- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Egy picit csatlakozom, mert az asszony Z1c-je 5.0-án pocsék volt, de 5.1-el megjavult(nem user error, magától újraindúlt kb 240 üzemóra után,fagyogatott és bármit csináltam ilyen volt.mindenki szervízbe akart küldeni, de szerencsére az android frissítés helyrerakta). Viszont azért nem rossz a sony rendszere, de nekem az lg ui jobban bejön.
Heisenberg69
Mielőtt lehülyézed az lg-t olvasd el ezt is
[link]
Nem maradtunk ki semmiből, ez az első hiba, ami javítást igényel és sztem nekünk is ki lesz javítva. Ez alapján a többiek is kitörölhetik a s...üket a frissítéssel, mert érintettek.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
GEIL
addikt
Üdv mindenkinek !
Feleségemnek vettem szombaton egy LG G3-at....TELEKOM függő (LG D855 16GB)....android 6.0 van rajta.
Csutkára ugyanúgy lőttem be rajta mindent, alkalmazásokat, ikonokat....stb stb mindent.....annyi hogy a G3-ban van "intelligens képernyő", amit a G4-nél itt olvastam régebben hogy hiányoltunk. Szóval nagyon pozitiv az LG-ről alkotott véleményünk....hibák ellenére is kitart a feleségem is és én is.....én F6-ról váltottam...ő L7 II-ről.......A G4-emhez képest a G3 egy lehelettel lassabb, de kb ugyanolyan smooth minden és mindennapi dolgokra ugyanolyan......tudom ez nem a G3 fórum, csak az "örömöt" és elégedettséget volt szándékomban megosztani.A 2 készülékünket egymás mellé téve ezt mondom:
A G4-em amiben jobb:
- +2CPU mag
- +1 Gb RAM
- kameraA G3 amiben szerintem jobb:
-A kijelzője elvileg ugyanugy QHD és a "ppi szám" is egyezik...de a fehér az vakitóan fehérebb a G4-hez képest. ugyanolyan kijelző védő üveg van mindkettőn.....szóval a G4-men kicsit "sárgásabb a fehér" és ugyanolyan fényerőnél is sötétebb mint a G3.....érdekes.....viszont a G3 automata fényerőn mindig kb 5-8%-kal feljebb tolja mint a G4-em....ennyi az észrevétel.....akksija kb ugyanazt bírja mint nekem....kb azonos képernyőidővel és messenger használattal tartunk most ugy hogy neki G3 68%....nekem G4 63%.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Psychlo
tag
Használ valaki Kalaideng tokhoz adott üvegfóliát? Vagy csak a nagyobb márkák fóliái a jók?
Na oszt! Vótál fenn szombaton?
-
ksav
csendes tag
Sziasztok!
Azt honnan tudom meg pontosan hogy beégett a kijelző?
Zárolt képernyőnél ha lehúzom az értesítési sávot látszik az akku jel,%,szolgáltató halványan.
Ez már annak a jele? Szürke háttérnél szembetűnő.
Valamint néztem RGB progival ott is látszik.
Azért kérdezem mert 18-án jár le az 1 év gari és nem tudom elvigyem-e, félek elzavarnak vele.
Mondjuk az akksi is fél napot bír normál használattal.
A kijelző LGD incell 1440p.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Ermac
tag
Sziasztok !
Tervezem a telefon megvásárlását itt Angliába függetlenül, a kérdésem az lenne, hogy honnan érdemes rendelni? Én e-bay és amazon párti vagyok amit rendelek szinte mindent csak innen szoktam. Egy olyan dolog lenne még, hogy narancs sárga bőr hátlappal szeretném, vagy ha ez nem lehetséges lehet e külön venni hozzá ? Ugye ennek a telónak ez az egyik különlegessége, hogy bőr hátlappal is kapható.
Előre is köszi.
We are Many You are but One
-
kiszi07
senior tag
Hali, kezeim koze kerult egy G4, ami nem bootol be. Egyik naprol a masikra kezdte ezt. Bekapcsolom es csak az LG logo jon elo, valamikor kiirja, hogy android inditasa, majd egybol ujraindul. Teendo ?
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
kiszi07
senior tag
Szuper, koszi a valaszodat. Lg-nel hogy mukodik? Kicserelik vagy uj telefon kap? Romaniaban lett veve.
Szerk: hogy mukodik, eleg az imei vagy gari papir - szamla is kell nekik, mert akkor BP-en lehetne szervizelni, ha nem.[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Cry0
őstag
az érzés mikor a kínából később rendelt cucc is előbb megérkezik mint a szervízből a telefonom
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Quqesz
nagyúr
válasz kiszi07 #31760 üzenetére
Alaplapot cserélnek. Milye van a srácnak? Csak számla v garijegy is? Én felhívnám a szervízt, hogy miben tudnak segíteni. Magyar számlával(imei-s) simán javítják, ha román minden az kérdéses,ezért kellene felhívni őket.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
reap3r
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami info arról, hogy melyik szériákat/gyártási számú G4-eket érint a bootloop probléma? Keresgélek, de eddig azt találtam, hogy az újabb szériák is bootloopolnak... Egy 1.1-es revisionű 602-es szériaszámú G4-gyel szemezek, mert a G2-esem sajnálatos módon kezdi megadni magát, szóval el kéne döntenem hamar, hogy megvegyem-e... Köszönöm előre a válaszokat!
-
DonMaster
addikt
válasz reap3r #31764 üzenetére
nem tudni, cserélik garanciálisan, max 1 hét alalt.
váciuton ha kicsit megsürgeted még aznap kész.
ha eu régios és nem sufni gsm-böl van akkor szavatossági idö 2év ez alalt cserélik a bootloop problémát.
az hogy az lesz vagy sem, mivel szerintem nem léteznek josok igy nem tudni, De talán Delphoi -ban tudják a választ hogy melyik igen és melyik nem[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
FerNandor
őstag
A kijelző körüli keretet lehet cserélni a kijelző nélkül? Sikeresen leejtettem másodszorra is. Ja és felhívtam az LG-t, a garanciában cserélt alaplapra 1 év gari van.
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Heisenberg69
senior tag
Elvileg most adtak ki jópár régióra, többek között magyar vodára valami frissítést.
Fura, telefon nem jelzi.
Hogy is nézem meg milyen régiós a telefonom?[ Szerkesztve ]
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
SybenX
őstag
válasz Heisenberg69 #31768 üzenetére
Szerk:
Valóban,bocsi,csak nem gögettem lejjebb.Más: Most vettem észre,hogy kezd nekem is beégni a kijelző,igaz még csak nagyon halványan látszik az értesítési sáv ( 601,JDI)
[ Szerkesztve ]
-
SybenX
őstag
válasz Heisenberg69 #31770 üzenetére
Ha nincs doboz akkor az LG Phone From nevű alkalmazással lehet megnézni.
-
SybenX
őstag
válasz Heisenberg69 #31772 üzenetére
Akkor az Vodafone Hungary.Lg bridge-el ellenőrizd a frissítést.
-
FerNandor
őstag
válasz Aryon87 #31767 üzenetére
Pont most jár vagy járhatott le.. Akkor marad így
Be lehet amugy valahogy egetni? Lehet, hogy arra is él a 2 ev szavatossag?"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
kiszi07
senior tag
-
Heisenberg69
senior tag
LG Bridge jelezte is a frissítést:
[ Szerkesztve ]
-
Heisenberg69
senior tag
válasz Heisenberg69 #31778 üzenetére
2016.07.01 lett a frissítést követően a biztonsági szint.
-
Mikemend
senior tag
Aki szeretné a magyar Vodás V20G romot, az innen direktben letöltheti a kdz-t
[ Szerkesztve ]
-
Heisenberg69
senior tag
Ám hogy lehet az USB módot megváltoztatni. Lett egy új program az LG Bridge helyett. Már csak ezzel működik. A neve: LG PC Suite IV. De ehhez a telefonon az USB kapcsolatot LG PC Suitra kell állítani, de nem találom, hogy hol
-
Mikemend
senior tag
válasz Mikemend #31784 üzenetére
No majd figyelem, milyen ez az új G-s rom, mert a D-s nálam rendben volt. Ahogy már előttem is írták, ez július elsejei biztonsági update-es, és 6.0-ás (nem 6.0.1-es!).
A frissítés kissé felmelegítette a készüléket, illetve a frissítés végén kiürítettem a gyorsítótárakat és restart. Gyári visszaállítást nem csináltam, nincs kedvem újrahúzni a cuccokat, most úgy teszek, mint az átlagjúzer.[ Szerkesztve ]
-
cicaslany86
aktív tag
Régebben a független telefon volt a best, mostanában meg úgy látom jobban jár az ember a szolgáltatói készülékkel, pláne LG esetében. Több frissítés érkezik, több a gari is... Vagy vannak butítások a szoftverben, mint anno?
-
Mikemend
senior tag
válasz Heisenberg69 #31787 üzenetére
Ilyet nem használok LG Bridge és kész
@cicaslany86: Szerintem ugyanaz, mint a független, csak a szolgáltatói szoftverek is benne vannak, nem kell letölteni, mint az egyenleg megtekintés, víruskergető, stb. Na meg a szolgáltatói logó
[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
válasz cicaslany86 #31790 üzenetére
A gari szerintem nem ugrik, de inkább várj kicsit, mert a voda után a többiek is kiadják a romot, úgyhogy pár nap, talán egy hét és kapod
Páromnak GER függetlenje van, ha az kijön, szintén kiteszem[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
Srácok bocs, hogy itt kérdezem. Délután vettem az extrémben egy Alcor D8000-es (annyi mah-os is) power bankot. Hazajöttem, kb 2 óra körül és akkor ráraktam töltöre. Elötte megnyomtam, a négyböl kettö led világított. Most még mindig az utolsó villog. Normális ez, hogy ilyen lassan tölti? -elvileg a feléröl A G4 töltöjével és kábelével töltöm.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
JMarty
tag
Valaki fel tud dobni egy KDZ file-t a V20G-s Vodás romhoz? Nagyon megköszönném!
-
Máriusz TO
csendes tag
válasz Heisenberg69 #31778 üzenetére
Nekem is emag os telom van itt eddig ha gondom volt korrektül viselkedttek ,csak innen minden szart bukarestbe kell küldeni ,én be vinnem előbb az emaghoz aztan az lg hez elvileg meg gyakorlatilag eu s készülék .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest