- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz ßrainiac #14898 üzenetére
iOS-en én is í]y voltam, de egyelőre még elég új nekem az android. Egyelőre elkezdte leszedni az összes? appot, amit valaha is megvettem, vagy nem tudom, de folyamatosan tölti le és pakolja fel, gondolom a google accountomból szedte az infót. Már csinálja egy ideje...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #14905 üzenetére
Hát most végzett, de nem is értem, honnan vette az infót, mit tegyen fel, vagy az van, amit mondtam, ilyenkor megnézi a google accot, aztán feltesz mindent, amit addig leszedtem?
Már csak egy gondom van: mivel tudok kitenni a lockscreenre indító ikonokat? Ugye LG gyári romban van ilyen, 5-öt ki lehet pakolni a zárolt képernyőre, de ebben nincs és nem tudom, hogy oldjam meg. Hagynám az alap launchert, akkor bukó?
-
rankesz
veterán
Régi samsungos hagyomány ( még s1-es időkből) hogy rom(b)olni minimum félkészen álltunk neki...
Amúgy AOSP és CM rom használóknak jó hír, hogy gőzerővel dolgoznak a SpiritFM 2-n, aminek a 16-ai bétája már elég használható, bár nekem itthon lakásban eléggé pattog a hang...
-
fishme
tag
Valaki valamilyen megoldás hogy nem gyári háttérképnél átlátszó legyen a status bar ??
-
szabyka95
őstag
igen, pl. az altalam hasznalt flex romban alapbol benne van
maskepp root kell, utana pedig G2 Xposed vagy G2 tweaks-el lehet atlatszova tenni a status bart (1 dollar a full verzio, sok-sok mindent lehet moddolni veluk, pl. nav bar meret, nav bar ikonok, szin stb stb. )
stock alapu romoknal mukodhetnek ezek, paranoidon ketlem[ Szerkesztve ]
-
szabyka95
őstag
válasz Helltak #14913 üzenetére
elso inditas utan volt, hogy antutunal rebootolt a telefon, utana nyomtam meg egyet, s mar semmi gond nem volt azota sincs semmi, lehet h miutan felraktam kellett volna meg 1 reboot
#14914 gravityboxban nincs atlatszosag
#14915 Play Store, bal felso ful, my apps, all . ami itt van, azt mind felrakja (ha kompatibilis) .. nem art neha takaritani
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #14915 üzenetére
Na, mindegy, a nagyobb gondom az, hogy máris 1-2 appom, amit használok rajta, mert jól konfigolható a widgetje, az kressel rajta.
Plusz egyszerűen nem tudom eltüntetni a google keresése felülről basszus, nem találom, hol kell, és az ujjam hiába tartom rajta akárhol, nem lehet eltávolítani. így most ott virít az ikonok felett. Az alkalmazásokban a letiltás ikon is inaktív, eltávolítani sem tudom.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #14918 üzenetére
Ki akartam próbálni,hog megy-e a Polar bt. 4.0-s mellkaspántom. Megy, de "sajnos" csak a Polar hivatalos appjával, miközben iOS-en meg megy minden mással is (Runtastic, Runkeeper, Endomondo, stb). így viszont nem éri meg nekem, hogy maradjon ez a rom, inkább várok a hivatalosra, nem szívatom magam. Csak gondoltam, adok neki fél napot a nyomkodásra, legalább tudom majd valamennyire, mire készüljek fel, ha jön a 4.4, bár azon is lesz (remélem) egy LG skin.
-
rankesz
veterán
válasz vadászcsiga #14918 üzenetére
paranoidandroid hulladék lenne?
nem tom mit szívtál, de kérek belőle... -
nagyúr
válasz rankesz #14923 üzenetére
Egy napot volt fent, végig nyomkodtam, de pl. hiába kapcsoltam ki a rezgést érintéskor továbbra is csinálta, valamint pár appom, amit naponta használok, állandóan összeomlott. A többi rendben volt, szép, gyors, látványos, de nekem kevésbé volt stabil, mint a gyári 10E. De tény,hogy gördülékenyebb és lagmentesebb.
-
Mr.Silkó
veterán
Sziasztok! Másnál is jelentkezik az, hogy amikor beállítom a kamerát normálról intelligens automatára, fotózok párat, aztán kilépek az alkalmazásból, majd utána újra visszalépek a kamerába, megint normál módban van? Fontos lenne, mert intelligens automatán sokkal jobb képeket lő a teló, de idegesít, hogy minden belépésnél újra át kell állítanom.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Miért nem próbáljátok ki a legújabb Carbon Rom -t ?
Tessék egy kis bemutató róla LinkiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Helltak
őstag
válasz szabyka95 #14921 üzenetére
Tényleg smoothabb, de kevesebb pontot kap antutuban
Mást még nem tudok, holnap kiderül, hogy üzemidőben változást hoz-e.Szerk.: Most hallgatok zenét és jobbnak érzem nem is kicsit, hangerő, mélyek, magasak, mind tisztább és jobb még a gyári fülessel is.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 12
-
ßrainiac
addikt
válasz rankesz #14923 üzenetére
Neki ez a stilusa. Azt hiszi, ha nem tud valamit es ezert leszarozza azt, akkor nyert ugye van a temaban
Mr.Silkó: Xdabbeb kamera modjaval (v1.5.0) ezt elerheted immaron most kerult be a feature a legujabb release-be.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
-
noxon
őstag
Heelp! Az mitől lehet gyàri rom alatt, hogy a youtube videoknàl csak tölt, de semmi nem történik?
We live in a simulated world...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz horimiki72 #14932 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
ForRedGlory
félisten
válasz icecave #14906 üzenetére
Elso bekapcsnal, amikor inditod telepites utan, felajanlja, hogy a mar meglevo Google backupot visszategye-e. Na ott az alapertelmezetten be van pipalva, szoval ha elheveskeded es tovabbot nyomsz, akkpr bizony mindent visszatesz, ami valaha volt rajta
A launcherben a Google Search nem tuntatheto el, ez a launcher sajatja, nem paranoidandroid hibaja. Mondjuk en Novat hasznalok, ezerszer jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Szabiq
tag
válasz ForRedGlory #14942 üzenetére
,,mindent visszatesz, ami valaha volt rajta "
No ezt nem gondolhatod komolyan“Ne rohanj, és ne emészd magad! Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát!” (Walter Hagen)
-
ferrari1
őstag
válasz ForRedGlory #14944 üzenetére
Mindig a legutolsó reset utáni alkalmazásokat rakja vissza, nem az összeset ami az adott készüléken volt. Tehát a reset előtti állapotot állítja vissza.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz vadászcsiga #14946 üzenetére
Rosszul fogalmaztam Bocsi, most látom. A reset előtti alkalmazásokat kapod vissza, nem az összest ami a telefonon volt valaha is.
[ Szerkesztve ]
-
VaDy
tag
Tegnap óta barátnőm lassan 2 éves t-mobilos samsung S3-án újabb android van, mint az én zsír új lg-men.
Jöhetne már az a frissítés!!!! -
Szabiq
tag
válasz ForRedGlory #14944 üzenetére
PLd. nekem úgy csinálta,hogy g fiókommal beléptem nexus 7-en és felpakolta azokat amik AKKOR a telefonon voltak.
Szerintem az aktuális google fiók mentés adatait veszi alapul.“Ne rohanj, és ne emészd magad! Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát!” (Walter Hagen)
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest