Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    Lenne valaki, aki egy otg-n keresztül csatlakoztatott billentyűzettel megnézne egy két dolgot ép kijelzős P20 pro-n?

    Amire még szükség lenne:
    Fejlesztői mód bekapcsolva
    A fejlesztői módon belül a pointer location / mutató helye bekapcsolva (ekkor egy szürke csík jelenik meg felül, amiben koordinátákat ír ki)

    A folyamat, amit tesztelni kellene, a pointer location / Fejlesztői mód kikapcsolása, hogy a betört kijelzős telefon képe újra láthatóvá váljon a külső képernyőn. (Most csak az a Fedvény látszik, amit az előző hozzászólásomban írtam)
    1. Amikor a billentyűzet OTG-n keresztül kapcsolódik, akkor a CTRL+F billentyűkombinációra megjelenik-e a keresési mező?

    2. Ha igen, akkor a billentyűzet használatával egyből lehet-e írni bele. (Azaz a billentyűleütés egyből megjelenik-e) Amennyiben nem, akkor TAB vagy SPACE teszi-e aktívvá a keresőmezőbe való írást?

    3. Ha sikerül bele gépelni, akkor a Fejlesztői szót beírva feldobja-e a Fejlesztői beállítások kiválasztását?
    Billentyűzettel kiválasztható-e? Ha nem, akkor a képernyőn kb. hol helyezkedik el, hogy "vakon" rányomhassak.

    4. Ha sikerül belépni a Fejlesztői beállításokba ezzel a módszerrel, akkor alul látható-e egy alapértelmezett beállítás lehetőség és oda a LE nyílgombbal le lehet-e jutni?

    5. Amennyiben igen, akkor arra ENTER-t nyomva felugrik-e egy kérdés, hogy Alapértelmezett beállítást szeretnék-e. Ott mi az aktív lehetőség? Mégse vagy OK? Bal oldalon van a Mégse, jobb oldalon az OK?
    Jobb nyíl gombbal tudok-e váltani vagy TAB kell a lehetőségek közötti váltáshoz?

    6.Amikor az OK kijelölt lesz és ENTER-t nyomok rá, akkor visszaáll-e alapra vagy dob-e fel újabb ablakot?
    Ha alapra áll, akkor a szürke fedvény eltűnik-e?

    Esetleg a folyamatról készített képernyőfotókkal vagy YT-ra feltöltött videóval, ha ki tud segíteni valaki ennek tesztelésekor, azt megköszönném.
    (A fenti folyamatot MATE 10 pro-n tudtam kipróbálni, de tartok tőle, hogy van eltérés a két készülék között. Ezért lenne jó, ha azonos készüléken tesztelni/próbálná meg valaki)

    Ép kijelzővel nem lehet galiba, ha a billentyűzetes beállítás nem működik, akkor te látod, hogy pontosan mire nyomsz a kijelzőn az ujjaddal és hagyományosan ki tudod kapcsolni a mutató helye opciót.

    Köszönöm, ha időt szánsz a folyamat kipróbálására.

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák