-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Pietro 22 #2747 üzenetére
NEM KELL KÜLSŐ SD KÁRTYA!
Korábban írtam erről.
Nem is kell hozzá még PC sem...
A frissítést tartalmazó .zip-et letöltöd, (mega alkalmazással), majd kicsomagolod.
Lesz egy META-INF mappád, és egy UPDATE.APP fájlod.
A fájlkezelővel létrehozol egy dload mappát a telefon belső memóriájának gyökerébe, amibe ezt a META-INF mappát, és az UPDATE.APP fájlt átmásolod.
A telefonon - bekapcsolt állapotban - elkezded nyomni mindhárom gombot egyszerre, tehát a hangerő fel, hangerő le, és a power gombot folyamatosan. Először leveszi a hangerőt, majd kikapcsol a telefon, de ne törődj semmivel!
Addig nyomd mindhárom gombot folyamatosan, míg a frissítés (emui kör alakú) el nem indul.
Ekkor lehet elengedni a gombokat.
Magától megcsinálja a frissítést, majd újraindulás után egy optimalizásálást, ami hasonló a frissítéshez. Az egész kb. 4- 5 percet vesz igénybe(#2754) MaciLaci1970!
Igen, a viber ikon másabb lett![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csocsoszán #2762 üzenetére
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csocsoszán
őstag
válasz HUTCHDB #2763 üzenetére
Na erről beszéltem! Most tudod a fehéret igazán fehérre beállítani. Örülök, hogy kezdik az EU-ba belerakni a jó dolgokat. Most nézzetek meg egy természet filmet. Kottázni lehet majd a különbséget.
[link]http://forum.xda-developers.com/mate-8/development/rom-ephemeral-mate-8-international-b170-t3342257
Be fog ez hamarosan indulni!![ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Pietro 22 #2764 üzenetére
Van meg ott mas funkcio is, szepen kezd kibovulni a menu... jo lesz ez!
MAS:
Aku meg nem frissitett 170-re, megnezne a kamera alkalmazas verzioszamat?
Mondjuk tutira frissult, hiszen 2016.03.11-et mutat a verzioszamban levo datum a 170-es romban." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Pietro 22
aktív tag
Nekem 170-es rommal, 2016031-es.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Barcsik #2767 üzenetére
Ez most melyik rom? 152-es?
(#2768) bodrik11!
Eu. gyari rom, vagy valami custom rom?latom a wifi jel mellet a 4G-t, ez custom rom...de akkor is erdekes...[ Szerkesztve ]
-
utomi
senior tag
válasz Barcsik #2743 üzenetére
Gyerekek akinek még nincs fent gyorsan tegye fel. Rengeteg hibát javítottak.Egyenlőre kopp-kopp az értesítések nagyon szépen jönnek. Végre az Inbox bx Gmail értesítése is szépen elolvasható az értesítési tálcán. Aztán a zárolt képernyőn is nagyobbak lettek az ikonok és jobban elolvasható minden.
Nem tudom eddig volt-e de szerintem nem: Az ujjlenyomat-olvasóval lehúzni a tálcát, becsukni azt, vagy dupla kopra mindent elolvasottnak jelölni zseniális. Tényleg nagyon sokat fejlődött és azt mondom, hogy csak így tovább ez a telefon egyre jobb és jobb lesz. Szép húsvéti meglepi. -
Barcsik
aktív tag
válasz Barcsik #2773 üzenetére
Elérhető a Huawei oldalán a teljes, magyar nyelvű felhasználói útmutató.
-
Skimaster
senior tag
Mi a különbség az NXT-AL10 és az NXT-TL00 verzió között? Nekünk itthon melyik jó?
-
bébi67
aktív tag
-
WiZARD
addikt
válasz Skimaster #2788 üzenetére
Spemallnál nincs se vám, se áfa, EU-ból küldik
3-4 giga ram között érezhető a különbség? 32 giga tárhely nekem amúgy elég lenne...
Nagyon gondolkozok, hogy Note4-et lecseréljem erre, bár még nem vagyok biztos benne.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
ricshard444
veterán
Sziasztok!
Egy ilyen telefon vásárlásán gondolkodom. T-ben venném részletre, meglévő előfizetés mellé. Abban az ársávban nincsenek igazán alternatívák.
Ami megfogott a Mate 8-ban: jó üzemidő, az első kamera, szeretem az EMUI-t, prémium anyaghasználat.
Van valami tipikus hibája vagy gyengesége, ami zavaró?
Valószínűleg 3 év erejéig választanék valamit, ajánljátok a készüléket vagy ha újra vennétek valamit, akkor mást választanátok?Note 2 volt az előző Phablet-m, az anyaghasználata és a formája miatt nem tudtam társamnak tekinteni, de a szép kijelző /az alacsony PPI ellenére/ és az akkuidő szerethetővé tette.
Várom a válaszaitokat! /Olvasgattam is, de nincs valami sok szabadidőm/
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz ricshard444 #2795 üzenetére
Szia!
Én is Note II-ről váltottam, nekem a stylus pen kicsit hiányzott az elején ill. hogy a Telekomos verzióban nincs hívás rögzítésre lehetőség EU-s direktíva miatt (root és kinai Rom esetén itt is lenne)
A Note II. nagyobb - azt hiszem 6350 mAh-es volt - akkumulátorát is lealázza, ugyan olyan használattal a nóta 1 napig bírta a máté meg 3 napig.
Elején voltak kisebb döccenők az értesítésekkel, de az új 170-es szoftver verzió megoldotta.
Külső fizikai méretben olyan elenyésző a különbség a kettő között, hogy szinte észre sem fogod venni a váltást, annál inkább a kijelző felbontásán.Én sem fél évre tervezek vele, javaslom bátran vágj bele a kalandba!!!
Üdv: MaciLaci1970
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest