Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Telepíthető az Android 15 egy hajlíthatóra
- iPhone topik
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
renegat1
tag
Sziasztok!
A sim kártya jó. Kipróbálva P30 Lite és régebbi nyomógombos telefonban is. Beltérből simán lehet telefonálni. Ezzel meg kb 500 métert kell gyalogolni a torony felé és ott minden további nélkül működik. Antenna csere, kábel csere megtörtént, és maradt ugyanaz. Fent látszik, hogy a Telekom hálózaton van. Hívásnál csak tárcsáz egy darabig és utána kiírja, hogy hívás befejezve.Most lett először megbontva a telefon. Leejtve, beázva nem volt. Gondolom már csak alaplap csere maradt. -
Mr. V.
tag
válasz renegat1 #18551 üzenetére
Igen, én egy wc-be ejtettet kaptam meg egy másik kijelzőcseréjéének ellenértékeként, a wifi 10m-nél nem visz messzebb, a BT fél méterig sem, a mobil hálózat most 2 vonal az 5-ből, másik készüléken 5. Cseréltem vezetéket, antennát, semmi eredmény.
Nekem ez csak wifiről netezésre kell és ezt többnyire 5m-re teszem a routertől.
Szóval ennek a készüléknek a rádiófrekvencia a gyenge pontja, pont az, amiért telefon a telefon.
Egy névtelen kínait lassan 6 éve használok minden gond nélkül (és még 4-5 évig tervezem, hogy bírnia kell), ez a "nagy név" meg (ezek szerint másnál is) csak ennyit bír. -
freeapro
senior tag
Kicsit megkopott a kijelzőm széle. Ugye alapból egy fólia van a kijelzőn. Ez lehet cserélni? Ha igen honnan lehet gyárit, vagy hasonló jó minőségűt beszerezni?
-
Mr. V.
tag
válasz freeapro #18553 üzenetére
A gyári fólia, az fólia egy erősített felső réteggel. Egy másik készülékemen közel 2 évig bírta. Fóliát már gyáriban nem lehet kapni, csak üveget, ami ugye a kerekített teló miatt nem ér ki a sarkokig, fent a kamera felett is már hajlik a teló, így ott levegő és idővel kosz lesz alatta.
Az üveg esetében több a melléütés gépelésnél, igaz én magyar ékezetes billentyűzetet használok kis gombokkal.
Itthoni piacot nem ismerem, én kínai forrásból szerzek be mindent. -
vidaila
senior tag
Aki akkumulátort tervez cserélni a telefonban itt egy biztatás. Én múlt héten cseréltettem akksit a telefonomban. Tegnap hajnalban vettem le a töltőről és most járok 5%-nál
Csere előtt 5-kor ha levettem töltőről, 10-re már csak 70%-on állat használat nélkül a telefon.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Caldera
aktív tag
válasz WhiteWalker #18557 üzenetére
Nekem is. A lányomnak most vettem egy szép állapotút, eredeti gyári aksi van még benne 3,5 nap üzemidő, 3 óra SOT és még akkor is van benne 20% töltés, kevés használattal. Erősen függ attól milyen alkalmazások vannak használva, egy navigációs app-pal erősebben merül, mint pl. böngészés közben.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
gulyasa
őstag
válasz Caldera #18558 üzenetére
"3,5 nap üzemidő"
Az ember nem azért vesz okostelefont, hogy ne nyúljon hozzá, rá se nézzen a bekapcsolt kijelzőre - úgy könnyű növelgetni a standby üzemidőt...
Ha nem használja az ember, amire való, meg "én csak telefonálni használom" kategóriára inkább venni kell sokkal olcsóbban egy "butafont" több hét akksi üzemidővel.
Értem én, gyereknek lett véve. Nem árt - életkortól függően - korlátozni a mobilozás időt.
Én csak arra reagáltam, hogy ne kezdjük el már megint a "szerszám méregetést", hogy kinek meddig bírja az akksi. Senki sem ugyanúgy használja - vagy nem használja...
De ebből mások félreismerhetik a telefon valós képességeit.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Mr. V.
tag
válasz gulyasa #18559 üzenetére
Az üzemidő sokban függ a futó dolgok miatt.
Egy másik telefonnál volt ez a tapasztalat:
6A aksi, gyári érték 5 nap standby, 4,5-et ki lehetett hozni.
Amint frissült a play services, az eredetileg 2,5 nap átlagos használati idő lement 1,5 napra és napi 250MB adatforgalom volt a háttérben, holott nem neteztem rajta... és langyos volt folyamatosan a készülék.
Aztán felkerült egy FB is, a 1,5 nap lement 1 nap alá és a készülék hátulja mindig meleg volt.Root került rá, ki lett gyomlálva, a teljes google cucc törölve lett, FB-t töröltem, felkerül Viber, levelezőprogram 5 percenkénti ellenőrzéssel és 1-2 apróság... 2,5-3 napig ment vele.
Akkor Viber 6-ossal. Mivel már azt nem lehet használni, a legújabbal már alig 2 napot bír. Tehát nagyban softverfüggő a fogyasztás, nem csak a kijelző eszik.
Ugyanígy az adótorony mellett lakónak kevésbé merül, mint annak, aki messze van tőle, a wifi hasonló.
Van, aki fél fényerőn használja, van aki automatán és van aki maxon, így ezt is figyelembe kéne venni összehasonlításnál, de ezeket a körülményeket senki nem írja az idő mellé, így meg nem releváns az érték. -
Dnalorr
tag
Sziasztok!
Aki azon filózik, hogy lecserélje-e a P20 Pro-ját:A napokban cseréltem le 4 év hű szolgálat után egy Galaxy S22-re, mivel kaptam egy jó szolgáltatós ajánlatot. Azt kell mondjam, hogy Samsung csúcskategória és 4 év különbség ide, vagy oda, nem esett le az állam. Nem érzek szignifikáns különbséget pozitív irányba (egyelőre negatív se) a fotós képességeken kívül. Ennél a váltásnál egyáltalán nincs az a "wow, ez igen" érzésem, mint évekkel ezelőtt, amikor egy új telefont kaparintottam meg. Nem akarom hosszúra húzni, összességében azt mondhatom, hogy aki alapvetően elégedett a P20 Projával, nem feltétlen éri meg egyelőre szerintem egy új csúcskategóriás telefonra beruházni. A P20 Pro 4 év elteltével is nagyon egyben van, nagyon eltalált kis telefon ez. "Szépen öregszik"
-
anonymus89
addikt
válasz Dnalorr #18561 üzenetére
Szintén s22-tőt használok és sajnos azt kell mondjam első benyomásra, hogy jóval lassabb.
Legyen az egy szimpla wifire történő csatlakozás, vagy kamera app megnyitása de már a lapozgatás és alkalmazások használata is jobb.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
gulyasa
őstag
válasz Dnalorr #18561 üzenetére
Ez azért van (többek között), mert mi csóró európaiak hivatalosan továbbra is csak Exynos chippel juthatunk hozzá a csúcs Samsungokhoz...
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
liba1
tag
Látom ,hogy Törökországban elindult az emui 12 a p20 pro-ra, valakinél itthon jelentkezett már a frissítés?
-
akyyy
senior tag
van rá mód, hogy valamilyen kábellel, a telefont rá kössem a tv hdmi portjára? el lehet ezzel érni valamit? (A terv az hogy így tudjak rakta netflixezni stb. nyílván tv gyári apjával jobb lenne, de külföldre megyek, és nem szivesen lépek be ott saját felhasználóba. a vezeték nélküli megoldás meg itthon sem működik, csak hang van, kép nincs)
-
gulyasa
őstag
Többféle HDMI átalakító létezik Type-C kimenetre, de arra már nem emlékszem, hogy a hangot is átküldik-e a tévére...?
Alapvetően a telefon kijelzőjének tükrözésére használhatók, illetve elérhető a "desktop" mód is.Ha csak rövid időkre használnád, akkor elég egy külső áramforrás nélküli is, mint pl. ez: [link]
Hosszabb távú használathoz már olyan ajánlott, amihez lehet csatlakoztatni egy külső áramforrást is. Mert az átalakítóknak is kell az energia és azt vagy a telefontól "szívja" el vagy adsz neki külön delejt.
Vagy ilyen: [link]
Vagy emilyen: [link]
A külső áramforrásos megoldásokhoz használhatod a telefontöltődet.A fenti linkek csak példák. Olcsóbb és drágább változatok is léteznek - akár külföldről is (ebay, amazon, ali, stb.)
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Ernesst
aktív tag
A huaweiblog.hu szerint már itthon is elindult a CLT-L29 12.0.0.225(C432E5R1P1) buildre frissítés.
-
gulyasa
őstag
válasz WhiteWalker #18573 üzenetére
Kivéve, ha maradt továbbra is a Huawei-féle tötyörgés...
Akkor néhányan várhatnak akár hetekig is. Na de ennyi kihagyás után - a februári biztonsági frissítés óta semmi sem történt eddig -, már ez is haladás.Csak azt nem értem, ha a mi ezeréves készülékünkhöz most ki tudják adni az EMUI 12-est, akkor miért nem lehetett előtte a 11-est is?
Jó, tudom, a Trampli kormány akkoriban fékezte be a márkát, de akkor is...
Igazából így is maradunk Android 10-en, úgyhogy ez lófittyfene.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Peace
nagyúr
Hali!
Hivatalos Huawei oldalán látom, hogy 8990-ért cserélnek akksit. Gondolom ennél olcsóbbat nem találok úgysem. Viszont ujjlenyomat-olvasó csere infót nem találok. Az is ott lehet a legolcsóbb, nem?
-
anonymus89
addikt
-
Peace
nagyúr
válasz anonymus89 #18577 üzenetére
Köszi!
-
WhiteWalker
nagyúr
Ma én is frissítettem EMUI 12-re (Yetteles).
-
liba1
tag
válasz WhiteWalker #18579 üzenetére
Nekem Telekom dual sim, de sehol semmi
-
doddencs
senior tag
válasz anonymus89 #18577 üzenetére
Hard resetet végeztek rajta?
-
doddencs
senior tag
válasz WhiteWalker #18582 üzenetére
Szerviz válogatja, a privát adatok védelmében. De ennek örülök.
-
Peace
nagyúr
Na viszonylag olcsón meg lesz oldva az akksicsere meg kap egy üvegfóliát is. Egy P30 Lite-ot fog váltani. Jó csere, nem? Fényképezés a párom szívszerelme és a P30 Lite elmondása alapján botrányos képeket csinál. Azért ezzel csak jön egy kis minőségi javulás meg talán egy pici plusz sebesség is. Valószínű gördülékenyebb lesz a programkezelés, mint a mostani Lite-al.
-
cinikis
tag
Hol érdemes akkut/hátlapot cseréltetni? (puffadt akku/törött hátlap)
-
jansky1
senior tag
Sziasztok. Törlődött a telefonról a gyári távirányító app. Hogyan tudnám visszavarázsolni? Köszönöm.
-
vityax82
tag
Tegnap este nekem is lefrissült a 12-es EMUI.
De!
Hol van az Alway on display funkcióból a párom p30 pro telóján is megtalálható kis animációk? Pl: kolibri, földgömb, másféle óra, stb...
Illetve hogy lehet azt visszaállítani ahogy a 10es EMUI-ban már megszoktam hogy amikor a fenti sávot lehúzom akkor ott egy helyen volt a menü gombok és az értesítések. Nem úgy mint most, hogy ha bal oldalt húzom le akkor csak az értesítések, ha jobb oldalon húzom le akkor pedig a vezérlőpult.
Nekem ennyi ami hírtelen eszembe jutott. -
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Eladnám a 2018 ban a Telekomtól vásárolt P20 Pro -mat , kérdésem hogy független a telefon?
Vagy függetleníteni kell?
Köszönöm.Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
Arolotifar
őstag
válasz MikaVejneGI #18595 üzenetére
Független, az enyém is 2018-as volt
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
FirstAndroid
tag
válasz MikaVejneGI #18595 üzenetére
Eladó P20 Pro-t keresek
-
vidaila
senior tag
Mennyiért megy manapság?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz FirstAndroid #18597 üzenetére
Szia. Már elment.
Elköszönök a stábtól , sok ötletet,tanácsot kaptam.
Legyetek jók , és használjátok egészséggel a telefonotokat.Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest