- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz Fantomas80 #14750 üzenetére
Szolgáltató lesz a ludas, attól tartok
Korlátolnak mostanában mindent a szarháziakAshy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Fantomas80
tag
Még egy olyant kérdeznék mi lett az Asphalt 8: Airborne -nal eddig játszottam vele most meg frissíteni akarja magát de nem lehet. A googleplay meg azt írja ki hogy nem kompatibilis a telefonommal.
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Danny365
őstag
válasz jilian #14753 üzenetére
Passz, xda-n linkelte egy srác. De az exif alapján tényleg g2-vel lőtte. 4.4.2 Carbon ROM alatt. Én is azt flasheltem, nekem jobban bejött, mint a PA.
Kérdés mindenki felé, aki PA-t, vagy más 4.4.2 AOSP ROMot használ:
Meg tudnátok nekem nézni, hogy egy 15-20 perc nyomkodás után hány fokos az akksi (battery temp)? Nekem mintha picit jobban melegedne, mint Stock ROM-on és nem tudom, hogy ez normális-e. -
Szellem.
nagyúr
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség:
van egy link, amink a vége mp3 kiterjesztés. Ezt a linket bemásolom a böngészőbe, akkor feldobja azokat a lehetőségeket, hogy mivel játsszam le. Az S4 esetében feldobta a letöltés lehetőségét is a lejátszás mellett és le is töltötte a fájlt a telefonra. Ilyet a G2-nél nem találok. Hogyan tudom ezt megoldani? -
adammkaa
senior tag
Sziasztok. Létezik friss térképes ingyenes gps navigacio ami megbizható? Illetve esetleg ami fizetos es olcso?
Nexus 5 Black
-
Sógi
addikt
-
szabyka95
őstag
tudtok valami jo,stabil Kernelt flex rom ala?
-
tibee77
őstag
Sräcok egy szilikon tok nagyon elcs*szi a telefon alakjät?Note2-ön elegge elvältoztatta a külalakot ennel a telefonnäl is igy van?
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
polas
csendes tag
Megjött a slimport adapterem.
gyári eur10F rom-al samsung TV-re kötve FULLHD 60Hz szépen működik.
Játékokat, filmeket is szépen játssza.
Használat közben tölti is a telót töltőre dugva.
Viszont a slimport és az USB OTG nem megy egyszerre és ez nekem így nem ok, mert ha filmet szeretnék nézni, akkor előtte másolgatni kell a telefonra.Ezért eladnám a slimport adaptert, akit érdekel keressen privátban.
Filmnézésre inkább vettem egy android TV box-ot.
-
gabesz839
senior tag
-
Cathulhu
addikt
válasz gabesz839 #14771 üzenetére
Siman meg tudjak csinalni, egyszeruen szurik a csomagokat, mint ahogy egy tuzfal is teszi, csak ez az o szep nagy tuzfaluk. Meg is teszik.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
morphin
tag
Másnak is el-eldobálja a térerőt/szolgáltatót a 10E?? 1 hete van fent lassan, de napi szinten észre veszem, hogy kis piros X meg nuku térerő aztán meg felpattan full-ra. Illetve tegnap hívott párom és két sms-t kaptam, hogy nem fogadott hívásom volt. Pedig a kezemben volt a telefon. Kimentem az üzletből aztán nagy nehezen kicsöngtem. "Követelem, hogy mivan!!!"
Üdv[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Most nézem csak a képeket arrol az "energy" ROM-ról....
Neeee.....
Fekete lett az egész "stock" UI?Használja / próbálta már valaki?
... igen csábitó...
[ Szerkesztve ]
-
Gaberking
senior tag
-
dave_gahan
aktív tag
válasz dave_gahan #14689 üzenetére
Na végre meg van a készülék! El sem hiszem...
Egy 32GB-os fekete THA országkódos, vagyis Thailand. 10b-n volt, OTA-n frissítettem 10e-re (D80210e-ESA-XX).
Az ismert negatívumok egyike sem jelentkezett egyelőre, persze még ismerkedünk, az elején járunk. Hasznos volt a topic kezdetektől való követése, eddig nincs is kérdésem.
Mindenesetre zsírágyú a cucc! Ezt is a G2-ről írom. -
spuros
őstag
válasz dave_gahan #14777 üzenetére
Miről váltottál?
-
Corgan82
aktív tag
ez a durva :
http://www.xxlgsm.hu/vasarlas/klasszikus/nokia-6310/22353 -
Sógi
addikt
válasz tibee77 #14768 üzenetére
Azért el tudja venni az alakját..most egy imak homokfúvott kemény tokot használok, az megtartja a formáját!
(#14775) jilian: Egy napja használom, jobb, mint a stock rom! Ha nem tetszik, át lehet témázni, hirtelen sokkot kap az agyad tőle, az biztos, nekem kezd megtetszeni...
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz jilian #14782 üzenetére
A világos téma után egy ilyen dark furcsa az agynak először nem igazán tetszett, aztán kezdtem megszokni. Tegnap találtam hozzá stock témát és 2 customot, ami elvileg jó deodex romhoz. Tedd fel próbáld ki és meglátod milyen, ha nem tetszik visszaállítod a régit.
Zola: 14634-es hsz.
[ Szerkesztve ]
-
Sragi
őstag
Le is van írva pl a T üzletszabályzatában,hogy a 2013 okt. vagy november után kötött új előfizetések alatt nem lehet VoIP-t használni ezen csomagok alatt: Like csomagok és Média Mánia XS. Szal a kis ge*ik letiltják.Nem elég,hogy megveszed a mocskos drága mobil netjüket és még ezzel is lehúznak. Tény,hogy nem használom a vibert ,mert kritikán aluli néhol a lefedettség még városokon belül is.Szakadozik,visszhangzik késik a viber.Ez csak térerő meg 3G probléma.
Valaki írta a szilikon tokot.Nekem egész jól néz ki vele.Tény picit vaskosabbnak néz ki vele.[ Szerkesztve ]
-
Autley
csendes tag
Szebb jó reggelt!
2 dolog lenne:
-1. Ma reggel az alábbi hibaüzenettel fogadott a teló (T-s vásárlású, root és E szoft frissítés volt): "com.android.phone folyamat leállt" és "Sajnáljuk a telefon leáll". Van valakinek ötlete? Este még semmi baja nem volt teljesen normálisan működött, sőt.
-2. Bár az előfizetésem alapján nem lennék jogosult 4G-re de tegnap pl. mivel olyan helyen voltam ahol van lefedettség simán csatlakoztam és működött.Tisztelet Mindenkinek!
-
beci
őstag
Sziasztok.
G2-re hol találok témákat?
Root nem kell hozzá ugye?Csak sima apk telepítés.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Szabiq
tag
Szép reggelt!
Nem tudja valaki,hogyan tudnám a PC tartalmát megjeleníteni a G2n?
PCn tudom a G2t kezelni,fordítva nem működik.
LG F6on simán látom alapból a galériában a PCt.“Ne rohanj, és ne emészd magad! Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát!” (Walter Hagen)
-
ferrari1
őstag
Csak telepíteni kell, saját válogatás.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Ezt nézte valaki?
Utoljára a Galaxy Spica-ra csináltam ilyen "főzd meg magad" romot
Lehet, kipróbálom, PA úgyis sz*r képeket csinál.
-
Autley
csendes tag
Sajna már többször próbáltam, de nem segített. A 4G így most ki sem tudom kapcsolni. Újraindításnál másodpercenként dobja fel a "Sajnos a telefon leáll" majd a "com.android.phone folyamat leállt" üzenetet. Sajna így még szervizbe se tudom vinni, mert előbb el kellene tüntetnem a root-ot.
Bízom a nálam tapasztaltabbakban és okosabbakban.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest