- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
slloyd
senior tag
Tudjátok az eddigi legtöbb telefonomat root-ol tam.
De azthiszem ezt most kihagyom....
Bár nagyon zavar még ez a kilyelző fényerő visszavétel viszonnt kezdem megszokni
Sajnos tönkre ment a z ultrám és egy kellően gyors és minőségi utódot kerestem a helyére amiben ez a telefon tökéletesen helytál
Ez és az xperia z2 között vaciláltam de egyáltalán nem bántam meg ezt a kis lg telót.
Én azt mondom ár/tudás tekintetében bajnok legalább is itt Németben az ebayon
Szóval aki ilyen készüléket fontolgat vásárolni és nem szeretne rögtön s6 ért rohanni ilyen olyan okok miatt annak bátran ajánlom nagyon egyben van a cucc
Én 190€ vettem független karcmentesen asztali dokkolóval 1 év garival 2 bőrtokkal ennyiért szinte alyándék volt
Le a kalappal az lg elött[ Szerkesztve ]
-
veterán
De kis gonoszok vagytok
https://gamergep.hu/
-
jacsoka
csendes tag
Halilali.. Miben különbözik a stock romnal a 30 a d b e jelzes??
-
Matyi222
senior tag
Jó reggelt!
Gondoltam megnézem a telefon IMEI számát, majdnem kiesett a szemem 1d 0-a.
Utána olvastam, hát, ezekkel a romolgatásokkal könnyen el lehet tüntetni, sok a panasz az XDA-n is.
Szerencsére az G2-höz már vannak megoldások a neten hogyan lehet visszarakni.
Pár óra alatt én is megtaláltam a legjobbat.
Szóval tessék vigyázni.
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz jacsoka #62961 üzenetére
Én csak annyit tudok mondani a személyes tapasztalat, ill. a folyamatos fórumkövetés alapján, hogy a 30B az egyik legproblémamentesebb, legújabb változat. Ne zavarjon, nem ábécésorrendben kell nézni.
DH
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz slloyd #62953 üzenetére
Nem kicsi az ultra után? Annak 6,4" a kijelzője, nem? Anno szemeztem vele épp ezért, mert kezdem kicsinek érezni az 5,2" méretet... Azért is várok a Pro 2 változatra. De ha holnap az LG kiadná a G2-t tökugyanilyen paraméterekkel, de hatos kijelzővel, elsőnek venném meg. Ez a vas a mai napig elég szvsz.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
akooos
veterán
válasz Den Hadnagy #62964 üzenetére
Akkor javaslom a G Pro 2 megismerését. Egy 5,9"-os G2, 3GB RAM-malJa sorry, most olvastam el teljesen a hsz-ed
[ Szerkesztve ]
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz akooos #62965 üzenetére
No para, anno nagyon meg akartam venni, csak egyrészt akkor már sehol nem lehetett kapni, meg ahogy a topikjában olvastam, megállt kitkaten. Ehhez képest nekünk még az 5.1 is érkezik, ha minden igaz.
-
jacsoka
csendes tag
válasz Den Hadnagy #62963 üzenetére
Rendben köszönöm szépen . Kdzvel le frissítem csak mert alapból eddig soha nem jött az h frissíthetem telefonról a szoftvert.. Jelenleg 30dvel nyomulok
-
watador600
senior tag
Ha az összefoglalóban lévő lollis zipet felrakom cloudy 3.3-ra, akkor előtte kell nekem másik bootloadert/bootstacket felrakni? Vagy nyugodtan rakhatom fel és utána full stock lesz?
Szerk.: vagy csak a DM-es zipek azok amik stockot csinálnak? És ehhez milyen bootloader/bootstack-et kell felrakni? Most kitkates van azthiszem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
addikt
válasz watador600 #62968 üzenetére
Ha letöltöd és flash-eled DM stock 20G zip-jét, azelőtt semmi egyébb intéznivalód sincsén és totál gyárira hoz a telefonodon mindent (root és TWRP is eltűnik).
Ezután már akár a Pc Suite-os megoldással is a telefonodra rakathatod a 30B-t (márha IMEI-d szerint ez érhető el jelenleg a telefonodra) vagy ha nem ózkodsz a kdz-től, természetesen azzal is. -
SoundBox
aktív tag
Sziasztok frissitettem a telot tegnap 5.0.1 re ma ujrainditottam es minden visszaalt alaphelyzetbe, ez mostmar minden ujrainditasnal igy van?
-
addikt
válasz watador600 #62971 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem, szívesen!
@SoundBox: Természetesen ez nem normális működés és valami ott nem stimmel (ilyen problémáról még nem is hallottam, bár nem részletezted pontosan, hogy mik állítódnak vissza).
Hard Reset-et én mindenesetre kipróbálnék, az lehet helyrevágja.
-
Matyi222
senior tag
Ezek szerint senki sem járt még így az IMEI-vel mint én?
Ha esetleg becsúszott szóljatok, lementettem a programokat ami kell hozzá, hogy javítani lehessen.Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Zoja™
őstag
Na most sasoljátok meg a téma összefoglalót srácok, ha mindenkinek tetszik, akkor ez marad a végleges. Ha nem, akkor vissza állítom a régit.
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz Quqesz #62977 üzenetére
Az érdekessége a dolognak, hogy sima gyári frissítés közben is sérülhet az EFS partíció. És akkor vége az IMEI-nek. Éjjel kutakodtan akkor olvastam. Készítek egy leírást és videót a partíció mentés és visszaállításról. Illetve ha eltűnik a szám, hogy lehet visszairni. Még root sem kell. Aztán linkelem a progikat, vidit, leírást. Ne kelljen másnak is 4 órát keresni.
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok, használt valaki itt D800-as verziót? (AT&T). Az a gondom, hogy Vodafone SIM-mel ugrál a térerő negatív irányba... Áltlában csak EDGE-m van. Esetleg valami modem fájl nem létezik ami segítene a dolgon?
[ Szerkesztve ]
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Ferenczi Áko
addikt
Volt ma szerencsém megnyomkodni a G4-et.. Semmi olyan érzésem nem volt, hogy lecseréljem rá a G2-t, pedig nagyon vártam és akartam először.. Nincs akkora különbség, ami a felárat indokolja!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
hard74
senior tag
válasz Ferenczi Áko #62987 üzenetére
Gyorsabb azért, de nem annyival, amennyivel drágább. Egyébként, ha a fejlesztői beállításokban az animációs értékeket leveszed 0,5-re,akkor pattog, mint a gumilabda.
(Z2 lassabb a G4-nél)LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
watador600
senior tag
Létezik olyan program, ami kitkat alatt az előlapi gombokat elrejti játékok alatt? Root nélkül ha lehet.
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
goblin1983
tag
válasz Balazska15 #62932 üzenetére
Van esetleg tapasztalatod, hogy miben más a két ROM? Melyik stabilabb, melyikben vannak nagyobb bugok stb?
Vagy valaki más Cloudy vs Blisspop?
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz Ferenczi Áko #62987 üzenetére
Nekem is ezért maradt meg a G2 még Nem kapott el a must-have érzés a G4-től.
-
*korben*
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Rootolni szeretném a G2-t, de nincs fejlesztői menüm! A beállításoknál hiányzik ez a menüpont. 5.0.2-es rom, T-mobilos, NCK kóddal függetlenítve, Vodás kártyával. Találkozott már valaki ilyennel? Mitévő legyek? HELP!A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben.
-
stefi68
addikt
válasz *korben* #62993 üzenetére
Beállítások ->Telefonról ->Szoftveradatok ->Cikkszám (Build szám)-ra jó sokszor rátapizni.
Majd írja, hogy már csak x tapizásra vagy a fejlesztési lehetőségektől.Fél perccel lemaradtam
(#62989) watador600: Gyári KK alatt nincs olyan a képernyő beállításoknál, hogy "Rejtett előlapi gombok"?
Már nem emlékszem...Ha a root nem játszik, akkor gondolom a főzött romok sem. Cloudy félékben (KK) biztos volt ilyen beállítás.
Hirtelen ezt találtam: GMD Full Screen Immersive Mode
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple asztali gépek
- BMW topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok