Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86973952

    törölt tag

    válasz vwadam #1216 üzenetére

    Úgy látom az SRK Tool már kompatibilis a P9 -cel.

    De szerintem más megoldással is ROOT -olható. BL nyitás szintén. Eddig még nem tapasztaltam, hogy bárki nézte volna a BL -t a szerviznél, egyébként sanszos, hogy lesz itt is zárási lehetőség. Ezt még nem tudom pontosan.

    Huawei -nél általában 2 állás szokott lenni a BL -nél, zárt és nyitott. Ellentétben egy-két gyártóval, ahol ugye létezik az un. "újrazárt" is.

    Ami még fontos (ha már Sony -t említetted), itt nem szokott romlani a kamera minőség a fentiektől. Szerintem P9 -nél sincs másképp.

    Ujjlenyomat olvasó pontos és gyors, ezt általában a tesztekben is ki szokták emelni. Jó ebben a Huawei. Gyorsabb pl. a HTC -nél, bár itt már tényleg tízed másodpercekről beszélünk.

    Típushibáról én nem tudok, nem is jellemző a Huawei -re. Max. szoftveresen a kezdő FW -knél, amit általában orvosolni szoktak.

    Korábban a P6 -nál a gyári ROM -oknál volt egy-két botrányos dolog, de ott inkább a vitatható hardver vitte le a telefont, ami jellemzően játékoknál éreztette hátrányát. Napi használatban nem igazán. Aztán P7 -nél már nagyobbat fejlődött, de ott a hardver inkább volt középső kategória felső osztálya, mint felsős. Viszont ott már érezhető volt, hogy prémiuim telefonról beszélünk. Mind külsőben, mind belsőben. Még most is érkezik rá támogatás. P8 -nál volt olyan gyári ROM az utóbbi időben, ami nem az igazi, de downgradere volt lehetőség, illetve a javításra is. Kb. ennyit a P szériáról. Korábbi P az már nagyon a múlt.

    Témázásra adott a lehetőség, ami szétbontással további lehetőségeket nyit meg. Egyébként a gyári, netes témákon kívül "ezrével" vannak fent a neten különböző felhasználói kreálmányok. Ezekben nincs semmi kockázat, mert alapvetően XML- és képfájlokból állnak. Nincsenek rejtett hackek. A felbontásra azért érdemes figyelni, mert pl. egy záróképernyőnél a különböző méretek miatt lehetnek megjelenítési problémák. Extrém esetben, pl. 6 colra tervezett xml -lel. Ez is orvosolható, nem vágja haza az UI -t.

    DE ha már itt tartunk, ha valaki saját témázásra adja a fejét, akkor néhány esetben érdemes figyelni a grafikai elem méretezésére, mert arra allergiás a system ui. Pl. navi gomboknál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák