Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz vasi89 #10418 üzenetére

    Nem gearbest szervizel, hanem a oneplus, pontosabban a lengyel csapat, akik a gyári szervizelést végzik. Mindenkire lehetett már panaszt hallani, mediamarkt, edigital, alza, bárki. Szóval a gearbest se rosszabb, nyilván tudni kell, mit vesz onnan az ember, van az az árelőny, aminél bele fogok férni, a op6 180 volt, mikor decemberben 112-ért vettem a gearbestről, 7.-én rendeltem, 20.-án a kezemben volt, hacsak nem alapap bajom lesz, nyert ügyem van. De még a régi 3-asok is mennek, sőt, a piacon sok op2 is van eladó, ezért is nyitottam anno a samsng s4-s6 note vonalról, most meg már sok értelmét nem látom visszatérni, ezért is nézelődök, mielőtt konkrét készülék mellett döntök. Akármi szóba jöhet, a Mate 20 pro is, de nyilván ehhez előtte kérdezősködnöm kell. ;) És tényleg nem kell támadni, valóban ezért kérdezek. :R

    hito: Na látod, ez a kijelző gari sincs sehova se leírva... Leejtés esetén nem készülékhiba, hanem user error van, akár samsung, akár oneplus, de szerintem még egy félmillás iphone-t se cserélnek csak mert leejted. Javíttatni kell, ami az S10-nél 80-100 ezer, op6-op7 vonalon kb 30 ezres.

    Dehogynincs rendes gari, bármi tönkremegy, viszik- javítják- hozzák, szerintem az összkép mégis az, hogy korrekten állnak a garihoz, csak ami leejtésből származó sérülés, azt nem javítják garin belül ingyen. De ez máshol is így van, viszont pozitív, hogy az akksira is 2 év gari van. Itt is így megy?

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák