Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    válasz goblin1983 #62990 üzenetére

    Mindkettő ROM kb egyformán stabil és hasonlóan bug mentesek is (igaz, BlissPop-ról csak a többiek véleménye alapján van képem, CloudyG2 3.2-t használok jelenleg).

    A főbb különbségek a két ROM között pl az, hogy a BlissPop az vanilla android alapú (megspékelve temérdeknyi személyre szabási lehetőséggel, amiknek bár nagy része magyar rendszernyelven is angol nyelvű marad még jelenlegi állapotában), míg a CloudyG2 az LG android alapú.

    BlissPop-ot sokan leginkább csak a kamera miatt nem választják, mert az (mint ahogy egyéb CM és AOSP ROM-oknál is) úgymond csapnivaló minőséget tud produkálni sajnos, ellenben kevésbé melegszik és jobb az üzemideje is állítólag, mint a Cloudy félének (bár arra is custom kernel-t rakva el lehet érni szebb eredményeket, mint ahogyan alapból viselkedik).

    Szóval az a kérdés leginkább, hogy melyik telefon gyári rendszere tetszik leginkább? A Nexus-oké vagy az LG-ké? :)
    Plusz pont a Cloudy ROM-okhoz még, hogy mivel LG gyári ROM alapúak, minden LG-s fícsör bennük van (pl Knock Code, FM rádió, távirányító...), de az LG-s felesleges, alapból nem törölhető app-ok ki vannak gyomlálva.

    -------------------------------------------------------------------

    @F-ECT$: Érdemes-e 4.4.2-ről 5.0.2-re váltani?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák