- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
Biztos hogy amoled kijelző van benne,csak azzal gyártották! Az eladó gondolom úgy értette, hogy egy csúcs samsughoz képest gyengébb a képe. De ez is nézőpont kérdése. Inkább amiatt gyanakodj, hogy pár napos telót egyből elad,nehogy valami trükk legyen. Pl részletre vette és nem fizeti,vagy csak simán előfizetésre vette és nem fizeti tovább. Mert ugye ilyenkor értelem szerűen letiltják a telót.
-
Krinyo
senior tag
Ezt a GB-es, OP-os agymenést vigyük már innen, semmi keresnivalója itt. VoLTE megy magától, a készülék meg eleve 9-es androiddal érkezett. 10-es jön rá, mihelyst kijön majd. De ezekre a kérdésekre simán megvan a válasz, ha (vissza)olvasol egy kicsit.
A kijelzőt hol AMOLED-nek, hol OLED-nek írják, a Huawei oldalán OLED van. Kb. letojom kategória, hogy ez vagy az.
-
hito
nagyúr
Bár nem nekem írtad, de most valamit nem értek. A OP7-hez most akkor nincs gari? Bármi baja van 30eFt-ért javítják?
ha leejtem az 1 napos garis telefonom, és öszetörne akijelző, az meg se a onplkeusnál, se a samsungnál, se a huawei-nél nem garis.
Ez azért nem egészen így van. A Huawei a felsőkategóriás készülékeihez szokott adni ingyen 2 hónap kijelző törésre szóló garanciát. Tehát földhöz is csaphatod, cserélik a kijelzőt. Csak felsőkategória esetén és csak 2 hónapra azól és asszem csak egy meghatározott ideig megjelenés után, promóció keretén belül. Regisztáció szükséges.
-
vasi89
őstag
hát akkor neked szerencséd volt, olvastam már olyan sztorit is akit elzavart a oneplus. A gearbestet pedig én személy szerint elég nagy ívben kerülöm már, elég link egy banda így a szervizelésükben ennyire nem bíznék. Kb mint egy blaha aluljárós gsm bolt. De most nem értelek, minek jössz ide, ha oneplust akarsz venni? tényleg nem értem ennek mi értelme.
-
hito
nagyúr
Igen és igen és igen
Ja és nem, nem kell root
-
vasi89
őstag
Vegyél gearbestről vagy banggoodról oneplust, aztán ennyit a házhoz vivős szolgáltatásukról. Ha itthon gsm boltban veszed akkor sem fogja neked a oneplus javítani, hanem csakis akkor él a dolog, ha tőlük veszed a hivatalos oldalról. Ezzel szemben a huaweinek vannak hivatalos partnerei és az emag is közéjük tartozik.
-
hito
nagyúr
Tehát most arra kérsz itt mindenkit, hogy erősítse meg azt, hogy jobb döntés a OP7. Arra szerintem hiába vársz
IP védettség nincs, akksi kisebb, QI töltés nuku, kamera jóval gyengébb és nincs se tele lencse, se széleslátó. És akkor még nem említettem az EMUI Desktop felületét sem, ami akár vezeték nélküli kapcsolat esetén is adott. Megfordítom a dolgot: nem értem miért nem járnál jobban a Mate 20 Pro-val...
De ha a benchmark score a lényeg, akkor naná hogy OP7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest