushman
csendes tag
Sziasztok valaki 1-2 hónappal ezelőtt rájött hogy hogyan s mint kell filmeket konvertálni az arénáűra azt hiszem talán Mieza barátunk volt de nem tudom video méret stb.stb hogy ne legyen egy 700 megás divx filmből 1.5 gb os mp4 azt hizsem neki 400 mb ra jött ki előre is köszi!!
Lenovo k920 vibe z2 pro / Logitech Z5500 /
-
sztomi89
tag
-
sadi1
csendes tag
Nem tudjátok, van az Arénában kézírás felismerés? Nem lényeges, csak ilyen telót akarok venni, és mondom már megkérdezem
-
cipur
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Sok gondom van az arénámmal kb. 1 hónapja vettem. Azóta volt már fagyás, újraindulás, a képernyő jobb oldala lebénult és egyáltalán nem reagált az érintésre, aksi kivétel után működött újra. Szóval úgy gondolom 1 hónap alatt, ilyen árért ez sok probléma. Szerintetek egy szoft.frissítés segíthet, vagy vigyem vissza szervizeltetni??? Nem tudom hogy ezek a gondok írhatóak e esetleg a régebbi, hibás szoftver kontójára, vagy komolyabb a baj!!?? V10h szoft. van a telómon!
köszi a segítséget! -
Bavid
senior tag
Bizonyos távolkeleti szoft-okban van, európaiban nincs. Ezen az oldalon lehet nézegetni a szoftokat, ha jól emlékszem oda van írva, amelyiknél van tag-it, meg kézírásfelismerés
cipur: frissítsd a szoftvert UK V10P a jelenlegi legjobb.. 1. hsz.Sztomi ma nagyon gyors vagy
[ Szerkesztve ]
-
-
fornettisuti
veterán
probálta valaki ezek közül valamelyiket már?
30-11-2009
United Arab Emirates KM900 AARE V10H 00_3 2009-11-30
Hungary KM900 AHUN V10f 00_4 2009-11-30iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
EczkE
veterán
Hello mindneki!
Konvertáltam telóra videót. Olyan formátumban és minőségben ahogy itt olvastam. Mégis ha a saját mappa\videó mappából indítom akad a kép, de a hang jó. De ha a multimédia képernyőre rakom ki a kedvencek köző úgy tökéletes. Nem értem és bevallom zavar. Jobb lenne ha a saját mappából tudnám nézni. Tudom, hogy nem csak onnan lehet de engem nagyon is zavar, hogyha onnan indítom nem jó.
Öletek?
Jöhet PÜ is.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
kokyt
senior tag
válasz fornettisuti #10432 üzenetére
Pár oldallal ezelőtt volt téma a hun V10f, view próbálta. Bitre pontosan akkora mint az EU, eltérés így nem nagyon van köztük. A másikat még szerintem nem nézte senki.
[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
válasz fornettisuti #10432 üzenetére
Ugyanaz, mint a sima európai V10F, viewdietals megnézte ha jól emlékszem
-
|AP|
veterán
arra ugye továbbra sincs semmi esély, hogy ha valami miatt megszakítom a zenelejátszást akkor ha újrakezdem ott folytassa ahol abbahagytam?
nem mellesleg el tudnék viselni egy külső play-pause gombot is...
-
gigi18
csendes tag
Valaki a fenti kérdésemre,valami tanács ,hogy melyiket?Kösz..
[ Szerkesztve ]
-
hodovan
csendes tag
válasz sztomi89 #10420 üzenetére
Köszi, most már késő!
Egyenlőre minden ok az aksival, remélem így is marad!
A kézikönyv nekem is eszembe juthatott volna!Vki korábban kérdezte, hogy csajnak jó lenn-e. Hát én nem tudom elvenni a húgomtól!
Amilyen okos telefon, annyira egyszerű és logikus kezelni![ Szerkesztve ]
-
Krisz (82)
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Arena-t, a problémám a követkrző lenne:
Olvastam itt a fórumon többektől, hogy a Format Factory konvetráló programot használjátok, kimondottan az LG KM900 -ra beállítva.
Szóval én is kipróbáltam a 800x480 -as beállítást, de a telefonom azt írja ki, hogy nem támogatott.
Viszont ugyan azzal a programmal, ugyan azt a videó file-t, kissebb felbontásban konvertálom át, akkor lejátsza.Tehát összegezve nekem nem működik a konvertáló program, arena -ra optimatizált beállítása.
Esetleg valakinek valami ötlet??
Előre is köszi.
-
-
f.begbie
tag
válasz hodovan #10442 üzenetére
Az aksi miatt ne aggódj. Amikor újonnan megveszed, már akkor van benne némi töltés és már akkor be lehet nyugodtan kapcsolni. Néhány töltés után eléri a max kapacitást, aztán utána nem kell foglalkozni vele. Persze lehet 14-20 órán át is tölteni, de nem történik semmi ha nem. Én a vásárlás után bekapcsolva töltöttem 2-3 órát laptopról és semmi baja nem lett.
-
Mieza
tag
válasz Krisz (82) #10444 üzenetére
1. hozzászólás:
Kivonat:
- A képernyő felbontás 800x480. Filmeknél csak 720x480-at tud megjeleníteni.
- Videó formátum támogatásai:
- H.263:
4CIF(704x480@30fps, 704x576@25fps, upto 10Mbps),
H.263+/MPEG4/H.264/WMV9(VC-1):
720x480@30fps and 720x576 25fps, upto 10Mbps
DivX :
352x288 @30fpsEzek szerint próbáld beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
kokyt
senior tag
válasz Krisz (82) #10444 üzenetére
A felbontás amire konvertáltad, az nem támogatott, a program hibásan adja meg. Itt minden infót megtalálsz a pontos beállításokról, vagy ha valami nem tiszta, keress rá a fórumban, itt is sokszor felmerült a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Robotporszívók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest