Hirdetés
- iPhone topik
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
risnos
tag
válasz gigi18 #10947 üzenetére
Ha megvan a kezelőfelület, az jó. Az már nem jó, a Wetravel mappád az Other mappában van a memóriakártyán?-ha jól értem. Mert ott kell legyen! Az így néz ki nálam: Card/WeTravel. Tehát bejönnek az ikonok kék alapon. A Setting megnyomása után a következő képernyőn Advanced, a következőn Screen Details.. Kinyilik egy menű, első a Language van kijelölve. Ok-ot nyomj a D-pad jobb alsó sarkában, a le nyilat nyomkodva menj Lang_Hu-ra, aztán megint OK jobbra lent. Így megvan a magyar nyelved.
A menüben menj a menü pontig ott öres a kocka, Nyomj OK-ot, be kell jönni a MenuCarbon-OK.
Lefele menve n sok minden van , a Dinamic Backlight -et és a Touch Screent is jelöld be (egy OK nyomás bejelöl, még egy , akkor kitörli a jelölést.) Aztán a képernyő bal alsó sarkán Opciók-ban OK
Ha ujraindítod, magyar feliratoknak kell lenni. A térképet hogy lásdmár magyar menűvel):
Beállítások-Haladó-Fájlok-Card-Ok. Aztán lefele megkeresni a memkarin a WeTravel mappát. Opciók menűben Ez a We-Travel mappa kijelöl aztán OK. Ekkor már kell lennie térképnek is.
Ha eddíg eljutottál már csak a navigálás marad. Macerás kicsit, de csak sikerül a beállítás.[ Szerkesztve ]
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
Vovi1
aktív tag
válasz Lion81 #10950 üzenetére
Ha még nem volt, próbáld meg Win 7 alatt adattár módban indítani. Indításkor csinál egy aut. file struktúra ellenőrzést és ha hibát talál jelzi, ha kéred kijavítja. Elvileg jó masinánál talált 700 Mb töredezett anyagot, ezek egy pár napja történt törlések maradványai - a méretükből gondolom.
-
sBc
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Lion81
tag
Gyerrekek nem hiszitek el......
Visszahoztam a gigabájtokat a tellómon
Miután FR-eztem utána adattár módban feljelentkeztem a PC-mre(XP-SP3)
és a sajátgép "Telcsi" meghajtója/jobb klikk/tulajdonságok/eszközök/hibaellenörzés(mind a két pipa be!) lefuttat majd töredezettségmentesítés (méregből)többször rákattintva(pedig csak 14%-om volt és neki 15% kell) és ELINDULT!!!
Nem is mertem hozzányúlni vagy fél órát matekolt (nem fagyott ki a rendszer)majd kidobott két hibás fájlt(valami "FOUND00_003" meg "FOUND00_005" asszem)amik borzasztó nagy fájlméretűek voltak(az elveszettnek hitt GIGÁIM )
Utána vissza a telló "Memóriakezelőjébe" ott kikerestem a "Készülék multimédia memóriáját"
duplakatt......akarom mondani duplatapicska( ) és "Visszaállítás" benyom.
Dolgozott is vagy 3 percet majd utána fellélegezve láttam hogy újból 7.3GB-om van .Remélem a kis kalandommal én is tudok majd valakinek segíteni
UI.:
Kössz srácok!
[ Szerkesztve ]
TDU nick: gabur2 (sárga Mustang GT-R :-)
-
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki. Pár oldallal ezelött irta valaki hogy talált vizmérték progit arénára.
Belinkelhetné valaki akinek megvan mert sehol nem találtam ilyen java-t. -
Vovi1
aktív tag
válasz Lion81 #10958 üzenetére
Amikor először jelezted, akkor tanácsoltam ezt a módszert, örülök, hogy végül bevált. Nagyon sokszor leírtam: memória és memória, kezelni kell, gondozni, hiszen itt minden erről szól. Igen nagy anyagok vannak tárolva, a technológiája még nem eléggé kiforrott. Az első szgépem 20 Mb -os winchesterrel futott, a telefon most 8 Gb, és közben csak 20 év telt el.
-
Oracle
senior tag
Hi
Na srácok megtörtént nálam is hogy nem ébresztett a teló, pedig V10P_00 van rajta
-
gigi18
csendes tag
válasz risnos #10951 üzenetére
Szia Risnos!
Bocs tegnap este már nem voltam pc-közelben,köszi a részletes leírást,nálam a teló memóriájában van az egyebek ,és azon belül az "other" mappában a cucc.Az ikonok ahogy írod bejönnek,de hiába csak két nyelv a GE és az SK van,pedig beletettem a jar fájl config mappában amit látok is benne?!!? A MenuCarbon mappa sajnos + be sem jön pedig ott van ahogy írod az üres kocka,de onnan semmit nem ajánl fel ill.üres marad hiába mennék bele ,alatta ot vannak amiket írsz ,Dinamic Backlight és a Touch Screent stb.. sok minden ? Köszi a segítséget. Üdv.....[ Szerkesztve ]
-
Tityahome
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
ÓRIÁSI KÖSZÖNET mindazoknak akik tegnap vették a fáradtságot hogy küldjenek egy emailt a tmobilnak a youtube hiba miatt!
Örömmel jelentem hogy MEGCSINÁLTÁK!!!!!
Újra futnak a videók a telefonon!
Ez egy nagyon jó fórum egy nagyon jó társasággal!!
THX THX THX -
fornettisuti
veterán
válasz Oracle #10964 üzenetére
jelentem:
V10h val (gyári) működött ébresztés pöpecre, aztán FR-t nyomtam neki, hogy gyorsuljon a telo, gyorsult is-nem is kicsit!
DE az ébresztés már nem jött összekonklúzió: azt az 1 előre beállitott ébresztést ami alapban benne van nem szabad használni mert nem működik-törölni sem lehet, csak ki-be kapcsolni és szerkeszteni!
csinálni kell saját ébresztési időponto(ka)t és a szundt ki kell kapcsolni, akkor működni látszik még FR után is.
bosszantó, de működik újra.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Mieza
tag
válasz fornettisuti #10967 üzenetére
Én csak azt az előre beállított, gyári ébresztőt használom hónapok óta, szundival, és még mindig ébresztett!
Néha kell egy-egy alkalmit beállítani, csak olyankor egy újat hozok létre, amit utána törlök is. -
iistii
tag
válasz olbaidhun #10963 üzenetére
Hali!
szerintem van egyszerübb és gyorsabb módszer is: (én is ezt csináltam már nem egyszer ugyhogy biztos nincs semmiféle károsodás)
Total commanderben vagy sajátgépben is jó rádugod a mobilodat adattár módban akkor ügye feljön még1 meghajtó - jobb katt - formázás - NTFS, gyorsformázás - formázás
kb fél perc alatt megcsinálja utána lehúzod a telcsit egyesével belemész a saját mappában minden almappába (hogy ujra megcsináljon minden mappát) majd mehet is ujra az "eszeveszett" másolás a telóra normálisan (amikor még v10j volt a telómon akkor nem egyszer kellett ezt megcsinálnom azóta se semmi baja [4hónap])TWRM_00 (VADM mod)
-
edhelharn
csendes tag
#10926-ra valaki? Hmmm?
-
botos89
csendes tag
válasz edhelharn #10970 üzenetére
szia, demókat nem tudom lehet e törölni, nekem nincs (v10d) másodpercmutatót nem hiszem h lehet az órára tenni, amit a kocka mutat azok csak előre gyártott képek, nincs olyan jó csajszi a könyvtáramban mint amilyet mutat . az smsnél pedig próbáld az elküldötteket vagy a piszkozatokat törölni, estleg gyári visszaállítás. (gondolom teló kibe akku kibe kártya kibe volt) szóval egyéb ötletem egyenlőre nincsen.
KM 900 Silver VADM
-
Lion81
tag
Format Factory alatt pontosan milyen beállítást használjak hogy fullos képem és hangom legyen egy film alatt a telcsin?
És mi a minimum beállítás amin még élvezhető a film a telcsin szintén Format factoríban?
És hogyan kell aktiválni a Divx kódomat ami a telefonban van?
És mi az hogy "DRM akármi lejárt"?(ezt írja ki ha valamijen divx-es dolgot rakokfel rá.
Sok hozzászólást olvastam ezügyben de a format factoryban pl be sem lehet olyanokat állítani.TDU nick: gabur2 (sárga Mustang GT-R :-)
-
botos89
csendes tag
válasz Lion81 #10972 üzenetére
mindent tudsz fullosba nyomni rajta hisz van nagyítás egyébként 800x480as film nem megy rajta faqban van egy csomoó beállítás. én amit feltettem rá a legnagyobb az 600x320 as film volt mp4be rakva, 1et nagyítottam rajta és még mindig pengeéles volt a kép.
KM 900 Silver VADM
-
kokyt
senior tag
válasz botos89 #10973 üzenetére
800x480-as tényleg soha nem ment rajta. A maximum amit bír, az a 720x480. Ebből már voltak korábban félreértések.
Filmeknél én is inkább kisebbet használok, sokat számít az a 1-2 száz mega amennyivel kevesebbet foglal, és a minőség (főleg ilyen képméretnél) sem romlik számottevően.Lion81: Minden beállítást megtalálsz az első hsz-ben és a FAQ-ban. Személy szerint én klipeket tömörítek legtöbbször, elvétve filmeket. 400x240-et használok többnyire, 720x480-at ritkábban, más felbontás nálam nem játszik. A kisebb sem kockásodik, jól nagyítja ki, teljesen élvezhető minden esetben.
(#10975) botos89: De-de Jól írtad, csak pontosítottam
[ Szerkesztve ]
-
CoRt3z
tag
válasz PierNight #10900 üzenetére
Üdv!
Láttam, hogy linkelted a PartNero GSM-et, és mivel már nagyon türelmetlen voltam, ezért tegnap 1kor megrendeltem tőlük.
Itt kezdődtek az érdekes dolgok, ugyanis MSN-en keresztül rendeltem meg tőlük, hát számomra ez nem volt elég hivatalos, de ma dél előtt hívtak, hogy meghozták a telefont!
Átvettem, kibontottam a csomagolást, és ekkor ideges lettem.
"A készülékek mindegyike ÚJ! Dobozos, Bontatlan Csomagolású Kártyafüggetlen. Gyártói vagy Bolt Garanciás. Magyar menüs és az összes Gyári hozzá tartózó tartozékot tartalmazza."
Ez áll az oldalon, ehelyett egy felbontott dobozt találtam, ami T-MOBILOS!!!!
Telefon hátlapján ott a t-mobile felirat. Hátlap telóra rá volt rakva, az akksi az nem, az bontott csomagolásban volt.
Hát nemtudom mit kezdjek ezzel a helyzettel, végülis telónak semmi baja, fóliák rajta vannak, kártyafüggetlen (T-mobile felirat hátul, benne Vodás SIM).
A teló S/W verziója: KM900AT_V10g
Hamarosan megy rá szerintem egy normális FW...
Hát gondoltam megosztom veletek ezt az infót, a teló nagyon jó, ettől még boldog vok, csak elment a kedvem kicsit! -
Coewer
csendes tag
-
kokyt
senior tag
válasz CoRt3z #10976 üzenetére
Ehhh.... Ez szemétség. Nekem ezüst magyar T-s van és lespórolták róla a logójukat Hát hova tart ez a világ
Viccet félretéve, szerintem nem akkora blama a logó, ha a telefon maga teljesen rendben van. Legalább egyedi Azért a biztonság kedvéért nézd meg hogy mennyi az össz. beszélgetési idő rajta. Pár éve jártam már így rosszul (bontatlan mondott telón 20+óra beszélgetési idő, pedig akkoriban leginkább 3 számjegyű volt a percdíj).
Coewer: A link nem működött, ha nem gond kijavítottam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz CoRt3z #10976 üzenetére
Szia!
Csak nehogy gond legyen a fw csere után... Páran megjárták már ezzel a T-s utólag függetlenített Arenaval. Firmware csere után ugyanis megszünt a függetlenítés és ezek után csak T-s kártyával lehetett használni a telót! Szoftver csere előtt én rákérdeznék az eladónál erre az eshetőségre. -
CoRt3z
tag
Na! Írtam a srácnak és azt mondta, ha nem T-mobile-s FW-t teszek rá akkor sem fog elszállni a garancia!
Ha probléma lesz a telefonnal, akkor a következő FW már nem tés lesz!
A képek nagyon jók amiket csinál. És a videó is! Persze természetes fénynél.
Viszont most csináltam egy képet, bent is elég jó képet csinál a vakunak hála.
Fogom én szeretni ezt a telót, már most érzem!kokyt: Megnéztem, 0perc beszélgetés, lehet ezt törölni?
Igen, szerencsére elég egyedi, itt a környéken egy Arenát láttam eddig, az is ezüst volt.
duvi: Készülök venni egy Trés kártyát, FW cserénél Trés telónál csak ilyen probléma szokott előfordulni? Más problémája nem lesz?
Kösz az infókat![ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz CoRt3z #10983 üzenetére
Eddig más problémáról nem hallottam. Azzal játszik pár kereskedő, hogy kintről valahogy olcsón hozzájutnak a T-s Arenakhoz és utólag függetlenítik. Ezek után már függetlenként árulják őket itthon. Minden jól működik ezeknél a telóknál csak a függetlenítés szűnt meg fw csere után. Konkrét esetek ITT
Lehet, hogy sikerült jobb módszerrel függetleníteni már a mostani eresztést és véglegesen függetlenek maradnak -
spawn21
veterán
Helló.
Kérlek segítsetek. Eddig egészen más telefonokat használtam,valamit nem értek.
Próbálok rátenni valamit,pontosabban "memoryup"-ot. De akárhova teszem,nem találom meg a telefonban meg. Miért?s24U+15p
-
sagesz93
addikt
Miért nem boltolod vissza a telót?
3 napon át elállhatsz a vásárlástól, szóval kötelesek visszaadni neked a zsét. Vagy tévedek?
Én is megrendeltem tegnap az mgsm-től, ma fel is hívtak hogy minden rendbe legyen, mivel ismerősöm ismerőse dolgozik ott, remélem nem ilyen sufni telefont kapok! -
geosz
tag
"kokyt: Megnéztem, 0perc beszélgetés, lehet ezt törölni?"
A 0 percet nyilván nem érdemes törölni, de az Arénán ellentétben a régebbi telefonjaimmal, minden időt -még az összes beszélgetést is!!!- le lehet nullázni, szóval az nem mérvadó, hogy mit mutat most.
A telefon nyilván "szürke import", mert itthon a Té nem teszi rá a logóját. A magyar Tés fw a 10j és a 10v.
[ Szerkesztve ]
LG KM900 Arena KM900AT_V10v
-
spawn21
veterán
Megoldottam!
s24U+15p
-
spawn21
veterán
Hogyan van az,ha a telefon memóriájába teszem nem ismeri fel,de ha a kártyára akkor pedig igen?
s24U+15p
-
CoRt3z
tag
Arra gondoltam, hogy előttem 0ázhatták-e.
De mivel fekete, ezért biztos szürke importos. Tapicskoltam pár órán keresztül, eddig nem fagyott, szal akkora baj nincs!
Tényleg, Ha újonnan veszed, akkor a hangerő gomb és a bekapcsoló gombon zöld fólia van?
Mert az enyémen az volt.
Most felteszem a PC Suite-t és feldobok rá pár cuccot! -
PierNight
aktív tag
megjött a telefonom ^^ fantasztikusan jó! ujtelefon.hu-ról rendeltem...nem magyar de új
egyenlőre 1 kérdés merült fel bennem... nincs kézírásfelismerés az arénában?enyimen v10i szoft van egyébként. a fülhalgató meg egyszerüen hihetetlen jól szól! dolbiról nem is beszélve (L)
szerk: enyémen is van zöld vékony csík a 3 gombon (volt )
[ Szerkesztve ]
-
Langsam
aktív tag
Kérdések.
1. Az LG-nek van nálunk is kapható Android telefonja ?
2. Az LG-nek van nálunk is kapható szétcsúsztatható qwertys telefonja ?
3. Az Android magyar nyelvű ?Nem volt még a kezemben sem androidos cucc, de nézem a Mobilarénán a Motorola Milestone képet és csak kíváncsiságból érdekel a dolog. Üdv.
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
CoRt3z
tag
Okok, akkor annyira nem használhatták a telómat sem!
Nekem megfelel így is, már nem érdekel! -
PierNight
aktív tag
válasz sagesz93 #10993 üzenetére
miről? az újtelefon.hu-ról? szerintem rendesek voltak mert a csávó telefonba modnta h van olyan ami vodafone logós (1000párszáz ft-al lett volna olcsóbb) de én a simát választottam.
ami nem tetszett,hogy külön kihangsúlyozta h garanciavesztéssel jár ha új szoftot teszek rá (gondolom az update nem) de hát mind1 mert ha valami gebasz lesz max vissza teszem rá ami msot van..egyébként nem tervezem a szoft cserét mert eddig semmi gond nem volt vele...nem is akadozott meg semmi.
még 1 kérdés. van java alapu msn kliens esetleg?? (tom ott az ebudy...de az nem gyere be ) -
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest