Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dermot109
tag
válasz Darksiders84 #351 üzenetére
az szól, de ha nem vagyok ott akkor nem látok a kijelzőn sem borítékot semmit, csak az a pötty az üzinél.Bocsi úgy értem hogy az okosotokkal, a kijelzősávon.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz dermot109 #349 üzenetére
Szia! Akkor azért kérdésed második felét pontosban is felteheted volna, de most mi van a zárképernyő a probléma vagy az okos tok?
A lezárt képernyőre ki teszi az érkezett sms-üzeneteket stb Persze ezt megkel nézni, hogy be van-e állítva az.
Beállítások/Értesítések és Állapotsáv/Értesítések bekapcsolják a képernyőt.
Valamint, hogy ne a rejtett tartalmakat jelenítse meg
Beállítások/Biztonság és adatvédelem/Arcfelismerés/Intelligens zárképernyő értesítések Kikapcsolása.
Így jeleníti meg és hang jelzést is ad.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Darksiders84
aktív tag
Engem az zavar hogy merüléskor 20-15-10-5%-nál adja az értesítési hangomat. Ezt nem lehet valahol kikapcsolni? Éjszaka volt már hogy felkeltem rá.
-
redface
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a gyorstöltést ki lehet kapcsolni!
Előre is köszönöm a választ! -
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok,és a véleményeteket szeretném kérni.
Mate 20 Lite-n és a Honor 10-en gondolkodom,de döntésképtelen vagyok.
Minnél többet olvasok teszteket annál rosszabb. -
Darksiders84
aktív tag
Mik az elvárásaid? Ennek jobb az aksija a kamerája nem hiszem a különbség a kettő között az ár és az újjlenyomatgomb ami a H10-nél lassabb és ugyebár elől van ez kinek hogy tetszik de nekem a hátsó megszokás miatt maradt ki a H10 pedig nagyon vártam végül 2 év H8 után a Mate 20 lite lett de a Mate 10 pro is szuper ajánlat 160ért.
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Használta már valaki érintéses mobilfizetésre a simple alkalmazásban a telót? A H8-al gond nélkül tudtam használni, de ezzel nem sikerül fizetni. Nincs hibaüzenet, olyan mintha nem is érzékelné a tekefont a terminál. Nfc beállításoknál a simple kiválasztva. Az app újratelepítve. Kártyák digidalitálása megtörtént. Érintéses fizetés elsődleges kártyán aktív. És a készülék feloldása újjlenyomattal történik.
[ Szerkesztve ]
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Honor 8x, illetve a Mate 20 lite között vaciláltam, végül a Mate 20 lite lesz a befutó. Azt szeretném kérdezni, hogy ki milyen tokot, illetve edzett üveget, fóliát rakott rá, és mennyire van megelégedve velük? Köszönöm
battletag: bossi#2666
-
donnie.d
aktív tag
válasz bajtokarpi #365 üzenetére
Ezt, és meg vagyok vele elégedve.
-
batai15
félisten
Szintén vacilalok, de csak a soc miatt hogy 2 évre elegendő lesz e.
-
Forestjo
senior tag
Szerintem ez a hardver és memória már 2 évre elég kell legyen, de biztosan függ a felhasználói igényeidtől is.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy aki Xiaomi=ról váltott erre, milyen okok miatt tette? A Redmi 5+ esetében a gyengébb hardvere nyilvánvaló, de ezen kivül van még valami? Nekem tetszett az alapból benne lévő hívás felvétel pl.Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok! Gyárilag van fólia a telón? Köszi
-
batai15
félisten
3d scan gondolom nincs a telefonba nem? Meg nézné valaki?
-
bajtokarpi
őstag
válasz donnie.d #366 üzenetére
Szia!
Köszönöm, bár a külföldről rendelés most már nagyon necces sajnos. Lehet, hogy idén már nem érkezne meg.
batai15 mivel a Honor 8X-et, sehol sem tudtuk kipróbálni, és a Mate 20 lite egy csomó helyen elérhető, és kipróbálható ezért is lett ez a telefon a befutó. Ahogy olvasom ez a Kirin 710 elég jól meg lett tervezve. Helyén kell kezelni, hogy mire is szeretné a user a készüléket használni, és ez alapján szerintem el lehet dönteni, hogy kiszolgál-e adott esetben minimum 2 évet, vagy sem.battletag: bossi#2666
-
keszo
őstag
Attila
-
Forestjo
senior tag
Ezzel az agresszív memória kezeléssel mit lehet kezdeni? Van amikor 10-15 appot bent hagy, van mikor meg a kettő is sok neki. Ez akkor bosszantó, ha éppen írok a böngészőben és egy messenger nyitás után bezárja. No persze ha mennyitom újra a böngészőt, lehet folytatni, de ez olyan következetlen.
[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
gazee
tag
Sziasztok!😊
Egy P-smartról váltanék!
Szeretnék pro-kontra érveket..
Sejtem, hogy nem egy kategoria, (Ram, soc, akku stb) de megéri e majd 2x annyiért?
Átlagos felhasználó vagyok, nem igazán játszom rajta... Fotózni sem ezzel akarok. Csak stabilan működjön!
U. I:Smart-al sem volt különösebb gondom
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
Aha...Tehát van egy telefonod,ami jól működik,nincs vele problémád.És az a kérdés,hogy vegyél-e egy 2x annyiba kerülő tekefont,aminek az extra tudására nincs is szükséged...
Ha sok pénzed van,akkor karácsonyra lepd meg magad egy új telefonnal.De ha tényleg nem használod ki a telefon tudását,akkor szerintem költsd másra,és használd tovább a P Smatot...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
gazee
tag
Nem teljes ismeret hiányában, logikus a döntésed, érvelésed!
Azt elfelejtettem, hogy a fiamnak adnám a smartot,(mert az övé rottyon van) és vennék egy jobbat...Azt nem is firtatom az érvelésedben hogy aki esetleg 300.k vesz telot az kihasználja-e a tudását!? 🙄
Konklúzió....ha nem Psmart akkor jó e a Mate 20 lite!? 😉[ Szerkesztve ]
-
Marvinyo
aktív tag
A Honor 9-emen volt egy olyan funkció, hogy hanggal ("answer call") vettem fel a bejövő hívást. Ezt sehol se találom a Mate 20 Liteon. Nagy előnye volt, hogy kapásból ki is hangosította a hívást.
Kivették volna az EMUI 8.2-ből?
-
donnie.d
aktív tag
Az mitől lehet, hogy a telefont este nyolc környékén levettem a töltőről 100%-os töltöttséggel, reggel 4-kor pedig csak 73%-on állt, és semmi nem ment a háttérben, mobilnet kilőve FB-t, Messengert nem használok?
Nem jöttem rá a titok nyitjára, ellenben ilyennel már az előző Huawei telefonomon is tapasztaltam olykor-olykor. -
-
gazee
tag
Sziasztok!😊
Melyik a legfrissebb verziói most? -
PierNight
aktív tag
Sziasztok! Céges telefonként hasznàlok most egy ilyen készüléket. Tudnátok abban segíteni, hogy a zárképernyőn megjelenő értesítéseket h tudnám beállítani úgy, hogy ha egy adott személytől több üzenetet kapok azokat is el tudjam olvasni ne csak az utolsót? Nagyon zavaró h be kell lépnem megnyitni ahhoz h a többit is lássam. Instagramm messengernél jelentkezik ez nálam.
-
keszo
őstag
-
bubus66
nagyúr
Szia ugyan azt nézte mint te, csak a tied még 8.0.2.110 az övé pedig azért a 8.0.2.130 mert megkapta már a frissítést. Ami hamarosan várható lesz.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
kogamester
csendes tag
Sziasztok 1 hete ennek a telónak a tulajdonosa vagyok ha bármi dolgot észlelek vagy ha valakinek tudok akkor segítek benne
nekem eddig ez egy nagyon bevált telefon főleg az Aksi ideje miatt!
meg nah a kamera is nagyon tetszik amiket tud!
Csak Ajánlani tudom!minden ami mobil
-
gazee
tag
válasz Darksiders84 #388 üzenetére
Köszönöm.
Nállam is 8.2.0 130 -
jatszo
aktív tag
Sziasztok! Hallottam már, hogy zörög a bekapcs és a hangerő gomb. Mennyi igaz ebből? Köszi
-
silver-pda
aktív tag
Helló!
A Dual SIM beállításoknál mindkét SIM-et be lehet állítani egyszerre 4G-re? Vagy egyik 4G a másik meg csak 2G?
4G hang - VoLTE elérhető rajta Telekom ügyfélként? -
donnie.d
aktív tag
Telekomtól vásárolt független készülékemre megérkezett a 130-as végű frissítés.
Aki szintén innen vásárolta és a 110-es végűvel rendelkezik érdemes lehet ránéznie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest