- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz szabyka95 #14351 üzenetére
Ez jó dolgog.
Imádom.A flex-ben mondjuk a dupla kijelző mod is jó.
De ez is nagyon hasznos.Pl utaláskor, ha közbe SMS-kód is jön.
A SAMSUNG galaxy S3 nál, csak főzött ROM nál volt elég hozzá a memória.
Vagy ki kellet pucolni a telót rendesen.
Gond volt, hogy újra töltötte a háttérben a dolgokat.(Csak a reklámban működött flottul minden.)
Így már a kód nem volt jó az otp-utaláshoz, vagy parkolás fizetésnél.
Marha bosszantó volt.
Na de ez a teló már király, és elég a RAM mindenhez.Sógi
Barátkozz meg vele.
Nagyon hasznos dolog. Az első ez volt, mit kipróbáltam élesben a telefonomon a kicsomagolás, és ROOT-olás után.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
szabyka95
őstag
alkalmazasok kozul force stoppoljatok az Android systemet (betegen hangzik, de nem omliko ssze semmi ), tovabb fogja birni az akku, most 6 ora kepernyoidot sikerult kicsikarnom
-
Sragi
őstag
válasz andrewb0y #14352 üzenetére
Hmmm
Ja be van pipálva a messenger-ben az alkalmazáson belüli hangok?
Bár azt hiszem csak azokat pittyogásokat befolyásolja amikor írsz vagy megnézték az üzentedet.
De azért próbáld meg.Nekem amúgy nincs ilyen gondom nekem halkabb a jelzés mint a hívás.(#14354) szabyka95 : eléggé beteg De ha stabil maradt akkor miért ne
Fenyegetett így is mikor gyomláltam ki pár alkalmazást,hogy nem fog működni a rendszer megfelelően
Kis naiv zöld robot. -
Jonathan92
tag
Sziasztok. LG flex romot használok pár napja. (Nem a rayglobe osat hanem a sima portot)
Azt vettem észre hogy nem tölt olyan gyorsan fel az aksija mint a gyári rommal. (A gyári töltővel természetesen)
Ez mitől lehet?
,,sok a köcsög'' -Gino majális
-
vadászcsiga
félisten
válasz woodbear #14312 üzenetére
Annyira nem rossz vicc, 4 évig használtam iOS-t és nagyon jól éreztem vele magam csak ennyi idő után másra vágytam. És azt se felejtsük el ha nem lenne iOS, most nem nyomkodnánk az LG ui-t ugyanis gyakorlatilag kiköpött mása az iOS 6-nak, kezdve az appdrawer törlési metódusától a "ne zavarj" funkció rendszerbe integrálásáig.
-
Helltak
őstag
Amit szabyka95 linkelt g flex romot, azt használom már napok óta és az üzenetek gyári app bugos :/
Vagyis ahányszor megakarok nézni egy üzenetet leáll :/
Hangouts meg rengetegszer felébreszti a rendszert..[ Szerkesztve ]
Oneplus 12
-
Sógi
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ a 3 ujjas képernyő funkcióval kapcsolatban!!!
(#14360) SzlobiG: Valahol és valamikor már nekem is volt akadás gépelésnél, csak nem emlékszem pontosan rá, most próbálgattam és olyan, mint a villám...
TBP-vel állítottad vissza?[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz vadászcsiga #14361 üzenetére
Nekem is volt iphone-om, szerettem meg el voltam vele, de számomra a testreszabhatosag hianya megpecsetelte a dolgot. Maga a rendszer tenyleg durva, csak ugye ennek epp ez az ara, hogy nem tudod szanaszet butykolni.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
ßrainiac
addikt
Kis off, ami eszembe jutott az iphone kapcsan
-
banán007
tag
Paranoid Android-ban van magyar nyelv is?
Nem mintha nem tudnék angolul, csak azért jobban szeretem a magyarul a telefont...[ Szerkesztve ]
-
banán007
tag
Fel is tenném most már, csak az a baj, hogy a QuickWindow tokot nem tudnám vele használni.
Eddig csak ez a próbálkozás van erre a megoldásra? ---> [APP] LG Quickwindow for AOSP ROMs [ALPHA] (xda)[ Szerkesztve ]
-
VaDy
tag
Tudtok valami tippet hogy lehetne hangosabb fülesen keresztül a zene? A hangzással nem lenne gond, de a hangerő az necces nekem, pedig nem vagyok süket!
G2 előtt egy HTC One Xem volt, az szólt, bár majdnem minden más szempontból jobb ez a teló ... -
szabosasito
aktív tag
Köszöntök Mindenkit!
Szoftver verzió: D80210d-AME-XX - ez van a telefonomon. Olvastam, Hogy a 10e feltehető a telefonra. Átolvastam az összefoglalót és megállapítottam, hogy képtelen vagyok megcsinálni. Sajnos technikai toprongy vagyok nagyon nem vágom a számítógépet. Ha valaki lenne olyan kedves és Budapesten segítene nekem feltenni egy másik verziót nagyon hálás lennék!!!!!!
Kérek privátot vagyok írnék én ha valakire számíthatnék.
Előre is köszönöm.
További szép napot.
-
banán007
tag
[MOD] LG G2 Headphone/Speaker Volume Boost
(#14375) hkari: akkor egyenlőre még maradok a gyárinál, bár jó lenne egy rendes quickwindows alkalmazás....
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz vadászcsiga #14365 üzenetére
Kozelebb vagyok a 30hoz, mint a 20hoz, es megis androidra voksolok inkabb.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
f.lorand
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy teljesen új, gyári csomagolásban levő QuickWindow -t támogató Nillkin bőr flip tok, műanyag hátlappal. Nekem biztos nem kell (van másik), ha esetleg valaki érdekel, vigye! Aki a legjobb árat mondja rá, annak adom, nincs semmi elvárásom.
Ebben a színben:
Mágneses.
[ Szerkesztve ]
Asztrofotográfia és légi fényképek - https://fenyeslorand.hu
-
ßrainiac
addikt
válasz vadászcsiga #14372 üzenetére
Milyen cikket olvastal pontosan?
Cydia ide vagy cydia oda - akarmi is legyen az - nem tudom, hogy jon a temahoz, tudtommal az ios exclusive es android a tema
-
Szakiii
addikt
Hali, s4ről lehet váltanék G2-re egy 10est kell rádobnom. Mit gondoltok? Megéri?
-
apaszka
veterán
válasz ßrainiac #14314 üzenetére
Mindent rendesen bemásoltam.
Kamera leállt hiba.
Húzhatom újra az egészet?A fenébe.
Többet nem szarozok ezek a telefonnal. Még ROOT sem lesz rajta.Sokadik droidosom, de csak szívok vele tuning terén.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz szabyka95 #14388 üzenetére
Nekem behalt a kamera tőle. Bemásoltam mindent ahova kell.
Mentést persze nem csináltam, hiszen gondoltam az előző telefonomnál sem volt gond soha. Az is délt volt gyúrva. Rajtam bele lassított, gyorsított videó felvételt, és mit lehetett.
Ezzel viszont szívok.Tegnap előtt a Flex miatt közel tégla lett belőle, most meg kamera hiba....
Lehet, hogy váltani kell márkát nekem?[ Szerkesztve ]
-
aladab
tag
Az LG cseh FB oldalára pár napja kitettek egy Kitkat screenshotot olyan szöveggel, h minden jelenlegi és jövendőbeli G2 tulajnak is jó hírrel szolgálnak... hamarosan. Aztán hogy pontosan mikorra értették, és máshol ugyanakkor lesz-e 4.4, kitudja.
Htc Desire-LG Optimus 3D-LG G2-LG G4-LG V10-Huawei P9 plus-LG G7-Realme X2 Pro-Realme G2 Pro-Nubia Z60 Ultra
-
ßrainiac
addikt
válasz szabyka95 #14388 üzenetére
Irtam, hogy melyiket raktam fel es azt is, hogy a 2.5.5-hoz nincs apk.
Apaszka: odex vagy deodex? Es melyik verzio? Felulirtad? Miert? Irja, hogy mentsd el, majd torold es utana masold be.
Aladab: ha kijon barhol, nem hinnem, hogy sok idobe tellne amig nekunk is lesz. Foleg, ha xda-n csinalnak belole recovery-bol flashelos kigyomlaltat. Nyami
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest