- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
slloyd
senior tag
válasz cicaslany86 #63196 üzenetére
Ha legközelebb képet linkelsz akkor légyszi használd a kép link gombot.
Ott találod alul miközben a hsz-t írod.
Valamint a képfeltöltésből a direkt link a képjez ezt lell bemásolni.
Csak tipp[ Szerkesztve ]
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Van egy G2-m amit ma gondoltam frissítek a legújabb verzióra. Azonban hiába minden, úgy tűnik hogy a készülék lefagyott firmware update módban ahogy a hivatalos LG szoftver is. Hogyan tudom úgy bebootoltatni a telefonomat, hogy újra használni tudjam? eddig egyedül a power gombot próbáltam, hosszan nyomva csak újraindul a telefon, bejön az LG logo és utána egyből megint a firmware update. Nem akarok téglagyár lenni kérlek segítsetek
előre is köszönöm a válaszokat!
Ember tervez, Isten perverz!
-
Oceanus
tag
válasz extasymajom #63208 üzenetére
Látom...Ha jól sejtem a kitkat jobb nem?
-
extasymajom
aktív tag
Ki mit mond?
Melyik gyári lolli a legjobb, legstabilabb.??
Minden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik
-
Oceanus
tag
válasz extasymajom #63211 üzenetére
Az ugye nem gond ha ez egy alapvetően angol szolgáltatós telefon? Mármint független csak UK-ban használt és itt értékesített...
-
Oceanus
tag
-
Oceanus
tag
válasz extasymajom #63216 üzenetére
Basszus én nem tudom mi van...Megpróbáltam ahogy ott van feltelepítettem a dolgokat ahogy kell, letöltöttem kdz-t de error-t dobott ki... Most meg már el se tudok jutni sehova legjobb esetben bejön az LG logó ha meg a géphez csatlakoztatom akkor bedob vagy 15 partíciót amit mindet formazni akar, csak egyet lát amin van egy image nevű mappa tele fájlokkal.
[ Szerkesztve ]
-
*korben*
csendes tag
válasz Milk_n_Coffe #63195 üzenetére
Szia!
Egyébként meg vagy elégedve a MIUI V6-tal? Milyen verziót használsz? Van benne rendes magyar nyelv?
Előre is köszi!A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben.
-
Milk_n_Coffe
tag
válasz *korben* #63219 üzenetére
Szia,
Miui v6 5.8.7 van a telefonomon. Szerintem jobb, mint a CAF alapú romok, itt olyan a kamera minősége, mint a gyárié. Akku időt még nem tudok mondani hiszen 2 napja használom a romot. Jó dolog, hogy gyárilag rendelkezik quick remote appal.
A felület szerintem 10/100 pontos, gyors és nem bugos a rendszer. Pici hibája, hogy a magyar nyelv keveredik az angollal, valamint a root jogosultságokat igénylő appokat nehezebb kezelni, a Security app segítségével lehet.
Én személy szerint nagyon meg vagyok a rendszerrel elégedve.
U.I: Van navigációs sáv, Beállítások->LG Stock Settings->Virtual Keys->Navigation bar
[ Szerkesztve ]
Amerre mégy, oda tartasz
-
*korben*
csendes tag
válasz Milk_n_Coffe #63221 üzenetére
És az is Kit-kat alapú, vagy már Lollipop? A miui.com-ról töltötte d?
A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben.
-
Balazska15
senior tag
Cloudy 3.2 van a telefonon, van valami módja a navigációs sávon lévő ikonok stílusának módosítására? Valami Xposed modul vagy bármi működő, jól bevált program? Köszi előre is!
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
veterán
válasz Balazska15 #63225 üzenetére
KK-s xposed modul van rá, ha erre gondolsz : [link]
https://gamergep.hu/
-
Hyoora
csendes tag
Sziasztok. Nem tudja valaki hogy garin kivül mennyibe kerül egy Gorillaglass csere ha van bztosításom a telón? Tegnap a sarkára esett és keresztbe elrepedt. :/
[ Szerkesztve ]
"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."
-
MagyarSrác
újonc
Sziasztok!
Az normális hogy telekomos G2-re ota-n még nem jött a Lollipop?4.4.2-n jár.
Illetve ez a Képernyő elszíneződés minden típusnál jelen van,vagy csak egyes modelleknél?
off:
Az XDA nálatok megy rendesen?Mostanában valahogy nem tölt be rendesen az oldal.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz MagyarSrác #63230 üzenetére
Hali, OTA-n nem is fog jönni. Dugd rá gépre, indíts egy PC Suite-ot ha szeretnél frissíteni
A sárgulás teljesen véletlenszerű, bármikor bármelyik modellnél megtörténhet.
XDA problémát nem tapasztaltam személy szerint.
-
oba
addikt
Blisspop romot használ valaki? Vélemények?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Oceanus
tag
Ezuton is szeretnem megkoszonni HUTCHDB forumtarsnak a gyors es pontos segitseget, amivel ujra talpra tudtam allitani a mar elegge teglagyarba hajlo keszulekemet!
Ezer hala neki
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Na egy kis loli anomália:ha az időképet elindítom és nem várom meg a teljes lefrissítést,akkor az app beragasztja az elfirgatást. Itthon ahogy felmentem wifire és lefrissített egyből jó lett,nem kellett újraindítani.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Oceanus
tag
válasz extasymajom #63236 üzenetére
Hat ezt igy nem tudom, de leirtam a gondot, erre kaptam egy durvan 30 megas unbrick mappat reszletes instrukciokkal es az alapjan vissza tutam hozni a download modot majd utana turelemmel es kitartassal telepiteni a KDZ-t... Bar vagy 30x ujra kellett inditani de megerte...
Meg egyszer hatalmas respect az uriembernek
-
Oceanus
tag
válasz stefi68 #63242 üzenetére
En szivesen kozreadom a dolgokat de ehhez eloszor a forumtars engedelyet kernem
Amugy a problema az hogy nem tudom mitol tortent meg az, hogy majdnem teglagyar lett a telefonombol...
Amugy szerintem a KDZ telepites tokeletes csak egy dolog az, ami egy laikus szamara szerintem hianyozhat az pedig, hogy ha megszakad a telepites nem kell panikolni (mint en tettem ) hanem szepen folytatni kell es ujra es ujra addig ameddig nem megy vegig. Teny h idorablo de megeri
[ Szerkesztve ]
-
goblin1983
tag
válasz Oceanus #63244 üzenetére
Én ezt írtam annak idején mikor én is így jártam. Persze előbb én is pánikoltam, ide írtam, supporttal próbálkoztam nem sok sikerrel.
Aztán addig nyomtam az újra gombot, amíg egyszer sikerült.Most mikor raktam fel a Cloudy 3.3-at volt egy kis gubanc. Pánik nélkül elolvastam újra a telepítést, hát persze véletlenül kimaradt egy lépés. Elő az összefoglaló, abban ott volt hogy kell alapra visszatérni. Alap és arra újra telepíteni a Cloudyt, persze már jobban figyelve.
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
Lassan készül a G4 kamera port, remélem ezzel már normális képeket lehet lőni AOSP-n is...
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 5
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.